hosting: Hunet
r39
  cikkekfotók        
előzetes [party]  2006. augusztus 19. szombat   16:50
nincsen hozzászólás

szerző: Sziget.Hu
Parádé Bónusz – A legnagyobb nyári elektronikus zenei fesztivál a Népstadionkertben
2006. augusztus 26. 21h, Budapest - Stadionkert

  A főváros hivatalos nyárzáró karneválját, a megújult Budapest Parádét az idei évben is a legnagyobb hazai elektronikus zenei fesztivál, a Budapest Parádé Bónusz zárja. A Parádé hivatalos afterpartija 2006-ban minden eddiginél masszívabb dj-gárdát vonultat fel.
  A Bónuszra az USA-ból, Japánból, Angliából, Franciaországból, Németországból, Ausztriából és Olaszországból érkeznek a világsztár művészek, akik idén is négy helyszínen lépnek fel a Népstadionkertben.

  
  A vezető nemzetközi fesztiválok felhozatalát idéző line up önmagáért beszél: Jeff Mills (USA), The Advent live (UK), DJ Rush (USA), Jack De Marseille (F), Pascal F.E.O.S. (D), Satoshi Tomiie (J), Robbie Rivera (USA), LTJ Bukem & MC Conrad (UK), Da Hool (D), Pulsedriver (D) és DJ Lee (D) lesznek többek között az éjszaka fénypontjai, számos kiváló MC, illetve a hazai szcéna legjobbjainak kíséretében.
  
  Magyarország egyik legnagyobb fedett arénájában, a SYMA csarnokban Viva Eeelektro Party és maximális techno-őrület vár mindenkire; míg a teljesen átalakított Körcsarnok High Voltage Party Arénájában progresszív house- és trance-lemezek forognak egész éjjel. A Stadion Körgyűrűn felállított Djuice-Nokia Arénában az easy listeningtől a drum and bassig lesz minden, ami finom és tört; az Axe Click Arénában pedig a eurotrance-melotrance kedvelői találhatnak rá kedvenceikre.
  
  Mindent összevetve augusztus 26-án este kilenctől nem kevesebb, mint 50 dj áll lemezjátszók mögé a különböző elektronikus zenei stílusokat bemutató színpadokon. A táncra teremtett helyszínek mellett chill out teraszok, szabadtéri bárok, több ezer ülőhely és nyugágyak biztosítják a lazítást.
  
  A Sziget Szervezőiroda és a Deadcode Production által életre keltett Budapest Parádé Bónusz az elmúlt évekhez hasonlóan most is káprázatos technikai megoldásokkal rukkol elő: 250 intelligens lámpa, 200 000 Watt hangteljesítmény, 10 db videoprojektor valamint aktív falak teszik tökéletessé a bulit, melynek valamennyi programja idén is egy belépővel látogatható.
  
  A Budapest Parádéról érkezőknek a Dózsa György út felőli bejáratot ajánljuk, bár a Bónusz területe az Ifjúság út felőli bejáraton keresztül is megközelíthető.
  
  Jegyár elővételben 4000 Ft, a rendezvény napján és a helyszínen 4500 Ft.
  
  Viva Elektro Party / Syma Csarnok
  
  A SYMA Csarnokban a legmerészebb várakozásokat is felülmúló techno-élmény veszi kezdetét augusztus 26-án este kilenckor.
  Itt lesz a detroit-techno hagyományainak legfőbb örököse, az élő ikonként tisztelt Jeff Mills (USA, Axis, Purpose Maker), aki mérnöki pontossággal bánik a hangokkal. Zenéjét ezért szigorú, gépies techno jellemzi. Ám ha úgy akarja, ellazító dallamok, vagy épp groove-okban gazdag kompozíciók kerülnek ki a kezei alól. Mixeiben rendszerint negyvenöt másodperc illetve két és fél perc közötti váltással, gyakori törésekkel fűszerezve követik egymást a bakelitek, természetesen három lemezjátszón forogva.
  
  Tiszteletét teszi Cisco Ferreira is, közismert nevén The Advent (UK, Kombination Records), akit még a 80-as években kapott el a gépszíj, pontosabban az acid-láz, no és az oly sokakat inspiráló Summer of Love. Cisco azóta is a techno megszállottja, szédületes live act előadásai valóságos hurrikánként söpörnek végig a világ klubjain, fesztiváljain.
  Jó hír a hazai Rush-rajongók számára, hogy ezen a bulin a Motha Fucking Bass sem hiányzik majd, a chicagói showman ugyanis szintén ringbe száll a Bónuszon. Dj Rush (USA, Knee Deep) megalkuvás nélküli, olykor túlzásokkal teli techno-felfogása őrületbe kergeti közönségét; sosem tudni, mikor jön a kegyelemdöfést adó lemez. Fizikális és mentális határokat feszegető zenéje kimeríthetetlen energiát követel testtől, lélektől egyaránt.
  A kevésbé őrült, ám hasonlóképp a techno-élvonal legjobbjainak sorát gazdagító Pascal Feos (D, Cocoon,) szintén izgalmas csemege lesz a nyárzáró éjjelen. A német techno-legenda több mint húsz éve koptatja kifogyhatatlan lendülettel a lemezjátszókat. A Cocoon-művészek táborának tagjaként jó ideje ő Európa egyik legimpozánsabb techno-előadója.
  Ugyancsak érdemes odafigyelni Jack De Marseille (F, Wicked Music) szereplésére. A francia géniuszt hazájában Laurent Garnier-vel, Carl Cox-szal, Richie Hawtinnal és Jeff Mills-szel emlegetik egy lapon. Stílusa kalandozó, megzabolázhatatlan, és szabad. A nagy chicagói és detroiti elődök nyomdokain haladó, hamisítatlan francia szenvedéllyel játszó lemezlovas.
  A Viva Eeelektro Party első osztályú dj-delegációjában helyet kap még az osztrák Felipe (A), az olasz fenegyerek Alberto Visi (I), a Deadcode hírnevét öregbítő Hot X, Igor Dourden és Coyote; valamint Budai, Newl, Collins & Behnam ez utóbbi dj-páros live act produkcióval készül a közönség elé.
  Természetesen itt lesznek még a Bónuszról évek óta elmaradhatatlan ceremóniamesterek: Mc Spot & Mc Mars (A)

  High Voltage Party Arena / Körcsarnok
  
  A SYMA Csarnok techno-őrületével párhuzamosan a full extrás klubbá átalakított Körcsarnokban progresszív house- és trance-kavalkád veszi kezdetét.
  
  Headliner-ként a japán Satoshie Tomiie (J, SAW Recordings) illetve az amerikai Robbie Rivera (USA, Juicy Music) gondoskodik a cipőtalpak tönkremeneteléről.
  SATOSHI TOMIIE pályáját anno a house-körökben istenként tisztelt Frankie Knuckles kezdte egyengetni, és ez meglehetősen jó hatással volt az ifjú titán stílusára. Hamarosan megalapította saját kiadóját, a SAW Recordings-ot, betört a világvezető producerek és lemezlovasok elit társaságába és máig nem mozdul onnan. Örökbérleti joggal rendelkezik a top dj-k parkjában ROBBIE RIVERA is, akit valóságos szupersztárként ünnepelnek a világ house-bulijain. Nincs olyan prominens kiadó, aki ne törné össze magát, hogy vele dolgozhasson. A Winter Music Conference egyik legnagyobb kedvence.
  A High Voltage Party Arena hangulatának érdekében persze nem csak a fent említett urak, de hazánk legjobbjai is kellőképpen oda teszik magukat és lemezeiket. Kühl, Slam Jr, Chriss, A Monkz, Pöli, és Goodspeed tartanak bemutatót a jelenleg legsikeresebb house/trance lemezek repertoárjából.
  
  Djuice-Nokia Arena / Stadion Körgyűrű
  
  A Stadion Körgyűrűn felállított Djuice Nokia Aréna easy listeningtől a drum and bassig kínál mindent, ami finom és tört, nem is akárkik előadásában! Az aréna színpadára igazi világsztár érkezik az Mc Conrad-dal kiegészült Ltj Bukem (UK,Good looking Records) személyében.
  
  Ltj Bukem nem szorul bemutatásra DJ Zenei vállalkozó Látnok. Ő az az ember, aki Drum and Bass labelt alapított, mert szenvedélyesen hitte, hogy az egyedülálló zenei hangzás megfelelő kifutót igényel a megjelenéshez. A Demons Theme megszületése azonnal megragadta az emberek fantáziáját és a Good looking Records egyből a nemzetközi színpadra került, világszerte befutott.
  Zenei mérföldkőnek lehetünk szem- és fültanúi, amikor LTJ BUKEM bemutatja a 13 YEARS of goodlooking - Unlucky For Some világturnéját!
  Rajtuk kívül élőben láthatjuk a színpadon Yonderboi-t The Kings Of Oblivion nevű zenekarával, de a hazai dj-felhozatal is parádésnak ígérkezik: Palotai, Bal, és a Sizenine vs Stealth duó töri majd az ütemet a Bónusz közönségének.
  
  Axe Click Arena / Stadionkert
  
  Az extrém látványelemekkel és egyedi fénytechnikával büszkélkedő AXE Aréna vendége lesz a német Da Hool, többek között a Meet Her at the Love Parade című klasszikussá vált sláger szerzője.
  
  Az est további európai sztárvendégei Pulsedriver, Rocco, Bass-T, Ziggy X és Dj Lee, mind az Aqualoop Records ászai. Mellettük hazánk legjobb DJ-i is a lemezjátszók mögé lépnek, köztük a Dancemania Recordings művészei, azaz Náksi Vs Brunner, Mike Newman és Totpeti, valamint rajtuk kívül Sterbinszky és Toto JR. is itt pörgetik majd a korongokat.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 30.
Glenn Hughes: Deep Purple - Burn lemez 50 éves jubileumi turné budapesti állomással!
2024. május 9.
Esti Kornél a Budapest Parkban
2024. május 12.
Budapest Garden Party: Zenei - Gasztrofesztivál
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Berúgja az évet a Dead Daises: új dal, album és koncert novemberben
Il Divo koncert szeptemberben: 20 éves jubileumi turnéjukon sem hagyják ki Budapestet
Sabbath, Dio, Jethro Tull dalokat is előad májusban az Electric Guitarlands 4 gitárhőse
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
Nulladik Változat 35 éves jubileum „Négy képzeletbeli srác” valósága
AWS - Innen szép nyerni lemezbemutató koncert a Budapest Parkban
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Dan Patlansky Budapesten
 kiemelt 
Berúgja az évet a Dead Daises: új dal, album és koncert novemberben
  
November 15-én érkezik Budapestre a Dead Daisies 2024-es turnéja, ami az ősszel megjelenő új nagylemezt, és pár nap múlva eléhető címadó dalt is elhozza majd a hazai közönségnek

Il Divo koncert szeptemberben: 20 éves jubileumi turnéjukon sem hagyják ki Budapestet
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 chimaira    world invasion    the casting out    bardo    deák bill gyula    építészet    disco ensemble    voltfolió    frank blackfire    angertea    wasp    stentor    the all-american rejects    tatum    signs of swarm    volt 2012    alvin és a mókusok    három kismalac    billie joe armstrong    tokody ilona    warren riker    ill nino    falka    óperentzia    smash mouth  

r48
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!