hosting: Hunet
r32
  cikkekfotók        
magazin [háttér]  2002. február 23. szombat   15:54
nincsen hozzászólás

szerző: mogyoro
Snake Heart együttes eddigi pályafutása
1995-től napjainkig

   Létezik egy fantasztikus dallamos rockzenét képviselő együttes hazánkban immáron 1995 óta. A most már hetedik éve megalakult zenekar öttagú (Raczkó Balázs-ének, Nehéz György-billentyűk, Herr István-gitár, Pálmai Viktor-dobok és Vincze Zoltán-basszusgitár), stílusukat tekintve dallamos főként rock és némi pop elemeket egyaránt tartalmazó könnyűzenei műfaj képviselője. Az együttes tagjai rutinos és tapasztalt zenészek, ennek is köszönhető szövegekben is igényes zenéjük. Előadásmódjukban igazán energikusak, a koncertek folyamán show-elemek használatával teszik látványossá és érdekessé a műsoraikat. Elsődleges alapelvnek tekintik közönségük maximális kiszolgálását”, hiszen eddigi eredményeiket nem érhették volna el közönségük lelkesítése és támogatása nélkül. Évek óta járják a különböző klubokat, sorra készítik profi demofelvételeiket, klipjeiket, ám a nagy áttörés eddig nem sikerült.
   Az utóbbi időben is lelkesen látogattam koncertjeiket, melyek soha nem okoztak csalódást számomra. Legutóbbi koncertjükön 2002. január 19-én a Ráday klubban sem történt ez másképp. 2001. november 23-án a Rockplanetben aratott hatalmas sikerük is arra utal, hogy a közönség valóban igényli a hazánkban már oly ritkaságnak számító dallamos és igényes élő” zenét.
   Úgy érzem, hogy a magyar zeneipar igazán felkarolja és lehetőségeket ad olyan rétegzenekaroknak, amelyek nem igazán érdemlik ki a közönség szeretetét. Éppen ezért tiszteteletreméltónak találom ennek az öt fiatalembernek a kivételes tehetségét, kitartását, hiszen ők még ennyi idő után is a pályán maradtak, ami nem kis dolog, hiszen az elmúlt pár év valódi pokol az élő zenét” játszó csapatoknak, hiszen a klubok sorra megszűnnek és a lemezszerződés sem igazán hozta meg számukra a minden bizonnyal már igencsak megérdemelt sikert. Ezt nagyon szomorúan könyveltem el magamban, hiszen többek között én is az elsők között hallgathattam meg a 2001 novemberében elkészült újabb 3 számos maxi promóciós célokra szánt demójukat, amely nem változtatta meg lelkesedésemet a zenekar iránt.
   Eddigi pályafutásuk során sorra aratták le a különböző babérokat, mint például a Jump Országos Tehetségkutató Verseny, amelyen 4. helyezést értek el, valamint az 1999-ben és 2000-ben rendezett Bon Jovi estek az E-klubban, a Polygram kiadó felkérésére, majd első és nem utolsó sorban a WigWam Rock klubban rendezett koncertek. Ezek nem mindennapi események, hiszen a 2001. év már jóval csendesebben telt, mint amire számítottunk az első lemez megjelenése után. Pedig ez az album már igazán kijutott a fiúknak, ezt minden bizonnyal állíthatom. Véres verítékkel kellett megszenvedniük azért is, amit ezidáig elértek, most mégis nagy a csend körülöttük.
   Valójában ennek van egy másik oka is: a fiúk egy új -második- album kiadásán dolgoznak, de ehhez mindenképpen szükségük lenne támogatók és szponzorok jelenlétére. Nem kell ezen meglepődni, mert sajnos ez a jelenség manapság már fogalommá vált hazánkban. Én mégis azt mondom, hogy Ne adjátok fel fiúk, mert kijár nektek a várva várt mindent elsöprő siker!” Remélem akadnak még média- és egyéb jellegű támogatók akik nem vetik meg az igényes, jó zenét és adnak még esélyt egy olyan tehetséges csapatnak, mint a Snake Heart zenekar.
   Fel a fejjel fiúk, ne tekintsetek a múltba, csak a jövőre gondoljatok!



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 hollow haze    olimpia    garry marshall    billy bob thornton    petendi tamás    star trek 2    Éjfény    diamondeyes    rainbow    bloc party    elijah    kárpátia    skillet    ideas    long road    great american ghost    lou reed    bryan singer    bőrgyári capriccio    eyehategod    the dead daisies    a pap - háború a vámpírok ellen    assassin    krist novoselic    gemma arterton  

r41
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!