hosting: Hunet
r34
  cikkekfotók        
interjú [hazai hangok]  2007. szeptember 28. péntek   16:48
nincsen hozzászólás

szerző: Amy Kate
Linda Daemon (Drugzone)


  Nemrég leszerződtetek egy olasz-magyar kiadóhoz, a Karmatronic Records-hoz. Miért pont rájuk esett a választásotok?
  
  Először is inkább ők találtak ránk, ami sokkal jobb. Megtetszett nekik Digital Screams című promo CD-nk, és rövid időn belül már az irodájukban ültem és tárgyaltunk a zenekar jövőjéről. Azért azt is el kell mondani, hogy volt valaki, aki végig közreműködött az érdekünkben, de ez maradjon csak a mi titkunk.
  Az évek során több kis, független, magyar kiadó kereste fel zenekarunkat, de egyik ajánlat sem tetszett nekünk. A Drugzone-t nem azért kezdtük, hogy csupán Magyarországon működjünk és zenéljünk, sokkal nagyobb terveink vannak, és sajnos a legtöbb magyar kiadó csak hazai terjesztéssel és koncertszervezéssel foglalkozik. Mi viszont szeretnénk először Európa felé nyitni, aztán majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.
  A Karmatronic Records egyáltalán nem Magyarországban gondolkodik, bár az itteni ügyeket is intézik majd, de nem az a fő céljuk, hogy a Drugzone egy újabb csak magyaroknak zenélő, csak Magyarországon ismert banda legyen. Abból van bőven elég.
  
  Hogy alakul majd a Drugzone jövője a velük kötött szerződés után?
  
  A kiadó rengeteg mindent ígért, reméljük, hogy minden úgy is fog menni, ahogyan mondták.
  Először is 11 Drugzone dal felkerül többmint 200 legális, zenei letöltő oldalra, és meglátjuk, hogy mekkora az érdeklődés. Évvége felé pedig már kapható lesz a Drugzone nagylemez a boltokban is. Beszéltek még nekünk arról, hogy készítenek egy újabb Drugzone honlapot, lesz lassan Drugzone merchandise és shop az Interneten. Elkezdték elküldeni a szükséges információkat rólunk világszerte különböző zenei honlapoknak, rádióknak, újságoknak. Remélhetőleg minél többen írni fognak rólunk.
  Nemsokára elkészül az I Hate Humans videoklip, és intézkedik abban a kiadó, hogy ezt most végre rendesen játsszák a zenei adók.
  Azt is szeretnék, ha 2008-2009-ben már koncerteznénk külföldön is, ami számunkra nagyon jó hír, mert mindig is ez volt a vágyunk.
  
  Legutóbbi promo fotózásotokon egy kanadai, horror fotós is dolgozott. Ki ő és hogy ismerkedtetek meg?
  
  Rémy Couture-rel, kanadai horror maszkmesterrel és fotóssal úgy ismerkedtem meg, hogy egy magyar fiatalokból álló csapat petíciót kezdett aláíratni, hogy betiltsák a munkáit. (www.innerdepravity.com) Biztos azt hitték, hogy valódi embereket gyilkol, és őket fotózza A kis buták. Hát, mi minden olyat szeretünk, amit a társadalom elítél (és amúgy is imádjuk a horrort), úgyhogy rögvest utánanéztem Rémynek és munkáinak, és teljesen elájultam miután megismerkedtem munkásságával. Rémy iszonyatosan tehetséges! Jó szeme van, és nagyon ügyesen bánik a szilikonnal, latex-szel, festékszórópisztollyal és más anyagokkal. Nagyon szeret utazni, és hülyéskedtünk arról, hogy milyen jó lenne, ha ellátogatna hozzánk. Nem kellett kétszer mondani Azt mondta, hogyha már úgyis jön Magyarországra 2 hétre, akkor elhozza a cuccait, és készít egy horror fotósorozatot rólunk. Nagyon jól sikerültek a képek! Rémy készítette a sminkjeinket és ő rendezte be a helyszínt, utasítgatott mindenkit, ahogy kell, és egy másik fotós készítette el az ő segítségével ezeket a brilliáns fotókat! Közülük válogattuk ki a Digital Screams borító képeit.
  Arról meg inkább nem mesélnék, hogy milyen őrült dolgok történtek még az alatt a két hét alatt, amíg nálunk lakott Rémy. Bárcsak közelebb lakna hozzánk. Nagyon hiányzik az egész társaságunknak, de állandó kapcsolatban vagyunk a Net-en keresztül.
  
  Nemrég forgattatok egy videót is az I Hate Humans című dalotokhoz. Mikor jelenik meg, és hol láthatjuk majd?
  
  Egész nyáron forgattuk az I Hate Humans klippet Benkő Danival különböző helyszíneken. Remélhetőleg októberben készen lesz, és a kiadónk elintézi, hogy minél hamarabb kezdjék adni a szokásos magyar adókon és műsorokban. (Viva műsoraiban, Különjárat, Rockvilla, stb.) De azt is mondták, hogy intézkednek abban, hogy külföldi, zenei csatornákon és műsorokban is játsszák. Természetesen youtube-on is fent lesz meg myspace-en.
  
  Mesélj erről a videóról! Hol forgattátok?
  
  Húúúúú, ez aztán a jó kérdés. Már alig emlékszem, hogy mi is volt. Nyár elején egy iskola tornatermében forgattunk, ahol igen nagy felfordulást csináltunk. Ott lettek felvéve a tipikus, zenekaros jelenetek hangszerekkel együtt. Jó kis nap volt. A dög meleg kellős közepén, mi meg tetőtől talpig fekete öltözetben.
  Nyár végén pedig Szomoron voltunk egy régen tehenészeti telepként üzemelő, de ma már üres telephelyen. Daninak szenzációs ötletei voltak, és már alig várom, hogy lássam a végeredményt. Lesz benne sok-sok őrült jelenet, a zenénket kedvelők úgy láthatják majd a Drugzone tagokat, ahogyan még soha: csapzottan, koszosan és kócosan. Néhány kedves barátunk eljött statisztának, és ők is bele lettek rángatva mindenfélébe. Jó sok sarat meg szemetet mostunk le magunkról mikor végre, valahára végeztünk. Egyébként fantasztikus élmény volt, sohasem felejtjük el!
  
  Első lemezetek, a Digital Screams már letölthető az iTunes-on. Várhatóan mikor kerül a boltokba is?
  
  Ez a kiadónktól függ Azt mondták, hogy 2007. novemberében szeretnének párszáz darabot készíteni első körben, aztán majd meglátjuk, hogy hogyan fogynak.
  
  A korábbi két demótok (Let Our Music Be You Drug; Digital Screams) dalain kívül milyen új szerzemények hallhatók rajta?
  
  A Welcome To Sin City-t és a Living With Lies-t rögzítettük még, ahhoz, hogy teljes legyen a lemez, illetve rákerült bonus track-ként az Impact Pulse zenekar Make Me Kill remix-e. Így összesen 11 dal van a lemezen.
  
  Legközelebb hol láthatjuk színpadon a Drugzone-t?
  
  DRUGZONE: Bloody Children Show Rocktogon Október 13.
  JUNKIES/DRUGZONE Wigwam Október 27.
  MARILYN MANSON CLUB & DRUGZONE VARIETY SHOW Rocktogon November 3.
  ALMÁSSY TÉRI ZÁRÓ FESZTIVÁL Almássy téri Szabadidőközpont December 29.
  
  Külföldi felkérések esetleg?
  
  Jövő év elején kezd kapcsolatba lépni a kiadónk külföldi koncertszervező irodákkal, hogy elindítsuk a Drugzone-t külföldön is. Ebben inkább ők a jártasok, övék a feladat.
  
  Köztudottan szokatlanul jó és szoros kapcsolatot ápoltok a rajongóitokkal, sokszor a próbáitokra is ellátogatnak. Lehet még jelentkezni ezekre a nyilvános próbákra?
  
  Természetesen, bár most novemberig nem lesz nyilvános próba, mert túl sok előadásra készülünk, ilyenkor inkább szeretünk magunkban próbálni, ráadásul egy új dalt írunk.
  De, ha valaki szeretne jelentkezni nyilvános próbára, az dobjon nekem egy mailt, és felteszem a listára, hiszen lista alapján jönnek a vendégeink, mivel óriási a túljelentkezés.
  Egyébként pont azért tartjuk ezeket a nyilvános próbákat, mert szeretünk állandó kapcsolatban lenni a rajongóinkkal. Így nem csak koncerten találkozunk, amikor amúgy is szaladgál az ember jobbra-balra, hogy mindenkivel váltani tudjon néhány szót, hanem nyugodt körülmények között is feltehetik a kérdéseiket, és még egy kis hülyülés is belefér az időnkbe.
  
  Aki kapcsolatba szeretne lépni a zenekarral, hol, milyen címen teheti meg?
  
  E-mail címek:
  drugzone1@gmail.com
  drugzone@freemail.hu
  
  Honlapok:
  www.drugzoneband.tk
  http://gportal.hu/drugzone
  www.myspace.com/drugzone
  
  Rengeteg magyar és külföldi közösségi oldalon van profilunk, de van állandó Drugzone infóvonal is, ami bármikor hívható: 30/364-5600



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

Hivatalos honlap

MySpace profil

 programajánló: 
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
2024. április 30.
Glenn Hughes: Deep Purple - Burn lemez 50 éves jubileumi turné budapesti állomással!
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Dübörgő lóerők és a lélek – interjú Dolhai Attilával
Interjú az Auraleak vokalistájával, Hex-szel
A Barba Negra új helyre költözik!
Interjú az Ǝ.N.D. zenekarral
Nest of Plagues interjú: Közös tetoválás és fűnyírás, mint hobbi
Megjelent a Lélekhelyek kislemez: interjú az Illetve zenekarral
Talk2night: új nagylemez, új videóklip és interjú
Interjú Petrás Jánossal az Europica zenekar születéséről
Drawing interjú: „Egy hardcore koncert maga egy sport, egy kemény meccs, ha azt akarod, hogy igazán üssön a dolog!”
”Egy sokkal érettebb, úgymond felnőttebb Punnany vagyunk” – interjú Meszes Balázzsal a PunnanyMassif énekesével
 kiemelt 
Il Divo koncert szeptemberben: 20 éves jubileumi turnéjukon sem hagyják ki Budapestet
  
Két évtizedes életművét foglalja össze, és egy friss jubileumi dalcsokrot is bemutat szeptember 24-én Budapesten az Il Divo

The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 alice in wonderland    soreii és poolek    cabaret medrano    hupikék törpikék    ray charles    gyöngyössy bence    bourne    Északi támpont egyesület    turunen    thomas balmes    xentrix    lyapis trubetskoy    jim carrey    dj case    god is an astronaut    shia labeouf    j.j. abrams    corrodal    sollen    nyers    johnny knoxville    velvet revorver    balaton sound 2013    trivium    ideas  

r49
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!