hosting: Hunet
r37
  cikkekfotók        
előzetes [fesztivál]  2002. június 15. szombat   17:52
nincsen hozzászólás

szerző: morzsa
Volt Fesztivál
Sopron, 2002 július 4-5-6

   Az idei tizedik soproni VOLT Fesztivál új időpontban, új helyszínen. A hagyományokkal szakítva nem tavasszal, hanem a nyár közepén, július 4-5-6-án, valamint nem a kinőtt Sportcsarnok körül, hanem a Lővérekben kerül megrendezésre ez a Szigettel egyidős esemény.
   A szervezők állítása szerint idén még tartalmasabbnak, és színesebbnek ígérkezik a program, amit az öt színpad, valamint a 100 fellépő biztosít. Külön színpaddal rendelkezik majd a hazai hip hop zene, amelynek szervezői Qka MC és Richie Pi. Olyan előadók tekinthetők meg itt, mint Sub Bass Monster, Gyoremix, Az idő urai, Dózis, HátShow Sor, vagy éppen a jövő tehetségei, akik az éjszaka folyamán Freestyle versenyen bizonyíthatják tudásukat.
  A napközbeni jólétet hívatott fokozni a Zanzibár című műsorból ismert Rieger Johanna, valamint az EstFm alapító Erdélyi Zsolt (Superman) vezette Volt Rádió, és a Kannibálok által forgatott VOLT Híradó.
   Ezeken kívül a városban látogatható lesz a VOLT Színház, és a VOLT Mozi is. Az előbbiben megtekinthető majd a TÁP Színház ETCHNO című előadása, amely az utóbbi év legjobb kortárs művészeti produkciója, illetve a filmkedvelők válogatást láthatnak a 32. Magyar Filmszemlén bemutatott alkotásokból.
  Az idei Fesztiválon több külföldi sztár is megfordul majd. Első nap az osztrák Sofa Surfers breakbeat, dub, downtempo, hip-hop egyvelegét hallgathatjuk meg egy zenei folyamban, amit egy állandó vendég Vidok.org VJ fog vizuálisan is tökéletesíteni.
   Második nap ránk zúdulnak a jobbnál jobb előadók. Mambo Kurt szintirockja biztos újabb rajongókat szerez, majd a német zenebohócnak. Talán a legnagyobb durranást az Ozomatli zenészei fogják okozni, akik a mexikói népzenébe jazzt, salsat, skat, és hip-hopot csempésznek, és már volt szerencséjük egy Grammy-díjat begyűjteniük.
  A másnapot a Freestylers dj´z DJ Jay-Rock, másnéven Mad Doctor X-szel kezdhetjük, aki a breakbanda nélkül érkezik, de hasonló érzést fog nyújtani a break és hip-hop zene világából, jó adag szkreccseléssel színesítve produkcióját.
   Utolsó napra a kínai származású techno-dj Oliver Ho, a németek lengyel származású, hip-hop sztárja Dj. Tomekk, valamint a brit drum and bass istennő Dj. Storm a Metalheadztől fogja bólogatásra és táncra sarkalni a közönséget.
   Ne feledkezzünk el a magyar résztvevőkről sem, hiszen fellépnek a hazai pop, rock, elektro zene kedvencei is. A teljesség igénye nélkül: Hooligans, Kispál és a Borz, Superbutt, Anima Sound System, HS7, Freshfabrik, KFT, Tankcsapda, Másfél vagy éppen a Korai Öröm, de erre az alkalomra összeáll az R-Go. Természetesen nem hiányozhatnak a dj-k sem, így ott lesz Sopronban Jutasi, Palotai, Cadik és a Chi kollektíva is.
  Mindezek mellett több közösségi játékot is terveznek a szervezők a társasjátékoktól az ügyességi vetélkedőkig mindent, ami egy „táborba” belefér.
  Érdemes a jegyeket, és a szállásokat előre megrendelni az Interneten, hiszen jelentős mértékben spórolhatunk, ha ilyen úton szervezzük meg a nyár egyik legjobb hétvégéjét! július 4-5-6-án kerül megrendezésre.
   A Lővér kempingben a VOLT vendégei ingyen sátrazhatnak. A törzsvendégek már jól ismerhetik Lindát, aki idén már harmadszor intézi a VOLT ügyes-bajos dolgait: a szállásfoglalást, a jegyrendelést és az infót. Idén Linda Gabival kiegészülve mostantól non-stop igyekszik segítségedre lenni. Az infóvonal száma: 06 20 321 2000



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

VOLT

 programajánló: 
2024. szeptember 28.
Szerelemről szó sem volt- 25 éves a Zanzibar
2024. október 2.
Northlane (AUS), Novelists (FRA), Ten56 - metalcore elit a Durerben (Dürer Kert - Budapest)
2024. október 5.
Normandie + Our Last Night a Barba Negra Red Stage-en
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Iron Maiden - Run For Your Lives 2025
Tycho új lemezével tér vissza Budapestre
IST IST: Light A Bigger Fire tour - Manchestertől a Dürer Kertig
METZ először koncertezik Magyarországon
Alec Benjamin 2025. márciusában ismét visszatér Budapestre!
Imagine Dragons - LOOM World Tour
Within Temptation: látványos koncertet ígérve, vendégekkel érkezik októberben a zenekar
Vagyunk végig - az évad legerősebb hónapjára készül a Budapest Park
Frank Turner, a brit folk-punk ikon Budapesten
 kiemelt 
Iron Maiden - Run For Your Lives 2025
  
2022 után ismét Budapesten minden idők egyik leghatalmasabb heavy metal bandája, az Iron Maiden

IST IST: Light A Bigger Fire tour - Manchestertől a Dürer Kertig
METZ először koncertezik Magyarországon
Alec Benjamin 2025. márciusában ismét visszatér Budapestre!
Imagine Dragons - LOOM World Tour
 friss hozzászólások 

Blind Myself, 27, Isis (1)
Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 heights    warrel dane    rocktusa    kálloy molnár péter    robert downey jr    spacesh!t    jubileum    in-dock    unknown    etnoklub    gillian anderson    hegyalja fezstivál    blood for blood    adam young    uli jon roth    reflected    bws     absolved    tim ripper owens    hupikék törpikék    devastating enemy    killswitch engage    mayhem    finntroll    uada  

r43
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!