hosting: Hunet
r31
  cikkekfotók        
magazin   2008. március 15. szombat   15:47
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Mi vagyunk a VOLT!
2008. július 2-5. Sopron

  
  
  Igazán eredetinek mondható reklámkampány kapcsolódik az idei, 16. Soproni VOLT Fesztiválhoz. A Mi vagyunk a VOLT című felhívással a szervezők arra buzdítják közönségüket: küldjenek be 1-1 portrét, vagy videófelvételt magukról, melyek a fesztivál idei reklámfelületein jelennek majd meg.
  
  Magyarország legkedveltebb és legváltozatosabb vidéki fesztiválján 2007-ben közel 70.000-en vettek részt. A szervezők 2007-es felmérése arra mutatott rá, hogy az ország minden részéről és Európa több régiójából érkező vendégek szerint a színvonalas, világsztárokat is felvonultató programkínálat és az eseménynek otthont adó város egyedi hangulata mellett a VOLT vonzereje jelentős részben a közönség színes összetételének köszönhető.
  
  A VOLT Fesztivál szervezői a kezdetek óta nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a program összeállítását ne elsősorban a várható nézőszám befolyásolja, sokkal inkább a műfajoktól független eklektika legyen a szervezőerő. Talán éppen ennek köszönhető, hogy a közönség összetétele jó néhány éve érezhetően eltér a hagyományos zenei fesztiválokétól. A jelenlévők közül sokan egyfajta programdús nyaralásként értelmezik ezt a hosszú hétvégét, így a fesztiválnak otthont adó kemping mellett Sopron és környéke valamennyi szálláshelye még a legdrágább szállodák is a VOLT vendégeivel telnek meg. Az elsődleges célcsoportnak tekinthető 16-30 éves korosztályon túl nagy számban vesznek részt idősebbek és családok is a fesztiválon.
  
  Ezt a széles és színes látogatói kört hivatott bemutatni a VOLT Fesztivál Mi vagyunk a VOLT! elnevezésű idei reklámkampánya.
  A szervezők arra buzdítják a fesztivál vendégeit, küldjenek be 1-1 fotót magukról, melyek a VOLT print- és outdoor reklámfelületein, valamint a www.volt.hu oldalon lesznek láthatók.
  
  A portrék mellett ugyancsak várnak rövid, 10-30 mp terjedelmű videóüzeneteket a potenciális résztvevőkről, amelyekben az Európa bármely pontjáról érkező fesztiválozók magukat mutathatják be. A kisfilmek ugyancsak az Interneten, illetve a legjobbak a fesztivál TV-spotjában lesznek láthatók.
  
  Az első 1000 fotóbeküldőt a VOLT Fesztivál szervezői személyre szabott, egyedi poszterrel jutalmazzák, amelyen természetesen az eljuttatott portré is szerepel majd. A legjobb videóüzenetek gazdái pedig V.I.P.-belépővel vehetnek részt a július első hétvégéjén megrendezésre kerülő 16. VOLT Fesztiválon.
  
  Az elsődleges célunk valóban az, hogy a jelenlévők és a szkeptikus távolmaradók számára is bemutassuk, kikből áll a VOLT Fesztivál. Ugyanakkor azt is fontosnak tartjuk, hogy a közönségünkkel a kampány kapcsán egy szorosabb, közvetlenebb kapcsolatot alakíthatunk ki. Az egyedi, személyre szabott VOLT-os poszterek által pedig egész évben jelen lehetünk a vendégeink lakásaiban mondták el a szervezők.
  
  A hirdetéseken megjelenő civilek között természetesen helyet foglalnak majd a VOLT sztárjai és V.I.P. vendégei közül is sokan. Az első felhívásokon a VOLT-os törzsvendégek között máris feltűnik Till Attila, Pachmann Péter és családja, valamint Fiala János is.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

VOLT

 programajánló: 
2024. május 9.
Esti Kornél a Budapest Parkban
2024. május 12.
Budapest Garden Party: Zenei - Gasztrofesztivál
Sabbath, Dio, Jethro Tull dalokat is előad májusban az Electric Guitarlands 4 gitárhőse
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Erdős Virág, Háy János, Krusovszky Dénes, Puzsér Róbert, Szentesi Éva és Vecsei H. Miklós májusban a Tavaszi Margón
7. DADABÁNYA Underground Művészeti Fesztivál
”Egy újabb kiemelkedő fejezet kezdődik a Budapest Park történetében” - látványos fejlesztésekkel indul a tizenharmadik évad
Magyarországon is elindul a MERITA projekt – európai kamarazenei együttműködés
Nemzetközi kiválóságok érkeznek a II. Budapesti Nemzetközi Orgonafesztiválra a Belvárosi Főplébánia-templomba
NOT_FOUND
Műfaji és földrajzi határokon átívelő élményeket hozott a negyedik Bartók Tavasz
Együtt, egymásért! - Kárpátaljai est a Fonóban
Három Vámos – mesterségük: fényképész
 kiemelt 
Palaye Royale a Barba Negrában!
  
2024

Rockmaraton 2024
Vonósnégyesre átdolgozott heavy metal himnuszokkal érkezik Anneke van Giersbergen
Berúgja az évet a Dead Daises: új dal, album és koncert novemberben
Il Divo koncert szeptemberben: 20 éves jubileumi turnéjukon sem hagyják ki Budapestet
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 maeotis    jamie chung    csata: los angeles    botanica    platon karataev    aaron eckhart    nicole kidman    deranged    cock and ball torture    nightmare    vreid    grindrise    phillip noyce    steel panther    cauldron    warbringer    distorted impalement    secret chiefs 3    space battleship yamato    owen wilson    august burns red    vhk    slaughter to prevail    stúdió galéria    beneath  

r44
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!