hosting: Hunet
r35
  cikkekfotók        
magazin [mozaik]  2001. október 22. hétfő   16:59
nincsen hozzászólás

szerző: U. N./ Hammer Music Production
Nuclear Blast kiadó októberi újdonságai


   DEW-SCENTED
   A német deathrasher Dew-Scented aláírta szerződését a Nuclear Blast-hoz. Ha szereted a The Haunted-típusú modern thrash-t, a Dew-Scented-et imádni fogod! A 92 óta zúzó csapat új albuma Inwards címmel jelenik meg január 14-én. Az anyagot Andy Classen producerrel vették fel a Stage One stúdióban. A srácok felvettek egy király Slayer feldolgozást is (War Ensemble), amibol alighanem bonus track lesz.
  
   DISINCARNATE/ JAMES MURPHY
   A volt Testament-, Death-, és Obituary gitáros, James Murphy túlvan az agyműtéten (újabb agytumor a floridai metalszíntéren...), s már floridai otthonában lábadozik. Emiatt tolódik a kettes Disincarnate album felvétele.
  
   GRAVE DIGGER
   Megjelent az új Grave Digger album! Az anyag szinte mindenütt nagyszerű kritikákat kapott. Az izraeli Metal Hammer novemberi száma így ír a The Grave Digger albumról: Ez az a lemez, amit rengeteg német power metal banda próbál majd sikertelenül lemásolni, és ha más bandák a Metalért élnek, hát a Grave Digger hal is érte, és képes egyre mélyebbre és mélyebbre ásni, hogy olyan albumokat alkosson, amilyenekhez foghatót pokoli nehéz manapság találni: olyan lemezeket, amiket megmutatsz annak, aki szeretné megtudni, miről is szól a Metal! Ez az év albuma!
  GRAVE DIGGER linkek:
  http://www.nuclearblast.de/downloads/GraveDigger.exe (Grave Digger E-Card for PC)
  http://www.nuclearblast.de/downloads/GraveDigger.sit (Grave Digger E-Card for Mac)
  GRAVE DIGGER hang-file-ok:
  http://www.grave-digger.de/discographie/tgd/index2.htm
  
   HAMMERFALL
   A Hammerfall végre minden tekintetben bekerül a svéd hírességek csarnokában. November elején ugyanis megkapják a 40.000 eladott Renegade albumért járó aranylemezt. Emellett a csapat nagy erőkkel írja az új számokat, de egyenlore még nem tudni, mikor látnak neki a stúdiózásnak.
  
   HELLOWEEN
   Amint azt már írtuk, a sikeres The Dark Ride-Tour utolsó bulija után Roland Grapow gitáros és Uli Kusch dobos kivált a Helloween-ből. A csapat szóívivője szerint túl sokat foglalkoztak szólókarrierjükkel, s kevés figyelmet szenteltek a Helloween-nek. Mark Cross (ex-Metalium) érkezett Uli helyére, ám Roland utódja még nincs meg. Jelenleg Michael Weikath, Andi Deris és Markus Grosskopf az új dalokon dolgoznak, ami minden valószínűség szerint egy 1000%-os Helloween Album lesz.
  
   HYPOCRISY
   Mint köztudott, Peter Tägtgren egy igazi munkalkoholista, ám ezalkalommal megdöntötte saját rekordját is. Miközben a Pain és az Immortal albumainak produceri tennivalóit is ellátja, rögzíti az új Hypocrisy albumot is! A lemez megjelenése 2002 februárján várható.
  
   IMMORTAL
   A norvég Black Metal királyok, az Immortal befejezte új albumának a felvételeit a híres Abyss stúdióban, Peter Tägtgren producerkedése mellett. A nagy sikerű Damned In Black folytatása a tervek szerint 2002. február 4-én jelenik meg, amit március végétol Európa-turné követ a Hypocrisy társaságában.
  
   LOCK UP
   A Napalm Death bogose, Shane Embury által vezetett supergroup felvette új albumát. Ezen már a volt At The Gates énekes, Tompa teszi majd tönkre az énekmikrofonokat, ahogy tette már néhány koncerten is, mikor Peter Tägtgren-t helyettesítette, aki idohiány miatt volt kénytelen otthagyni a bandát. Az új mestermu februárban jelenik meg.
  
   M.O.D.
   A legenda visszatér! Az S.O.D., Billy Milano első bandájának sikeres újjáalakulása után, Billy most második gyermekét, az M.O.D.-t is újra életre rázza. Jelen pillanatban a srácok nagy erokkel veszik fel az új nótákat Billy stúdiójában. Az album megjelenése áprilisra várható, aztán az M.O.D. megmutatja a kölyköknek, hogy kell a Hardcore-t nyomatni!
  
   PEGAZUS
   Az ausztrál Metal hősök, a Pegazus hamarosan nekilát a Breaking The Chains album utódjának. Ez lesz az első album, amin már Rob Thompson énekel, aki már jó ideje érkezett Danny Cecati helyére.
  
   PRIMAL FEAR
   A Primal Fear épp új albuma, a Black Sun dalait készíti elő a stúdiózásra. A lemezfelvételeket a House Of Music stúdióban ejtik majd meg Winterbach-ban, aztán januárban következik a keverés, méghozzá az USA-ban, a Sonic Ranch stúdióban (El Paso/Texas), Mat Sinner producerkedése mellett.
  
   SINERGY
   Swede Mats Karlsson has joined on to replace drummer Tommi Lillman (Tommi left to concentrate on To/Die/For). A former student at Musicians Institute in LA, Mats will relocate to Helsinki to fulfill his responsibilities with Sinergy. In other news Sinergy recently finished up recording Suicide By My Side at the fabled Finnvox Studios in Helsinki. We are anticipating a February release.
  
   SIRIUS
   Carlos nyilatkozata: Mint tudjátok, első két albumunk alapján a Black/Death/Extreme Metal scene-be lettünk besorolva. Jelenleg teljes erőből új albumunkon dolgozunk (tervezett megjelenés: 2002. január-február), és jó, ha felkészültök rá, hogy óriási lesz a váltás a zenénk irányvonalában! Jelen zenei beállítottságunk olyan nevekkel írható körül, mint Static-X, Strapping Young Lad, Fear Factory, Machine Head, de még egy kicsi Slipknot vagy Rob Zombie is akad benne s mindehhez jó adag electro-industrial hatás is társul (ki mondta, hogy Nine Inch Nails meg Rammstein?!) :-)
  Hogy ebből mennyi igaz jövőre kiderül!
  
   TIMO TOLKKI
   A Stratovarius gitármágus-főnöke második szólóalbumán dolgozik. Az anyag címe Hymn To Life lesz, és január vége felé jelenik meg. Számos neves muzsikus vendégszerepel majd rajta, de neveket egyenlore nem mondhatunk.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

Nuclear Blast honlap

 programajánló: 
2024. április 30.
Glenn Hughes: Deep Purple - Burn lemez 50 éves jubileumi turné budapesti állomással!
2024. május 9.
Esti Kornél a Budapest Parkban
2024. május 12.
Budapest Garden Party: Zenei - Gasztrofesztivál
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Erdős Virág, Háy János, Krusovszky Dénes, Puzsér Róbert, Szentesi Éva és Vecsei H. Miklós májusban a Tavaszi Margón
7. DADABÁNYA Underground Művészeti Fesztivál
”Egy újabb kiemelkedő fejezet kezdődik a Budapest Park történetében” - látványos fejlesztésekkel indul a tizenharmadik évad
Magyarországon is elindul a MERITA projekt – európai kamarazenei együttműködés
Nemzetközi kiválóságok érkeznek a II. Budapesti Nemzetközi Orgonafesztiválra a Belvárosi Főplébánia-templomba
NOT_FOUND
Műfaji és földrajzi határokon átívelő élményeket hozott a negyedik Bartók Tavasz
Együtt, egymásért! - Kárpátaljai est a Fonóban
Három Vámos – mesterségük: fényképész
 kiemelt 
Berúgja az évet a Dead Daises: új dal, album és koncert novemberben
  
November 15-én érkezik Budapestre a Dead Daisies 2024-es turnéja, ami az ősszel megjelenő új nagylemezt, és pár nap múlva eléhető címadó dalt is elhozza majd a hazai közönségnek

Il Divo koncert szeptemberben: 20 éves jubileumi turnéjukon sem hagyják ki Budapestet
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 pop ivan    tnt    botanica    niok alapítvány    jahoda réka    hugo cabret    royal republic    fit for a king    el camino    palaye royale    renata rosa    timur bekmambetov    scott pilgrim    paul di’anno    victor hugo    them crooked vultures    gazember lászló    katzenjammer    karen carroll    creativeselector    mastic scum    mais rues des avenue    mtv    dustin hoffman    nine inch nails  

r43
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!