hosting: Hunet
r37
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2007. június 5. kedd   11:59
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Color Arts Fesztival
2007.június 14-16. Zalaegerszeg – Ex-Color Gyárcsarnok (Mártírok útja 19-21.)

  Az árnyékaink a falon maradtak, ezért vissza kell térnünk, hogy még egyszer, bontás előtt kultúrát adjunk a térnek. Teret adjunk a kultúrának.
  
  Leépülésben lehet a legjobban építkezni, ezért az üres gyárcsarnokok után, most beköltözünk oda is, ahol már felkopott a padlószőnyeg, s lekopott a falakról a színes festék.
  Helyükre világot jelentő deszka kerül, meg vásznak álló-, s mozgó képpel, vetített mozdulatokkal.
  
  A csend is megtörik: le nem írt szavakkal; már rég leírt, de még fel nem olvasott hangokkal.
  
  A művészet összes ága kanyarog majd a szűk folyosókon, üres szobákban, kihalt termekben meg-megállva. Hogy más is megálljon neki.
  
  A kultúra új labirintusa épül fel egy hétvégére, amiben azonban minden út járható. Oda is, vissza is. Végcélja nincs azonban az útnak, mert a folyamatos mozgás, keresés, alakváltozás adja a lényeget. De el lehet veszni ebben a labirintusban is. Az eltévedés viszont itt nem jár veszélyekkel. Felemelkedést hoz, lelki gazdagodást ami megmarad, s nem lebontható.
  petra_produkt
  
  Program:
  
  2007. június 14. Csütörtök

  
  15.00 - 20.00 Gyermekmegőrző
  Társas és sportjátékok 3 éves kortól
  
  15.00 - 22.00 Tárlat Lármás képek szélcsendben
  Szabad asszociációs kísérleti (ifjú kortárs képzőművészek által improvizált) kiállítás, amely alapvetően lokális elemekből építkezik.
  
  Gyerák Petra, Tóth Norbert, Karácsony László, Lengyel Valter, Grubánovics Attila, Szentgróti Dávid, Borbás Helga, Gazdag Ágnes, Király Hajnalka, Monok Balázs, Kiss Ágnes Katinka, Dienstag István, Fischer Judit, Mécs Miklós
  ... és még sokan mások
  
  16.00 Tárlatnyitó
  
  17.30 Élő adás Tankred Dorst: Szakadék
  LőKoBeKi csoport
  Születésünktől fogva körülményeink határozzák meg mivé válunk, milyen erkölcsi és morális irányelvek alapján éljük az életünket. Az útról amelyen haladunk szilárdan hisszük, hogy az egyetlen járható út. Ám a körülményeket legtöbbször nem mi alakítjuk kénytelen szembefordulunk a belénk táplált ideológiákkal és van hogy többé nincs visszaút egy pillanat alatt áthidalhatatlan szakadék nyílik köztünk és a többi ember közt ekkor döbbenünk rá hogy, az egyetlen követendő irányelv: Túlélni!
  
  18.00 Vetítő Lélek
  Szemző Tibor - Csoma-legedárium
  Különleges hangulatú nagyjátékfilmet készít Szemző Tibor. A zenész-rendező Túlsó part és Cuba című filmjeinek zenébe csomagolt érzékeny képszövetét látva nem is tűnik meglepőnek, hogy a kilencven percesre tervezett Csoma legendárium a hagyományos dramaturgiát faképnél hagyva, pusztán a tudósról készült különböző nyelvű feljegyzések zenei ritmusára, illetve Kőrösi Csoma Sándor (1784-1842) majd kétszáz év távlatából képpel felidézett reflexióira épít, miközben maga a főhős fizikálisan meg sem jelenik a vásznon. Szemző Tibor maroknyi forgatócsoporttal vág neki Indiának, hogy egy hónap alatt végigjárja az egykori sorsdöntő utazás stációit. A celluloidra kívánkozó „lélekút” operatőre Szaladják István!
  
  19.00 Pop & Roll Under the bridge
  A 2004-ben alakult zenekar és baráti társaság szépen lassan lecserélgette a rádiós erősítőt, az 500 Ft-os mikrofont és a lyon szólógitárt. A zenei világ maradt a régi megszokott underground vonalon, azonban egyre jobban szólalnak meg a dalok a locsolópénzen vett erősítőkön. Az egyre komolyodó hangzást segíti újabban - a Shabby Blues Band frontember - Kránicz Tóni is.
  
  20.00 Élő adás Csurka István: Házmestersirató
  Nádasdy Kálmán színészképző stúdió
  A Házmestersirató szereplői két különböző társadalmi réteghez tartoznak. Összeütközésük során kiderül, hogy csak a viselkedésük tér el, életmódjuk, életlehetőségük lényegében hasonló. A lumpenlétben élők számára éppúgy csak álcselekvések lehetségesek, mint a fiatal szociológusok esetében. S mindkét társaságban az alkohol, az öncsalás, a múltba, az álomvilágba menekülés jelent pillanatnyi kiutat
  
  20.00 Pop & Roll Bibop Café
  Jazz - Zalaegerszeg
  
  A négy főből álló Bibop Café bevallottan közönségbarát jazz zenét játszik. Műsorának gerincét swing, latin és blues dalok alkotják, de a formáció nem riad vissza e klasszikus műfajok szabad értelmezésétől sem. Gyakran alkalmaz darabjaiban stílusbeli határátlépéseket, műfajközi megoldásokat, igyekszik korszerű módon interpretálni a jazz örökséget. Talán ezen törekvéséből adódik a zenekar frissessége dinamizmusa is, valamint az a képessége, hogy közönségével a kontaktust felvegye, és hallgatóságát mindvégig éberen tartsa. A kvartett alapvető célja, hogy vendégei önfeledten élvezzék a jazz zene páratlan vitalitását, s hallgatói a klubzene ember- és életközeli élményével gazdagodjanak.
  
  21.00 Vetítő Test
  Mundruczó Kornél - Nincsen nekem vágyam semmi
  Brúnó kettős életet él egy szerelmi négyszög kellős közepén. A vidéki idillből hetente kétszer a nagyvárosi prostik világába utazik. Mari, a szerelme vidéken várja hétvégére. Ringo, a társa hétfőtől péntekig ragaszkodik hozzá. Egy kuncsaftja a hét minden napján szereti őt. Brúnó eltéved a maga kavarta viharban. Hazudik és káoszt teremt. A film a 31. Magyar Filmszemlén elnyerte az elsőfilmes díjat.
  
  21.30 Pop & Roll Bőgőmasina
  Ska - Zalaegerszeg
  Az alig egy éves zalaegerszegi SKA zenekar máris számos fellépésen van túl. Nem csoda, hiszen a stílust régóta képviselő zenekari mag 8 főre egészül ki a különböző zenei irányzatok képviselőivel. A részben Nemérdekes utódzenekar koncertje igazán jó mulatságnak ígérkezik.
  
  23.00 Pop & Roll By the way
  Rock - Zalaegerszeg
  A By the Way két és fél éve alakult, kezdetben azzal a céllal, hogy a talán legendásnak mondható Tarhonya Kedélyzenekar dalai ne merüljenek feledésbe. Nem állhattak meg a nosztalgiánál, ahhoz túl jó zenészek vannak a bandában, úgyhogy írtak egy lemeznyi új dalt is, a mostani koncert e két anyag keverékéből áll.
  
  24.00 Vetítő Éjféli moziláz
  Stuart Samuels - Éjféli moziláz
  A Stuart Samuels azonos című könyvén alapuló dokumentumfilm azt a folyamatot tárja fel, hogyan vált néhány már-már vérlázítóan provokatív film szubkulturális jelenségből a fősodor részévé, kitaposva az utat a modern amerikai független filmnek, ahogy azt ma, a Sundance korában ismerjük. 1970 és 1977 között hat játékfilm kitágította az underground filmezés határait, és tömeges nézőtábort toborzott köré:az El topo, az Élőhalottak éjszakája, a The Harder They Come, a Rózsaszín flamingó, a Rocky Horror Picture Show és a Radírfej voltak ezek a filmek.
  
  00.30 Lemezről Alternaív Zenebár a blues-tól a groove-ig
  
  2007. június 15. Péntek
  15.00 - 20.00 Gyermekmegőrző
  Társas és sportjátékok 3 éves kortól
  
  15.00 - 22.00 Tárlat Lármás képek szélcsendben
  Szabad asszociációs kísérleti (ifjú kortárs képzőművészek által improvizált) kiállítás, amely alapvetően lokális elemekből építkezik
  Gyerák Petra, Tóth Norbert, Karácsony László, Lengyel Valter, Grubánovics Attila, Szentgróti Dávid, Borbás Helga, Gazdag Ágnes, Király Hajnalka, Monok Balázs, Kiss Ágnes Katinka, Dienstag István, Fischer Judit, Mécs Miklós
  ... és még sokan mások
  
  15.30 Colorosok 50 éve a Mártírokon
  A Color Arts Fesztivál helyszínét fél évszázadig ruhagyár uralta. A Color Kft. történetével, a dolgozók mindennapjaival, az akkori és a mostani divattal foglalkozik a délutáni program, mely rendhagyó kiállítás is egyben a nem mindennapi emlékekből.
  
  17.00 Irodalmi lépegető Hazai Attila
  ”Az emberek folyton szorgalomról, akaraterőről, alázatról beszélnek a műveltség megszerzésével kapcsolatban. Közben pedig a tanulás a legnagyobb gyönyör. A legjobb dolog esténként egyszerre több könyvet elolvasni. A saját gondolatok kifejtése pedig az orgazmus gyönyörével mérhető örömet okozhat.” Hazai Attila író, forgatókönyv író, többek közt a Feri: Cukorkékség, a Szilvia szüzessége, a Budapesti skizo és a Szex a nappaliban szerzője.
  Aki szóval tartja: Molnár Zsófi
  
  18.00 Vetítő LÉLEK
  Szaladják istván - Madárszabadító, felhő, szél
  Oroszország. Vászka a parasztfiú, a szerelméhez tart. Az úton találkozik egy különös emberrel, akiről nem tudja pontosan eldönteni, hogy az zarándok, csavargó, vagy csak egy szent bolond-e. A találkozás hatására megváltozik az élete.
  
  18.30 Pódium Podhorszky Gábor
  Klasszikusgitár koncert - Bucsuszentlászló, Budapest, Hága, Párizs
  Számos hazai és nemzetközi versenyen és mesterkurzuson vett részt, koncertezett szólistaként Magyarországon, Ausztriában, Olaszországban, Csehországban, Lengyelországban, Bulgáriában, Németországban, Szerbiában és Hollandiában. Együtt dolgozott Helmuth Österreich (World Guitar Orchestra) és Tako Koistra (Amsterdam Rádió Zenekar) karmesterekkel. Idöröl idöre felbukkan különbözö rock és világzenei formációkban. Jelenleg Hollandiában él, a Hágai Királyi Zeneakadémián folytat posztgraduális tanulmájnyokat klasszikus és barokk gitáron.
  
  19.00 Pop & Roll Effeta
  Az Effeta zenekar 2000-óta dolgozik együtt, a tagok komolyzenei, jazz, rock n roll, alaptanulmányait követően egy különleges produkcióra jött létre. Megszületett az Effeta és vele együtt a shuffle-beat. A 7 zenész, Kardos Kate ének-vokál, Ádám Csaba, Ádám János trombita, Márton István ének-gitár, Horváth Attila ritmusgitár, Bártfai Gábor basszusgitár, Varga Norbert dob, - egy olyan érzés, hangzás és ritmusvilágot teremtett, amely valóban egyedi a magyar és - talán a világ - könnyűzenei életében.
  
  20.00 Pop & Roll Tape Underground
  Trip hop - Budapest, Cegléd
  Nem egészen biztos az információ, de kb. egy évvel ezelott lementünk egy pincébe, összehordtunk hangszereket, gépeket, pizzát meg talán valami italt is, és mindent, ami felmerült mágnesezni kezdtük egy szalagra. A bevásárlóközpont után eleinte egy kicsit kesernyés volt, meg sokkal inkább csendesebb, lassabb, de egy kis ido múlva, mikor már a levego is füstöt kezdett sóhajtozni, még köhögtünk is. Elofordult, hogy néha aludtunk fotelba, földön, talán állva, viszont általában zenéltünk közben, errol-arról, ami csak eszünkbe jutott valamirol, ami szintén eszünkbe jutott közvetlen elotte. Aztán meg csak feljöttünk, mert dolgunk volt
  
  21.00 Vetítő Test
  Pálfi György - Taxidermia
  Három történet. Három kor. Három férfi. Nagyapa, apa, fiú. Egy tisztiszolga, élsportoló és egy preparátor mester. Az egyik szerelemre vágyik, a másik sikerre, a harmadik halhatatlanságra. A nagyapa fantáziál: lázas képzeletével futi be magának fagyos kis kamráját a hideg téli estéken. A megtermékenyítő ereji képzeletnek semmi sem szab határt. Az apa zabál, négy évig volt szekcióelső az Édesiparban. Mártott ostyában egyenesen verhetetlen, 2,98 az egyéni rekordja (csak úgy viszonyításképpen, az Igor Vosztongonov 3, 21-gyel lett Európa bajnok Szófiában.) A fiú állatokat töm ki. Másfél kilóval született. Most másfél perce sincs hátra. Valami olyasmire adta a fejét, amire még soha senki.
  
  21.30 Pop & Roll Yellow Spots
  A magát csak „belezős rakkendroll” zenekarként számon tartó, budapesti illetékességű Yellow Spots egy abszurd rock&roll csapat morbid humorú szövegvilággal, nagybőgővel és fúvósokkal. Johnny Rotten fél liter paprikapálinka elfogyasztása után szodomizálja Fenyő Miklóst egy ledurrant, szocreál táncdalfesztiválon, az összefonódásból született gyermeket pedig Sade márki művein, Lucio Fulci B-kategóriás horrorfilmjein és Borsodi Bivalyon nevelik. Így születik meg a „belezős rakkendroll”, mint elviselhetetlen, dobhártyagyalázó műfaj. Lugosi Béla bekanalaz egy tál gulyást, belövi magának a morfiumot és Yellow Spots koncertre indul. Komár László már nem ilyen bátor. Csak zárt ajtó mögött, fülhallgatóval meri hallgatni a zenekar szerzeményeit, közben nyakkendőt köt és bakancsban táncol a tükör előtt.
  
  23.00 Pop & Roll Pál Utcai Fiúk
  Létezik egy együttes, amely csaknem húszéves fennállása alatt mindvégig megőrizte önmagát, és sosem tette kockára hitelességét a nagyobb siker kedvéért. Így tudott megmaradni olyan klubzenekarnak, amely évente 80-100 élő koncertet ad, többnyire telt házzal. Ők a Pál Utcai Fiúk.
  Bár a Leskovics Gábor (azaz Lecsó) vezette zenekar néhány tagja kicserélődött az évek során, a mottó és a szellemiség ugyanaz maradt: „Olyan koncertzenekar vagyunk, amely néha lemezeket ad ki.
  
  24.00 Vetítő Éjféli moziláz
  David Lynch - Radírfej
  Naturalista rémálom? Programozott lidércnyomás? David Lynch, a Twin Peaks, a Veszett a világ és Az elefántember rendezője fekete-fehérben forgatott első filmjében kiforrott, tudatos alkotóként lép elénk. Táncoló műcsirkék, hüllőszerű embriók és levágott fejek illusztrálják a főhős - és az alkotó - szürreális utazását a tudatalatti világába. Meghökkentő vizuális látásmód, szinte az elviselhetetlenség határáig (vagy azon is túl) fokozott ambivalens helyzetek, a lét irtózata - megannyi Lynch védjegy, egyben belépő egy szuverén alkotó összetéveszthetetlenül egyéni világába.
  
  01.20 Lemezről Szintipoptarisznya
  avagy Marty! Marty! Vissza kell mennünk 1985-be!
  Válogatás a 80-as, 90-es évek zenéiből: a new wave-től, a diszkón át a rockig.
  
  2007. június 16. Szombat
  
  15.00 - 20.00 Gyermekmegőrző
  Társas és sportjátékok 3 éves kortól
  
  15.00 - 22.00 Tárlat Lármás képek szélcsendben
  Szabad asszociációs kísérleti (ifjú kortárs képzőművészek által improvizált) kiállítás, amely alapvetően lokális elemekből építkezik
  Gyerák Petra, Tóth Norbert, Karácsony László, Lengyel Valter, Grubánovics Attila, Szentgróti Dávid, Borbás Helga, Gazdag Ágnes, Király Hajnalka, Monok Balázs, Kiss Ágnes Katinka, Dienstag István, Fischer Judit, Mécs Miklós
  ... és még sokan mások
  
  16.00 Irodalmi lépegető
  Toroczkay András, Horváth László Imre, Simon Márton
  Beszélgetés és felolvasás a DOKK.HU irodalmi kikötő költőivel. Aki szóval tartja őket: Molnár Zsófi
  ”[...] Apa éppen aznap hagyott el minket,
  mikor a nagyika meghalt.
  Azt mondta sose volt ritmusérzékem,
  Szerintem, aki mondja másnak, az mondja magának, és
  Azt is mondja,
  Hogy elege volt már a gyakorlásaimból,
  Tök felesleges volt megvenni nekem azt a kurva
  Dobszerkót, nem is tudok játszani rajta,
  Csak akkor ütöm a bőröket ész nélkül,
  Mikor üvölt anyával, és durván verekednek,
  amitől persze még jobban kell
  Üvöltenie mindenkinek, nekem pedig
  Még jobban kell ütnöm a bőröket. [...]”
  Toroczkay andrás: Kislány akarok maradni
  
  18.00 Vetítő Test
  Hajdu Szabolcs - Fehér tenyér
  Dongó Miklós nagyreményű, de egy sérülés miatt félbeszakadt tornászkarrierjét követően edzőként érkezik Kanadába, hogy újraépítse életét. Magával hozott stílusa és beidegződései miatt azonban kérdésessé válik, hogy be tud-e illeszkedni ebbe az új világba, képes-e megfelelni az új kihívásoknak. Elsősorban saját feldolgozatlan múltjával, gyökereivel kell szembenéznie - a tornaterem falai közt töltött örömtelen gyerekkorral és a múlt kísérteteivel.
  
  18.30 Pódium Takács Eszter
  Saját dalok unplugged - Zalaegerszeg, Pécs
  ”muzsikálást viszonylag korán kezdtem, ahogy az írást és az olvasást is, zenei óvodától kezdve képeztek egészen az egyetem befejeztéig, mégis a zenén belül inkább a megérzéseimre hagyatkozom. Nagykorúvá érésem idején szoros szálak szövodtek bennem a zene és a költészet között, azóta dalokat írok. Pécs alkoholgozös kohói érlelték rapszódikussá zenémet, ahol az élc és a líra kéz a kézben jár akárcsak a mindennapjaimban. Zenélési késztetésem ösztönös, és életfontosságú. Életfelfogásom: csömörbol gyönyörbe.” Takács Eszti
  
  19.30 Pop & Roll Praha
  Az idén 7 éves zalaegerszegi zenekarnak épp egy hónapja jelent meg legújabb lemeze „minden kötél” címmel. A nem kevés újdonságot felvonultató album bemutatása mellet előkerülnek a koncerten a már ismert dalok is. A zenekarnak már egy éve állandó tagja Nadrai Róbert, aki billentyűs hangszereken egészíti ki Winkler Péter (basszusgitár), Enyingi Péter (dob) és Wettstein Tamás (gitár, ének) formációját.
  
  21.30 Pop & Roll Children of the night
  Lugosi Béla kedvencei. A blues gyökereiből táplálkozó a nagyvárosi zajzenével rokon, főleg instrumentásis muzsika, első osztályú vidéki srácok előadásában. A
  zenekar a zalai underground sokat próbált arcaiból jött létre hobbizenekarként. Terveik között szöveges példák létrehozása is szerepel.
  
  21.00 Vetítő Lélek
  Mispál Attila - A Fény ösvényei
  A filmben két történet fut párhuzamosan: az első egy sikeres modellé, a második egy ötvösmesteré. A fény ösvényei kettejük pokoljárását mutatja be. Történeteik hasonlóan épülnek fel, és sajátos módon hatnak egymásra. Hosszú időbe telik, míg mindketten elfogadják sorsukat. Amikor megbékélnek önmagukkal, a szálak összefutnak: az ötvös, aki a látását, és a modell, aki a szépségét veszítette el, a film végén találkoznak.
  
  22.00 Pop & Roll Psycho Mutants
  Psichedelic - Pécs
  A zenekar 2003-ban alakult Pécsett, Karnics Zoltán vezetésével. A műfajok meghatározása mindig nehéz egy zenekarnál. Psychedelikus Rock n Roll és Western Swing, mely utóbbi műfaj megteremtője a Psycho Mutants Magyarországon. Karnics Zoltán hangja mélységeiben magával ragadja a hallgatót és behúzza a mutánsok világába, ahol a zajos hangzások, psychedelikus gitár és tangóharmonika szólók mellett valami egészen mást kap a hallgató, mint az eddig megszokott zenekaroktól Itt nem a gitárok villogó tudásáról szóló produkció látható, hanem egy belső atmoszférikus erőből és őszinteségből kovácsolt lendületes Rock n Roll Miután a zenekar játszott a Washington Dead Cats (Fr), Phil Shoenfelt (UK) és a Fatal Shore (Aus) zenekarokkal, elkészült első önálló lemezük, mielőtt a Sziget Fesztiválon játszottak volna és turnéra indulnak Hugo Race-el (Aus) 2006 decemberében. Külföldi turnékat is tervbe vették, ahol a Rock n Roll még nem halt meg!
  
  23.30 Pop & Roll Zagastic
  Reggae - Pécs
  ”... rájöttünk, hogy hajunk magától soha nem fog benemezesedni, nem hagyunk fel a pörköltevéssel, sem a sörivással hiszen ide születtünk, szükségünk van a saját kultúránkra , mégis, a Rasta-ideológiának vannak olyan fontos alapkövei, amelyek ezredfordulónkon minden emberre érvényesek. Ezt a fajta életérzést képviseljük zenénkben és szövegelésünkben, mely a jamaikai dread-ikonok előtti meghajlás mellett aktuális globális problémákra figyelmeztet, s az Emberközi egymás iránti tisztelet mellet tör lándzsát. Dalaink minden nemzet fiához és lányához szólnak, innen az angol nyelvezet meg a karibi patois-szleng, amely mind prozódiájával, mind mondanivalójával munkánkat hivatott hitelesíteni.”
  
  23.00 Élő adás Kámzsa Crew
  A Kámzsacrew 2004-ben alakult azzal a céllal, hogy különböző kifejezési formák találkozási pontja lehessen. Így fordulhat elő, hogy egy bemutatkozás alkalmával a festményekkel, kollázsokkal, plasztikákkal párhuzamosan a tánc, a ruha, a zene és a vetítés is helyet kaphat.
  A mostani megmozduláson a csapat egy mozgókép látvánnyal kiegészített rádzsasztáni táncelőadással, valamint egy divatbemutatóval képviselteti magát. A jelenlegi egységesebb- kollekció a csoport három tagjának közös elképzeléseiből született meg. A ruhák a saját egyéniségüket tükrözik és reményeik szerint nemcsak eredeti funkciójukat töltik be, hanem egy életérzést is közvetítenek. Ehhez nyújt segítséget a Sound Park Music csapata, akik a képihez a megfelelő zenei világot társítják.
  Emellett a Crew által tervezett térinstallációk szolgálnak ülőalkalmatosságként Dummy babzsákok formájában.
  
  01.00 Pop & Roll Sound Park Music
  
  Jegyárak:
  Napijegy: 800 Ft
  Délutáni Jegy: 450Ft 20.00 óráig érvényes
  Bérlet: 2000 Ft
  Bérlet elővételben: 1500 Ft



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
NOT_FOUND
Műfaji és földrajzi határokon átívelő élményeket hozott a negyedik Bartók Tavasz
Együtt, egymásért! - Kárpátaljai est a Fonóban
Három Vámos – mesterségük: fényképész
Hat városban tartják meg a II. Halász Ferenc Országjáró Tehetségkutatót
Tavasz, muzsika, Európa
Női fókusz - Eve Arnold, Nanna Heitmann, Susan Meiselas, Inge Morath, Marilyn Silverstone
A Tatabányai Bányászati és Ipari Skanzen újjászületett!
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 reggae    life of pi    shadowside    anathema    john cale    carbovaris    kristin davis    buttercup    wormrot    stuck mojo    dark funeral    terror    street dogs    álomháború    rihanna    newborn    ereb altor    barack obama    paul bettany    chimaira    suicide rockers    alice ricciardi    gallagher    omnium gatherum    botanica  

r43
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!