hosting: Hunet
r36
  cikkekfotók        
magazin [mozaik]  2006. augusztus 26. szombat   14:41
nincsen hozzászólás

szerző: morzsa
Color Arts Fesztivál - Összművészeti Üzemlátogatás
2006. augusztus 31- szeptember 3., Zalaegerszeg (Mártírok útha 19-21.)

  2006. augusztus 31. és szeptember 3. között Zalaegerszegen rendezik meg a Color Arts Fesztivált. A rendezvény helyszínéül egy használaton kívüli ruhagyár üzemcsarnokait választották. Összművészeti Üzemlátogatáson majdnem minden művészeti ág képviselteti magát, így irodalmi programok, színházi előadások, könnyű- és komolyzenei koncertek, valamint festő- és szobrászművészek kiállítása látható és hallható a rendezvény négy napja alatt.
  
  2006. augusztus 31. csütörtök
  
  17.00-01.00 Üzemi büfé - privát világmegváltás zenével, ételekkel, italokkal, szabadtéren, vagy befedve
  
  17.00-17.30 Vetítő - válogatás a Göcseji Amatőrfilm Szemle alkotásaiból
  Hinni a túlélésben
  17.30 Tárlatnyitás - közreműködik: N.R.
  
  17.30-20.00 Tárlat - képzőművészeti kiállítás (részletek lent)
  
  18.00-19.30 Élő adás - színház és performance a gyár deszkáin Divatbemutató a Color Kft. ruhatárából. Performance előadás konzerv és élő zenével. Közreműködik: Nadrai Róbert.
  
  19.30-24.00 Pop & Roll - könnyűzenei koncertek
  
  Under the Bridge
  2004. novemberére tehető az együttes összeállása, amikor egy raktárhelyiségben egy szintetizátor, egy mikrofon, egy fehér agyonnyúzott gitár és egy régi rádióerősítő jelentette a technikát. Ilyen kezdet után csatlakozott hozzájuk egy dobos. Majd hónapok és doboscserék után hárman maradtak a jelenlegi felállásban. Nincs olyan stílus, amihez még elköteleznék magukat, keresik a nekik való zenét és közönséget.
  
  Garage
  Metallica feldolgozásokat próbáltunk játszani. 2-3 hónapig ott zenéltünk -20 °C-os hidegben, néhány régi orosz hősugárzó társaságában. Aztán elkezdtek gyülekezni a zenekarok a próbatermünkben. Rejtélyes körülmények között feltörték a próbatermet, szétbarmolták a felszereléseinket. „Közben” ráakadtunk az aranytorkú énekesünkre, Eszterre. Felmerült a költözés ötlete, és Arnoldnak hála találtunk egy garázst a Nyár utcában. A zenekar neve ekkor változott Garage-ra. Milyen vicces!
  
  Zaklatás
  A Zaklatás zenekar 1995. április 1-én alakult Zalaegerszegen. „- Nevünket az éppen akkor futó Zaklatás című film ihlette. A filmet nem láttuk...na, majd egyszer. A Punk zene vizein evezünk, mivel ez áll legközelebb hozzánk. A gitársoundok kemények mint nyolc állatok, úgy hatolnak be a hallgató agyrendszerébe, mint kolibri a virágba.
  
  Ítélet
  Zenénkben többféle stílus keveredik, hiszen mindannyian a saját ízlésünket, és ötleteinket próbáltuk megvalósítani, de szerencsére tökéletesen megértjük egymást mind zeneileg, mind emberileg. A jelenlegi stílusunk tulajdonképpen mindannyiunknak újdonság, hiszen egyikünk sem volt még ilyen stílusú zenét játszó zenekarban, ezért valamilyen szinten kihívásnak is tekintjük.
  
  Harlem
  A zalaegerszegi Harlem zenekar valami halványkék humorral játssza a múlt ködébe veszett zenei stílusok gyöngyszemeit: swinget, bluest és rockot. Mint könnyű cigarettafüst - álmok, hangulatok, dallamok, ritmusok szállnak fel a dalokból elűzve, ha csak percekre is a nyomasztó gondokat és a csendet. És közben táncolni is lehet.
  
  2006. szeptember 1. péntek
  
  15.00-20.00 Tárlat - képzőművészeti kiállítás (részletek lent)
  
  15.00-02.00 Üzemi büfé - privát világmegváltás zenével, ételekkel, italokkal, szabadtéren, vagy befedve
  
  15.00-20.00 Gyerekmegőrző - játszóház 3 éves kortól
  
  16.00-17.00 Vetítő - válogatás a Göcseji Amatőrfilm Szemle alkotásaiból
  Kispálya
  Háry János nyomában
  
  17.00-18.00 Irodalmi lépegető - közeledés a kortárs irodalomhoz
  Zalán Tiborral beszélget Molnár Zsófia
  Este van, este van, / de ez is festve van, / a sötét még messze van; / hát akkor, most mi van?/ Este van, este van, / mint mondtam, messze / van, ilyeténképpen / mindenki / csak virtuálisan / lesz jelen e képen, / ezen csodálkozni / nem kell semmiképpen / (Aki elöl ül, / húzza be a nyakát, / aki meg hátul, / mondjon jó éjszakát / s aludja ki magát / sokat itt / úgyse lát, / hiába húzza le / fejét az eleje, / s ha már így alakult, / akkor ne is tegye.) (Zalán Tibor - Családi kűr)
  
  18.00-19.30 Élő adás (gyermekmegőrzéssel) - színház és performance a gyár deszkáin
  Én, Shirley
  Willy Russel monodrámáját rendezte és előadja Ecsedi Erzsébet Shirley Valentine szívszorító történetét ismerhetjük meg a monodrámából.
  
  19.30-20.00 Vetítő - válogatás a Göcseji Amatőrfilm Szemle alkotásaiból
  FTV (Földi televízió) - Híradó
  Bugaszeg
  
  20.00-01.00 Pop & Roll - könnyűzenei koncertek
  
  Mélypont
  A zenei stílus kezdetben a metal/hardcore területén mozgott. A tagok között kiütköző zenei ellentétek miatt a banda kettévált és a Mélypont nevet az eredeti stílust keményítve, grind témákkal megspékelve vitték tovább. Idén januárban elkészült a Pusztulásra Ítélve című demo, ami négy számot tartalmaz.
  
  Családi pótlék
  A 2005-ben alakult zenekar stílusát tekintve a 80as évek magyar punkja felé fordul, néhány feldolgozás is ezt tanúsítja a többségben levő saját számok mellett.
  Eve Six
  Igazi élvonalbeli - lám van ilyen - glam rock együttes Csornáról. Döbbentően intenzív hangulat jellemzi koncertjeiket. Kifejezetten ajánljuk a könnyedebb műfajok kedvelőinek is.
  
  Kocsmazaj
  A 2000-ben Kispál örömzenéléssel kezdődő zenekari pálya 2006-ra 12 számos saját lemez felé ível. A profi zenészeket felvonultató együttes koncertjén fergeteges hangulat várható.
  By the way
  A By the Way két és fél éve alakult, kezdetben azzal a céllal, hogy a talán legendásnak mondható Tarhonya Kedélyzenekar dalai ne merüljenek feledésbe. Nem állhattak meg a nosztalgiánál, ahhoz túl jó zenészek vannak a bandában, úgyhogy írtak egy lemeznyi új dalt is, a mostani koncert e két anyag keverékéből áll.
  
  Uriah Heep Tribute Band
  Az együttes szeretné az eredeti klasszikus dallamos rock zenének megmenteni a jövőjét úgy a ma, mint az utókor számára. Céljuk, hogy megőrizzék a 70-80-as évek hangulatát, továbbvigyék azt, amit ez a csodálatos együttes megteremtett. Mindezt szeretnénk vidámsággal és könnyed életszeretettel prezentálni.
  
  2006. szeptember 2. szombat
  
  15.00-20.00 Tárlat - képzőművészeti kiállítás (részletek lent)
  
  15.00-02.00 Üzemi büfé - privát világmegváltás zenével, ételekkel, italokkal, szabadtéren, vagy befedve
  
  15.00-16.00 Vetítő - válogatás a Göcseji Amatőrfilm Szemle alkotásaiból
  Kényszerpálya
  Életre-halálra
  Esernyő és varrógép véletlen találkozása a boncasztalon
  
  16.00-17.00 Élő adás - színház és performance a gyár deszkáin
  A helység kalapácsa
  Petőfi Sándor verses komédiája a Garabonciás Színpad előadásában.
  Rendezte: Varga István,
  Előadja: Fegyverneki Levente.
  
  17.00-17.30 Vetítő - válogatás a Göcseji Amatőrfilm Szemle alkotásaiból
  Elhagyott árnyék - Tájleltár
  Légy!
  Egy élet rapszódiája
  Telefon, szerelem, halál
  
  17.30-18.30 Irodalmi lépegető - közeledés a kortárs irodalomhoz
  Karáth Anitával és Bajnóczy Zoltánnal beszélget Molnár Zsófia
  Napok egymásra rakott / tégláit viszem. / A szél nagyon erős, / átfúj a réseken. / Az egyetlen édesség / a kávéba mártott kockacukor. / Egyre jobban megvisel, / hogy nélkülem unatkozol. (Karáth Anita - Mielőtt Psyché sírva fakad I.)
  nem értek á szótok / fényes emberek / varjatok csoppet / talalni sziep szókat / zsebembe cetli / hoty én szeretet /mek hala titeket / csok én nem szolhatok /a szavakon keresztül / nogy feny belemegy szemembe /itt vogyok hát fényes emberek / mit mongyak ti /joság es szeretet / én is akarok mint ti /olyon lenni szeretni mindenek / de nem tud kimondani /nem tud a szavakon keresztül / eljön e hogy /falból kihull eso / ablakon kopognak szegek /ahogy magomat sehol / és magas fa nő /mint lélegzetetem (Bajnóczy Zoltán - ahogy)
  
  18.30-19.30 Pódium - majdnem komoly zenei koncert
  
  Madaristan
  Balkáni és közel-keleti improvizációk: Nadrai Róbert (darabuka), Podhorszky Gábor (gitár), Sinkovics Ádám (klarinét), Takáts Eszter (djembe) előadásában.
  
  19.30-20.00 Vetítő - válogatás a Göcseji Amatőrfilm Szemle alkotásaiból
  Szerelem, halál, telefon
  A haditudósító - Dr. Kuntár Lajos élete
  
  20.00-02.00 Pop & Roll - könnyűzenei koncertek
  Perforált Vakbélgyulladás
  A Perforált Vakbélgyulladás 1996 februárjában alakult. A punkzenei irányvonalat képviselik, ami a közhiedelemmel ellentétben nem az amatőr, hallgathatatlan zajkeltés szinonimája, hanem igényes szövegvilágú, egyszerű, lendületes rock zenét jelent (legalábbis nekik).
  
  African Killer Bees
  A zenekar 2006 márciusában jött létre, különböző zenekarok tagjaiból, akik régóta jó barátok. A zenekar alapvetően rockot játszik de más zenei stílusból (funky) is belerak egy-két jellemző vonást a zenéjükbe. Felléptek már a Régió aktív fesztiválon és más koncerteken.
  
  Indifference
  Talán ismerős mindenki számára, amikor úgy érzi, hogy minden ellen lázadnia kell, új iskola, új arcok, új szituk... persze, hogy aki ilyen ambícióit ilyenkor a rockzenében találja meg, 30 fokban sem veszi le a baktert a lábáról, a buszon, a járdán, az irodalom órákon ki sem esne a füléből a fülhallgató, ami a megnyugtató, állandó „zörgést” adja az embernek, szünetekben a Metal Hammert bújja, stb.
  
  Embrace my Shade
  A másfél éve létező zenekar az Encrust, a Children Of The Streat és a Catalepsy zenekar tagjaiból állt össze. Metalcore-t játszanak, amihez nincs hasonló stílusú zenekar Zalaegerszegen. A csapat a zalaegerszegi volt Petőfi Laktanya területén próbálja a nagyrészt saját dalokból álló repertoárját.
  
  Metalforce
  A zenekar első felállása 2005 februárjában alakult, az EHP néven futó, még más stílust játszó együttes újraalakulásával. 2006 márciusában 4 számot rögzítettek stúdióban. Ez a demó anyag nem kerül forgalomba, akit érdekel, meghallgathatja.
  
  Praha
  XXI. századi dalok készítésével, felvételével és nyilvános előadásával foglalkozó zalaegerszegi zenekar. 2003-tól saját kedvenceikkel turnézzák végig az országot a Balatonnal, a Sziámival és az Európa Kiadóval.

  2006. szeptember 3. vasárnap
  
  10.00-13.00 Tárlat - képzőművészeti kiállítás (részletek lent)
  
  10.00-12.00 Vetítő - válogatás a Göcseji Amatőrfilm Szemle alkotásaiból
  Children of the Ghetto
  A fényképész
  Ficam
  Gábor 8 előtt 5 perccel
  Épületek
  
  11.00-13.00 Lakoma - össznépi sütögetés és fogyasztgatás
  
  Tárlat
  Albert Zoltán - festőművész
  Egy belső utazás, útkeresés képeit hagyom magam után. Képeket a tagadásról, a kívülállásról, a paranoiáról, a skizofrén elme kisded játékairól. A jóról és a rosszról, ördögökről, néha angyalokról, az árnyéklényről, a sötétben motoszkáló, tudattalan léttartalom bűzölgő, rothadó darabjairól. Képeim nem vidámak, nem az örömből, az élet imádatából táplálkoznak. Festményeim fájdalmasan születnek, akár egy ember. És céltalanul léteznek, akár minden ember. Értelmük is csupán annyi van, amennyit kölcsönözni képesek vagyunk nekik. Amikor pedig ezt a kegyet megvonjuk az anyagtól, akkor nem marad más, mint a valóság: fa, vászon, oldószer és színezőanyag kaotikus keveréke, ami fény nélkül nem is jelent semmit.
  
  Borbás Helga - festőművész
  Fantasztikus dolog ennyire szeretni a festészetet! Szeretni titkait, az általa kínált kalandokat, a révén elérhető szabadságot. Márpedig Borbás Helga szenvedélyesen szeret festeni. Tűzzel, vérrel, lángok lobogásával. Talán nem véletlen, hogy művei színvilágának meghatározó elemei a vörösek, rőtek, bíborok. Színes lángnyelvek nyaldossák a vásznat, elemésztő színviharok előszele csap meg bennünket, tikkasztó a forróság. - uj-muveszet.hu
  
  Cseh Róbert - szobrászművész
  Cseh Róbert kissé árnyékban végzi makacs következetességgel geometriai talányokat teremtő munkáját. Kezdetben vala a kocka, a gömb, a gúla és a kúp. Számára ezek a sajátos kiindulási pontok, amelyek szabályosságától eltérni valóságos vizuális gyönyör. A szabályok felülírása, a kis elmozdulások vizsgálata szinte mérnöki precizitással ez már valami olyan hideg szenvedély, ami régóta mozgatja, izgatja a fiatal szobrász fantáziáját. - Péntek Imre
  
  Dana Puhosh (Kiss Dénes) - festőművész
  Él ebben a világban egy Kiss Dénesnek nevezett ember, aki jelenleg érvényes időszámításunk szerint 1967. augusztus 13-án született Közép-Európában, Magyarországon Zalaegerszegként ismert településen. Sarkos világunkban az egyénisége színesnek, akár érdekesnek is minősíthető. Az élete talán mozgalmasabban alakult az átlagosnál, de emiatt ne irigyelje senki. Ő is alszik, mint mindenki más ezen a bolygón. (/www.zalaszam.hu/graffit/dana/)
  
  Dobribán Fatime - festőművész
  Egy - két hetes befizetett álomutazás, vagy gyakori újságnézegetés során eljuthatunk ugyan szép helyekre mi, felvilágosult városlakó emberek, de persze ez csak sovány vigasz, visszatérve kezdődik minden elölről. Jó messze lenni térben és időben mindentől, ami valójában van - persze csak gondolatban. Ezt játszom régóta, és mostanában is.
  
  Drabik István - szobrász
  Drabik szobrai rétegesen alakulnak - úgy jönnek létre, akár a természeti formák. Szobrainak, rajzainak rendszere mintha önmagát építené. Szobrai mintha nem létrehozójuké, hanem önmaguk gondolatai lennének. Függetlenül élnek, s önmagukat állítják. Rajzain esszenciálisan jelenik meg a munkáira általában jellemző líraiság. - artnet.hu
  
  Ernszt András - festőművész
  Ernszt András is a rend felől indul, de ez a rend már nem az előre elgondolt kompozíció tektonikus rendje. Ismétlődő síkmustra, végtelenített terülő minta ez, amit textilis anyagok segítségével, a természetes képnek a kontakt lenyomatban testet öltő eszközével állít elő. Nem rács, hanem háló. A különbség fontos, mert miközben az előbbi szerkezet, ami magához igazítja a festmény minden elemét, az utóbbi pusztán ornamens. Ez a készen kapott mintázat, ez a talált ritmus azonban lehetőségek végtelen tárháza. (mozgovilag.hu)
  
  Fischer Judit - festőművész
  Nem vagyok mániákus, nem vagyok gyűjtő, nem vagyok keresztény, nem vagyok keresztényellenes, nem vagyok depressziós, nem vagyok alkoholista, nem vagyok feminista, nem vagyok nagyon nő, nem rossz az élet, nem mintha bajom lenne velük.
  A saját személyemet nem találom olyan érdekesnek.

  
  Gazdag Ágnes - festőművész
  Érettségi után rajz-vizuális kommunikációval, főleg intermediális technikákkal, (fotó, videó, számítógépes grafikával, programokkal) foglalkozott Egerben az Eszterházy Károly Főiskolán. 2000 szeptemberétől a Magyar Képzőművészeti Egyetem festő szakos hallgatója, Gaál József osztályában. Művészettörténet tanár és vizuális nevelés szakot végez a festő szakkal párhuzamosan. 2004 márciusától Franciaországban tanult, a Le Mans Ecolé Superieure des Beaux Arts-ban. 2005-től tagja a fiatal képzőművészekből álló Transradar alkotói egyesületnek. Figurális festményei 1998-óta az ország több galériájában voltak megtekinthetők.
  
  Horváth Csaba Árpád - szobrászművész
  Zárt és statikus formák, precíz megfogalmazásban. Horváth Csaba Árpád munkáin átüt a tervszerűség, a már-már építész precizitással kidolgozott igényesség. A néhol összerakós játékokra emlékeztető szobrok önmaguk zárt tömegein belül hordozzák azokat az intim plasztikai játékokat amik a gerincét adják ennek a letisztult, puritán, ámde mégiscsak roppant rafinált szobrászi gondolkodásnak. A felhasznált anyagok sokszínűsége zavarba ejtő mészkő, festett szivacs,fa, acéllemez, óvszer és plexi mégis meglepő trivialitással épülnek egybe és képviselik ezt a már kialakulófélben is határozott és karakteres formai világot. -
  
  Horváth M. Zoltán - festőművész
  Számmal jelzett, egységekbe rendezett új művei még inkább elszakadnak a realitástól, hogy elmélyítsék azoknak a sugallatoknak a megjelenítését, amelyekről Chirico beszél. Át kell adnunk magunkat annak az érzéki színárnyalatokból összeálló kolorizmusnak, amely a szubjektum önfeltárulkozó mélyrétegeiről beszél. Derengő őskép(zet)kről), organikus alakzatokról, pszichikai tartalmú festői rögökről. - Péntek Imre
  
  Kiss Ágnes Katinka - festőművész
  Munkáiban elsősorban saját belső világát jeleníti meg, egyszerre beszél tudatalatti világáról és ezek az ember életében külsőleg megjelenő vonatkozásairól. Könnyed és szabad eszközhasználat, gazdag és élénk színhasználat jellemzi viszonylag nagyméretű munkáit. Sokat foglalkozik az álom megjelenésével a művészetekben, szakdolgozatát
  is ebben a témában írta
. (galeria.bmknet.hu)
  
  Koller László - szobrász
  ”A vonal tér, mint bármi a semmin kívül, amit amúgy sem tapasztalhatunk meg? Elménk virtuális terében létezik, majd onnan vetül általunk választott felületekre, a térben létezők - tárgyak, élőlények - vetületeként? Hogy ennek mégis mi köze a szobrászathoz?” Koller László
  
  Molnár Dániel - festőművész
  Filozofikus hajlama és vonzódása a groteszkhez első látásra tetten érhető. Képein beszűkített, ám emocionálisan végletekig fokozott színvilágban vegetáló, önnön köldökükön át önmagukat tápláló, vagy felzabáló hibrid lények, magzatok jelennek meg. Az anyaméh biztos burkától elszakítva, bezárva, - szinte befeszülve a kép szélei által lehatárolt téglalap alakú világba. Mindezt magas hőfokú narancsok, indiai sárgák, vörösek és feketék teszik feszült, vibráló hatásúvá... - Horváth M. Zoltán
  
  Monok Balázs - festőművész
  Csak gondolatban megy az út haza / Csak gondolatban száguld az a piros lada / Ami elvisz arra ahol színesek a képek / Túl magasan szállnak ezek a gépek / És az idegek a fejemben vergődnek / Mint egy lepke a kezemben / ááá
  
  Oravecz Viktória - festőművész
  A Keszthelyi Oravecz Viktória fiatalon Mikus Gyula tanítványa volt, s a festészetet annak ellenére folytatta, hogy időközben a divattervezés is vonzani kezdte. A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karán, festő szakon utolsó éves hallgató. Munkáit nem csak a hazai, de a külföldi közönség is láthatta.
  
  Rádi Hajnalka - festőművész
  Az emberi alak az, ami hozzám a legközelebb áll, s adja a legtöbb lehetőséget számomra. A test minden részletében alapvető fontos elemekből állva jelenti az életet. A kifejezőerőben megnyilvánul egy sajátos stílust bontakoztató érdekes párhuzamosság, a hagyományos értékek szükségszerűsége, s az eszközök bátor használata. (www.balatonpress.hu)
  
  Szabó Attila - festőművész
  Fischer György szobrászművész műtermében ismerkedett a grafika és festészet alapjaival. Jelenleg a Magyar Képzőművészeti Egyetem harmadéves festő szakos hallgatója. Kezdeti realista törekvései után képei absztraktálódtak, palettája és koncepciói leegyszerűsödtek. Személyek nélküli monokróm tájképei egy-egy motívum excentrikus elhelyezésével kísérelnek meg egyensúlyt teremteni.
  
  Szentgróti Dávid - festőművész
  Képzőművészeti pályája Nemes László műtermében indult. Szombathelyi rajz tanulmányait a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karán folytatta Tolvaly Ernő osztályában. Egyéni és csoportos kiállításokon több alkalommal mutatta be alkotásait más-más városokban. 2005-ben a pécsi Festők Versenyén 1. helyezést ért el.
  
  Tánczos György
  A devecseri illetőségű Tánczos György két éve tanít a zalaegerszegi művészeti gimnáziumban. Zalaegerszegen rézkarcokat, metszeteket, akvarelleket készít, a nagyobb lélegzetvételű munkák inkább a szülői házban születnek. Ennek prózai oka van, hiszen a festéshez, a különféle tanulmányokhoz szükséges eszközeit nem nagyon tudja itt tárolni. Ugyanis a kísérletezéshez elég sok mindenre van szüksége. (Zalamédia Online)
  
  WombArt projekt: Legal Street Art + Álplakát kiállítás
  
  A rendezvény helyszínén szelektív hulladékgyűjtő konténerek lesznek elhelyezve. Szemeteljen szelektíven!
  
  Jegyárak: Napijegy 400 Ft, 4 napra érvényes bérlet: 1 000 Ft



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

Zalaegerszegi Zenész Egyesület (ZaZeE)

 programajánló: 
2024. április 26.
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
2024. április 30.
Glenn Hughes: Deep Purple - Burn lemez 50 éves jubileumi turné budapesti állomással!
2024. május 9.
Esti Kornél a Budapest Parkban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
”Egy újabb kiemelkedő fejezet kezdődik a Budapest Park történetében” - látványos fejlesztésekkel indul a tizenharmadik évad
Magyarországon is elindul a MERITA projekt – európai kamarazenei együttműködés
Nemzetközi kiválóságok érkeznek a II. Budapesti Nemzetközi Orgonafesztiválra a Belvárosi Főplébánia-templomba
NOT_FOUND
Műfaji és földrajzi határokon átívelő élményeket hozott a negyedik Bartók Tavasz
Együtt, egymásért! - Kárpátaljai est a Fonóban
Három Vámos – mesterségük: fényképész
Hat városban tartják meg a II. Halász Ferenc Országjáró Tehetségkutatót
Tavasz, muzsika, Európa
 kiemelt 
Berúgja az évet a Dead Daises: új dal, album és koncert novemberben
  
November 15-én érkezik Budapestre a Dead Daisies 2024-es turnéja, ami az ősszel megjelenő új nagylemezt, és pár nap múlva eléhető címadó dalt is elhozza majd a hazai közönségnek

Il Divo koncert szeptemberben: 20 éves jubileumi turnéjukon sem hagyják ki Budapestet
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Esti Kornél a Budapest Parkban
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 faster    gallagher    carnifex    chief rebel angel    jennifer garner    dav    curse this ocean    raven    violator    kultúra    dead end    the cult    blu-ray    natalie cole    tony blair    inhale me    jón thor birgisson    a38    truth and its burden    red riding hood    chris hemswoth    diamond eyes    bloodbath    zuboly    kispál andrás  

r44
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!