hosting: Hunet
r35
  cikkekfotók        
előzetes [koncert]  2007. május 2. szerda   15:29
nincsen hozzászólás

szerző: Barna
Suffocation, Natron, Gutted, Malediction, Depths Of Depravity
2007. május 9., Budapest, Kultiplex

  Az amerikai death metal egyik legnagyobb hatású, legbrutálisabb bandája végre tiszteletét teszi Magyarországon is! A Suffocation az újjáalakulása óta többször is járt az Európai kontinensen, de eddig elkerülte kis hazánkat. Most olyan helyeket tűzött ki a zenekar rettenetes élő erejük demonstrálásához, ahol eddig még nem voltak. Így május 9-én a Kultiplexben lehet majd megtekinteni őket, az olasz Natron, és a magyar death metal szcénát képviselő Gutted, Malediction és Depths Of Depravity társaságában.
  
  A Suffocation neve minden death metal hívőnek ismerősen kell, hogy csengjen. Az 1990-ben alakult zenekar olyan alapműveket tett le az asztalra, mint a 1991-ben kiadott Effigy Of The Forgotten, az 1995-ös Pierced From Within albumok és az 1998-as Despise The Sun kislemez. Konfliktusok miatt aztán feloszlott a zenekar, de pár évvel később erejük teljében tértek vissza. 2004-ben jelentkeztek a Souls To Deny albummal és a sok élő fellépésen bizonyították, hogy ugyanolyan fiatalos lendülettel és precizitással játsszák a death metalt, mint régen. A tavalyi, Suffocation névre hallgató új nagylemez is egy ereje teljében lévő zenekart mutat, melyen szokásosan magas színvonalú, elsőrangú szerzemények kényeztetik a hallgatót. A Suffocation kompozíciók jellemzője a technikás megközelítés, mely a fogóssággal és a remekül felépített dalszerkezetekkel párosul. A gyors tekerések közé beiktatott lassú, súlyos témák zenéjük ismertetőjegyei. Terrance Hobbs és Guy Marchais precíz, megtekert gitártémái, Mike Smith ízes dobolása, Derek Boyer basszusozása és Frank Mullen karakteres hörgése az alkotóelemei annak a gyilkos erővel támadó muzikális pusztításnak, amit a Suffocation képvisel. Egy mindent elsöprő koncertet várhatunk az egyik legjobb élő teljesítményt produkáló death metal zenekartól!
  
  A Suffocation előtt egy olasz és három magyar banda előadása fogja még szórakoztatni a Kultiplexben megjelenő közönséget.
  Az olasz Natron szintén régi motoros a death metal szakmában, 1992-es alakulásuk óta négy lemezt szabadítottak a világra. Legutóbbi kiadványuk 2004-es Livid Corruption volt, így már lassan esedékessé válik a talján death brigád következő lemeze.
  A magyar death metal szcéna képviseletében három zenekar is színpadra fog lépni az estén. A death metal gyors, brutális, amerikai irányvonalát művelő Gutted-et mostanában nem nagyon lehetett látni, így különösen kellemes lesz újra zúzni a gyilkos szerzeményeikre. Továbbá a Malediction és az egyik Suffocation számról elnevezett, egyébként a Cryptopsy hatásait is magába olvasztó Depths Of Depravity is tiszteletüket teszik és pusztító előadást fognak nyújtani a Suffocation előtt.
  
  A május 9-ei napot tehát minden death metal rajongó vésse be koncertnaptárába, és áhítatosan készüljön az ünnepre! Nem mindennapi élmény elé néz, aki megváltja a belépőjegyét a koncertre, amelynek ára május 1-ig 3900 Ft, utána 4500 Ft. Addig is nincs más hátra, mint várni a nagy napot, és a helyszínen majd nagyot tombolni az agresszív zenékre!



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

Suffocation

Natron

 programajánló: 
2024. március 22.
Sari Schorr Budapesten
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
2024. március 23.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
 a rovat legfrissebb cikkei: 
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
Sting Budapesten- Egy újabb felejthetetlen koncert a Budapest Arénában
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
Válogatott zenei emlékek a Pink Floyd életművéből
Republic 35
Amaranthe, Dragonforce, Infected Rain Budapesten, a Barba Negra Red Stage-en
 kiemelt 
Március végén érkezik az U.D.O.
  
Touchdown című új lemezével, és Peter Baltes egykori Accept-es basszusgitárossal az oldalán érkezik március 27-én Udo Dirkschneider és zenekara, az U

Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 implode    death dta    30y    a diktátor     ivan &the parazol    sziget 2012    bálint bence    stam1na    tower heist    solar scream    grieved    story of the year    king´s x    vadvirágok blues band    aquincum    social suicide    g    elvenking    fates warning    lóci játszik    please give    lake of mind    septic flesh    at the gates    stam1na  

r50
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!