hosting: Hunet
r38
  cikkekfotók        
előzetes [party]  2007. november 19. hétfő   14:18
nincsen hozzászólás

szerző: PeCsa
Electro Nite 2007 - Andy Fletcher (Depeche Mode) a Petőfi Csarnokban
2007. november 24. szombat, 22:15-04:30. Budapest – Petőfi Csarnok

  A Petőfi Csarnok saját rendezvényeként, büszkén mutatja be november 24-én, szombaton a 2007-es esztendő Electro Nite buliját, amelynek fő DJ fellépője Andy Fletcher, a Depeche Mode alapító tagja.
  
  Az 1981-ben alakult Depeche Mode - Dave Gahan, Andy ´Fletch´ Fletcher és Martin Gore - összesen több mint 400 hetet töltött el az angol slágerlistán, amellyel folyamatosan kritikusok elismerését vívja ki, szerte a világon. Az együttes valaha megjelentetett összes albuma bejutott a UK Top 10-be.
  
  Mialatt Martin Gore (gitáros/billentyűs) jól megérdemelt pihenését tölti, illetve Dave Gahan (énekes) második szóló albumának várható sikerét élvezi, addig Andy Fletcher (billentyűs) DJ turnéra indult. A nyári hónapok a tengerparti országok (Olaszország, Spanyolország, Görögország) látogatásával teltek. Az ősz meghozta Andy számára az első Dél-Amerikai (Brazília, Argentína, Peru) fellépéseket, illetve a Kelet-Közép-Európai (Bulgária, Románia, Csehország, Szlovákia, Magyarország) régióba is elrepíti.
  Andy Fletcher DJ Setjével másod ízben látogat Magyarországra. 2004-es szereplését csakúgy, mint a mostani fellépést is a The H DM FC védnökségével sikerült tető alá hozni. A Magyarországi Depeche Mode Rajongói Klub talán a világ legnagyobb Depeche Mode rajongói klubja, amely 1987 szeptemberében alakult és havonta tartja összejöveteleit. A Klub ez évben ünnepelte 20. születésnapját, és már túl van 250 sikeresen lebonyolított rendezvényen. A 275 ezer rajongónál is több látogatót fogadott Klub a Petőfi Csarnokban tartja összejöveteleit.
  Az electro nite keretében fellép még a magyar elektronikus underground szféra néhány jeles képviselője; Tigrics (Live Act), Detective Kelly (DJ Set) és Gustee (DJ Set) személyében.
  
  Bereznyei Róbert, alias Tigrics kísérletező, pszichedelikus zenéit az elmúlt 5 évben már nem csak a magyar, hanem a nemzetközi közönség is megismerhette. Az esemény méltó lemezbemutatóként szolgál a nemrégiben napvilágot látott Wesztes című új album számára. Detective Kelly a Megaherz underground DJ csapat oszlopos tagja, míg Gustee a The H DM FC legénységének képviseletében szórakoztatja majd a közönséget.
  
  A szervezők a kényelmes és igényes szórakozás megteremtése érdekében 2.000 főben maximalizálták a kiadható jegyek számát.
  
  Az underground hősökből halhatatlan legendává avanzsáló Depeche Mode 25 éves múltja dacára, továbbra is az egyik legimádottabb együttes marad(t). A múlt évben lezajlott teltházas, világot átölelő turné-diadalmenet mind a rajongók, mind pedig a kritikusok körében elképesztő elismerést vívott ki. A 2005/06-os koncerteket 2,5 millió rajongó látta élőben, 30-nál is több országban. Eközben az együttes tizenegyedik stúdió albumának eladása (´Playing The Angel´) meghaladta a 2,5 milliós eladási szintet, és mintegy tizennyolc országban lett No.1.
  
  A kisteremben ´80-as, ´90-es évek zenéire táncolhattok.
  
  Jegyek válthatók a Pecsa pénztárában.
  Elővételben 4900 Ft, a rendezvény napján 5900 Ft



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Nulladik Változat 35 éves jubileum „Négy képzeletbeli srác” valósága
AWS - Innen szép nyerni lemezbemutató koncert a Budapest Parkban
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
Dan Patlansky Budapesten
Új dallal jelentkezett az Esti Kornél - Semmi se ment meg minket egymástól
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Gary Moore emlékest és Tommy Katona koncertek Budapesten
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 mnemic    yellow spots    a közösségi háló    no omega    bleubird    therapy?    blu-ray    severe torture    robin hood    scott kelly    von hertzen brothers    crushing caspars    sc.art    vexilium    esa holopainen    markus schrodt    chris martin    emma thompson    fergie    liberal youth    alestorm    sirenia    kollaps    pet the preacher    kállai jános  

r43
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!