hosting: Hunet
r37
  cikkekfotók        
előzetes [koncert]  2007. július 2. hétfő   12:43
nincsen hozzászólás

szerző: VilágVeleje.Hu
Zenészek és zenekarok széles e nagyvilágból... a Gödör Klubban
2007. július

  Ebben a hónapban sok zenész érkezik a Gödör Klubba a világ minden tájáról. Némelyikük már járt nálunk, és van akit a klubban most köszönthetünk először.
  
  Mc Sena, a ghánai-magyar énekesnő most egy új formációval mutatkozik be, július 3-án Dj Mangoval és Vázsonyi Jánossal lép színpadra.
  
  Július 7-én Beyond the borders- Exchange Tour No. 3 címmel három kiváló francia zenekar koncertjére kerül sor, illetve a Djmawi afrikai fanfár együttes koncertjére a teraszon.
  
  Ian Siegal a mai brit bluesélet legfényesebb csillaga. Tom Waits és Howlin Wolf európai megfelelőjeként jellemezhető igen karizmatikus előadó. Repertoárja szinte kimeríthetetlen. Itthon a Braindogs - Towm Waits tribute produkció részeként is ismerhetik.
  Legutóbbi Meat and Poatatos című albuma az utóbbi tíz év legjobb európai blues lemeze. Tavaly jelent meg a hágai North Sea Jazz Festival nagyszínpadán rögzített koncertjének DVD változata. A Gödör Klubban már nagy sikerrel szerepelt három éve, reményeink szerint a mostani fellépését is sokáig emlegeti majd a közönség. Jelen turnéja során ez az egy budapesti fellépése lesz.
  További információk: www.iansiegal.com
  
  Július 12-én, csütörtökön egy amerikai-német banda érkezik, a The Durgas, akik három éve még régi nevükön, A Drastic Measure néven léptek a klub színpadára. A banda mit sem veszített régi, rockos lendületéből, és lenyűgöző energiájából.
  
  A hazánkban vendégszereplő Nakaira Együttes zenéjében megelevenedik a szülőföld, Szicília, amely az egymástól látszólag idegen kultúrák olvasztótégelye. Muzsikájában találkozik kelet és nyugat, az óceán és a mediterránium. A különleges terasz-koncertre július 13-án, pénteken kerül sor.
  
  Július 14-én, a Franciák Nemzeti Ünnepén Dj Tagada (Fr) Francia Ünnep-afterpartyjára kerül sor. Elsőként a Cabaret Sauvage kérte fel egy fellépésre a Nyári Roma Fesztivál keretében, de mára ´bérelt helye van´ a Divan du Monde-ban, Párizs egyik legpatinásabb szórakozóhelyén rendszeres fellépő az Apéro Tziganes és a Nuits Tziganes all Stars estéin. Valósággal energiákat szabadít fel a dj jól ütemezett keverése a felcsendülő hegedűhúr rezgésére vagy egy trombita harsány ütemére, amely megrezegteti a dobhártyánkat, és megdobogtatja a szívünket. A Dance Floor zenei stílus forradalmát erősíti a Russes, Fanfares des Balkans, Gypsy Punk, électro Tzigane, hip hop Klezmer, Balkan Ragga, amelyek a tradicionalizmus és a modernizmus közötti vékony határmezsgyén mozognak. De Dj Tagada előtt még Eldad Tarmut amerikai jazz formációja is színpadra lép több más együttessel.
  
  Július 19-én a Gödör Klub házi zenekara, a Tündérground a csíkszeredai - sepsiszentgyörgyi zenészekből álló csapat korrekt táncritmusokkal fűszerezett, népzenei elemekkel összekapcsolt, komolyzenei és jazz elemekkel tűzdelt, fogyaszthatóan összecsiszolt fúziós muzsikát kínál a táncolni vágyóknak.
  
  Július 20-án, pénteken a Tumba y Quema kolumbiai ritmusokkal és zenével, már másodszor a Gödör Klub színpadán, közkívánatra! A Shango és David Dely testvérpáros mellett Claudia csodálatos hangja egy koncert erejéig Kolumbiába repíti a táncráperdülő közönséget.
  
  Július 25-én szerdán holland jazzének együttes, a Be Close Harmony terasz-koncertjével indul a jazzgödör.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
Sting újra Budapesten
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 kiske    vio-lence    alexandra    wings of love    bring me the horizon    autumn    volt 2001    frank blackfire    blood sweat and tears    choice with no voice    black procession    kettőnégy    jucifer    busa pista    simple plan    újságíró    secret sphere    judie jay    mitsoura    the stone roses    tóth árpád    harcsa veronika    dawncore    trick or treat    james l. brooks  

r48
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!