hosting: Hunet
r38
  cikkekfotók        
magazin [mozaik]  2007. szeptember 3. hétfő   10:40
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Snoop Dogg lesz a müncheni MTV Europe Music Awards 2007 házigazdája
2007. november 1. Deutschland -Munich

  Az MTV Networks International nyilvánosságra hozta az MTV Europe Music Awards 2007 (MTV EMAs) sokszínű és izgalmas új megjelenésének részleteit. Az esemény a müncheni OlympiaHalléban kerül megrendezésre 2007. november 1-jén, és a Sony Ericsson, valamint az EDC by Esprit szponzorálja. A ceremóniamester pedig Snoop Dogg lesz Európa legnagyobb zenei rendezvényén, ahol fellép Mika és a Foo Fighters, és első ízben maguk a nézők határozhatják meg szavazás útján az új kategóriák jelöltjeit.
  
  Snoop Dogg már a múlt évi Awardson is fellépett, most pedig elfoglalja a trónt, és ő kalauzolja végig az MTV nézőit a zenei élet egyik legszínesebb éjszakáján. A nemzetközileg is elismert sztár, aki mostanáig csak az Egyesült Államokban több mint 17 millió, az egész világon pedig 25 millió albumot adott el, sajátos Doggy-stílusával bűvöli el az MTV közönségét. Mivel Snoop Dogg jelenleg éppen a következő, Ego Trippin című albumán és Sexual Eruption című kislemezén dolgozik, biztos, hogy felpörgeti majd a müncheni közönséget is idén novemberben.
  
  Készüljetek, müncheniek, mert Dogg, a nagyfőnök hamarosan ellátogat hozzátok, és az idei EMAs házigazdája lesz. Az eddigi műsorvezetők is jó arcok voltak, de én az idén teljesen új stílusban csinálom a show-t. Nézzetek minket az egész világon kelettől nyugatig, és garantálom, hogy őrületes buli várható! Snoop Dogg.
  
  A show egyik látványos szereplője egy újonnan feltűnt sztár, Mika lesz, aki Grace Kelly című számával vált világhírűvé. Ez a kislemez több mint 4 millió eladott példánnyal a slágerlisták élére került Európában és a világ más országaiban is. Debütáló albuma, a Life in Cartoon Motion is első helyen állt a brit albumok listáján, más országokban pedig arany- illetve platinalemez lett. A rádiókban mostanában felkapott legújabb, Big Girl (You Are Beautiful) című táncos slágerével Mika alaposan megmozgatja majd a münchenieket is, amikor idén első ízben az EMAs színpadára lép.
  
  Izgatottan várom a fellépést Münchenben az MTV EMAson, hiszen ez lesz életemben a legelső! Az egész évem nagyon jól sikerült, de most az EMAson való fellépés lesz az egésznek a fénypontja! Mika
  
  Az MTV EMAs színpadának másik, visszatérő fellépője egy igazi rocklegenda lesz. A Foo Fighters mögött már több mint egy évtizedes pályafutás áll, és a modern rocktörténelem nemzetközi szinten legsikeresebb és legnépszerűbb együttesei közé tartozik. Válogatáslemezükön helyet kaptak olyan listavezető számok, mint a Best of You, a Times Like These és az All My Life. A többszörös platinalemezes banda szeptemberben adja ki legújabb, Echoes, Silence, Patience & Grace című albumát, amelyen szerepelni fog a The Pretender című új sláger is. A Foo Fighters garantáltan megrázkódtatja majd a müncheni OlympiaHalle színpadát is!
  
  Örülünk neki, hogy újra az MTV EMAson játszhatunk. Az európai nagyközönség mindig nagyon feldob minket, és biztos vagyok benne, hogy München sem lesz ez alól kivétel! Dave Grohl, Foo Fighters.
  
  Az MTV EMAs folyamatosan változtatja a show stílusát, és most az EMAs történetében először maguk az MTV nézői dönthetik el, hogy kik lesznek a jelöltek, és végül ki lesz az első helyezett az idei díjkiosztón. A mindent eldöntő szavazás az MTV EMAs alatt zajlik az európai fiatalok részvételével, és az idei eseményen egyedi online és mobil technikai megoldások állnak rendelkezésre, amelyeket az elkövetkező hetekben mutatnak be.
  
  A fentieken túl az MTV EMAs a Sony Ericsson közreműködésével támogatni szeretné a helyi feltörekvő tehetségeket is egy teljesen új díjkategóriával, amelynek neve Európa új hangjai. Az MTV közönsége előre megismerkedhet a nemzetközi szereplésre esélyes zenészekkel, és a 18 ország nézői nevezni is tudják kedvenc új előadójukat az európai szintű megmérettetésre. A 18 piac elődöntőseiből végül hárman maradnak versenyben, akik Münchenbe repülhetnek. Az online és élő sms-szavazás a show napján kezdődik, és az élőben közvetített díjkiosztó alatt zárul le, amikor is a legtöbb szavazatot szerző előadó megkapja az Európa új hangja díjat, és felléphet a show színpadán is.
  
  Nagy izgalommal tölt el minket, hogy az idei MTV EMAs díjkiosztót a müncheni OlympiaHalléból közvetíthetjük, és házigazdánk, Snoop Dogg egyedi stílusával gondoskodik majd róla, hogy mindenki jól szórakozzon. Most első alkalommal teljes mértékben az MTV nézői dönthetnek a helyezésekről, hiszen ők szavazhatnak a jelöltekre és a győztesekre is. Az Európa új hangja kategória bevezetésével az EMAs egyedülálló lehetőséget nyújt az új előadók és zenék bemutatkozására európai és nemzetközi szinten is. Az idei lesz az eddigi legjobb show! Richard Godfrey, az MTV Networks International tartalmakért és zenéért felelős vezető igazgatóhelyettese és az MTV EMAs ügyvezető producere.
  
  A fő kategóriák a következők:
  
  Az év albuma*
  
  Headliner* - (Az év legsikeresebb élő előadója)
  
  Most Addictive Track* - (Az év kedvenc slágere)
  
  Inter Act* - (A leginteraktívabb együttes a rajongókkal való kapcsolat és az online megjelenés terén)
  
  2007 együttese*
  
  2007 előadója*
  
  Ultimate Urban* - (Kedvenc RNB vagy Hip-Hop előadó)
  
  Rock Out* - (Kedvenc rock vagy alternatív előadó)
  
  Európa új hangja* - (A nagy európai áttörés)
  
  Regionális díj*
  
  Free Your Mind
  
  Video Star
  
  Artists Choice (a zenészek által választott legnépszerűbb előadó)
  
  (* Ezekre a kategóriákra az európai nézők szavazhatnak. A Free Your Mind és a Video Star kategóriák díjazottjairól az MTV dönt.)
  
  A szavazáshoz a nézők már most beléphetnek az MTV EMAs internetes oldalára (www.mtvema.com), és eldönthetik, kiket szeretnének látni az egyes kategóriák jelöltjeiként.
  
  A MTV minden kategóriában összeállít egy előzetes listát a választható előadókkal, amely online formában elérhető lesz a közönség számára. A nézők lehetőséget kapnak arra is, hogy ehhez hozzáadjanak bármilyen előadót, akit nevezni szeretnének, de nincs rajta ezen a listán.
  
  Minden kategóriában az első öt, legtöbb szavazatot szerző előadó indulhat jelöltként, a szavazás eredményét pedig szeptember végén hirdetik ki. Ezután a közönség az öt jelölt közül szavazhat a végső győztesre. A győztesek nevét 2007. november 1-én hirdetik ki az MTV EMAs díjkiosztón.
  
  Az MTV Europe Music Awards Munich 2007 közép-európai idő szerint este 9 órakor veszi kezdetét az MTV műsorán.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

MTVEMA

 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
NOT_FOUND
Műfaji és földrajzi határokon átívelő élményeket hozott a negyedik Bartók Tavasz
Együtt, egymásért! - Kárpátaljai est a Fonóban
Három Vámos – mesterségük: fényképész
Hat városban tartják meg a II. Halász Ferenc Országjáró Tehetségkutatót
Tavasz, muzsika, Európa
Női fókusz - Eve Arnold, Nanna Heitmann, Susan Meiselas, Inge Morath, Marilyn Silverstone
A Tatabányai Bányászati és Ipari Skanzen újjászületett!
Áprilisban rendhagyó táncházi események és új táncházak a Fonóban
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 dornenreich    one reason to kiss    due date    denzel washington    vektor    teen years afters    guns n’ roses    isis    kowalsky meg a vega    the vices    morre    szokolay-dongó balázs    elm street    rockélet    richie sambora    muzsikás    korpás éva    brian de palma    john lydon    rammstein    nemes andrás    james franco    volt 2001    january jones    gesztivál  

r50
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!