hosting: Hunet
r32
  cikkekfotók        
magazin [mozaik]  2006. augusztus 8. kedd   16:58
nincsen hozzászólás

szerző: morzsa
Octopus (irodalom, komolyzene, képzőművészet) összművészeti helyszín a Szigeten
2006. augusztus 9-16., Sziget 2006, Budapest - Óbudai-Sziget

  Valamennyi komolyzenei program nemcsak szabad füllel, hanem a Sennheiser jóvoltából drótnélküli fejhallgatók segítségével is meghallgatható lesz mássz fel a dombra, nyúlj el a fűben és élvezd a zenét!
  
  Mindennap
  Anagramma-gyár, Neved a Szívedre anagramManufaktúra: a jelentkezők, járókelők, Labirintusra várakozók nevéből anagrammákat készít Sarankó Márta.
  
  Komolyzenei wurlitzer: sokszáz év sokszáz órányi zenéje á la carte. És persze a Bartók-évfordulóra való tekintettel az összes Bartók-opusz: most könnyen kiderülhet, csak fatális véletlen, hogy az iskolában nem sikerült megszeretned...
  Meglepetésfilm: minden éjjel 11-től opera, portré,
  minden, ami belefér.
  Kis éji zene: félezer év legmegnyugtatóbb hangjai a pörgésben megfáradtaknak, minden éjjel a film után.
  
  Műcsarnok kiállításai: Sugár János Reciklált figyelem című programjában esténként többek között olyan videó-vetítést láthatunk, amely nem követeli meg totális figyelmünket, mivel egy nonlineáris, egyszeri és végtelen, sajtófotókból és tv-képekből álló képesszének tekinthető, amelyben a tartalom mélysége a néző figyelmétől, kitartásától és szerencséjétől függ. Figyelmünk nagyon könnyen manipulálható, rendszerint azt találjuk meg, amit keresünk, mert összekeverjük a figyelmünket az érzelmeinkkel. A globális figyelemgazdaságban mindenki a figyelmünk megszerzésére törekszik. Ez az egyetlen deviza, amivel mi, fragmentálódott fogyasztó-proletárok rendelkezhetünk. Mivel a figyelmünkre nagyon sokan pályáznak, ezért esetleg azt hihetjük, hogy a figyelmünknek áru természete van, ami ebben az esetben azzal a tévhittel jár, hogy a figyelem-kiadás valamifajta veszteséget jelentene. A figyelem azonban információ természetű, tehát a kiadással nem lehet elveszíteni. A társadalmi munkamegosztás rendszerében egyedül a művész van felhatalmazva arra, hogy ésszerűtlenül töltse az idejét, azaz arra szánjon időt és figyelmet, amit más nem engedhetne meg. Mint például a vallásos grafittik vagy a kézírásos ingatlancédulák tanulmányozása (www. ligetgaleria. c3. hu/311. html)
  
  A nagysátorban elhelyezett dobozban gyűjtik a Milyen kérdést, válaszolnál meg a legszívesebben? kérdésre adott válaszokat, amelyeket az utolsó nap felolvasunak.
  
  Oszvald Tamás: Tricycling három keréken gördülő mobil, amely a Sziget különböző pontjait érintve információkkal szolgál a fesztivál művészeti eseményeiről.
  Nagyapám egykori triciklijével egy vidéki kisvárosban ebédet szállított éveken keresztül. A jármű régóta elhagyatva állt, most azonban felújítva egy olyan cél érdekében folytatja pályafutását a művészet propagátoraként , amely messze áll hajdani funkciójától és az alapvető, praktikus szükségletektől. Vagy épp a legalapvetőbbet teljesíti? Mint képzőművésznek hinnem kell benne; a magam módján tehát nagyapám nyomdokaiba lépek. (O. T.) (Köszönet Kőszeg Város Önkormányzatának)
  http://www.intermedia.c3.hu/~toszvald/tricyc_web/itricyc_fo.htm
  
  Orosz Csaba: Helyreigazítás
  Élet az élet után: hétköznapi tárgyak, műalkotások és reprodukciók második élete a művészet nagy kontextusába történő visszaforgatásuk után.
  
  Augusztus 9. szerda
  
  11:00-15:00 Szabics Ágnes: Ötvözetek kreatív gyakorlatok reprodukciók felhasználásával
  15:30-17:00 Mozart-életrajz levelekből, vallomásokból Mesterházi Gábor előadása
  17:00-18:30 Litera-Est: A lekötelezett (zenés színmű)
  Km.: Holecskó Orsolya Anna (Zsuzsanna, az egyik színésznő), Cseh Judit (a másik színésznő), Kovács Zoltán (nagybőgő), valamint Benedek Gáspár, Tóth Szilvi, Krizsó
  19:00-21:00 Matuz Gergely és a Marcato Együttes Stravinsky népszerű opusza, A katona története mellett egy különleges produkcióval várja a közönséget: Wagner nagyszabású operája, a Trisztán és Izolda eszenciáját mutatják be mindössze néhány fúvós és vonós hangszer közreműködésével.
  
  Augusztus 10. csütörtök
  
  11:00-15:00 Praktikus Város Meeting (Szövényi Anikó, HINTS) nem működő, nem-praktikus városi helyzetek gyűjteménye
  15:00- 17:00 Beszélgetés a résztvevő képzőművészekkel, a recycling téma körüljárása
  17:00-18:30 Digitális Paradicsom Akció PRAE-est
  Km.: Balogh Endre, Barta András, Havasi Attila, Nemes Z. Márió, Pál Dániel Levente, Pollágh Péter
  Az estet színesíti: Papp Mariette és Tarr Zsófi
  19:00-21:00 A 2005-ös Goriziai Nemzetközi Kórusversenyről a Victoria Kamarakórus igencsak megpakolva egy első és egy második díjjal, két különdíjjal, valamint a Nagydíjjal érkezett haza. Most te is meghallgathatod őket.
  
  Augusztus 11. péntek
  
  12:40 Ki nyer ma? Játék és muzsika tíz percben: a Kossuth Rádió népszerű komolyzenei vetélkedője jelentkezik a Szigetről
  14:00-15:00 Budapest Rekonstrukció (prezentáció) kísérlet Budapest civil belakására a város különböző helyszíneinek rekonstrukciójával
  15:30-17:00 A Nemzeti Filharmonikus Zenekar művészeinek köszönhetően ismét első kézből tudhatsz meg mindent egy világutazó zenekar mindennapjairól, műhelytitkairól
  17:00-18:30 Éjszakai állatkert-nők az éjszakában
  Km.: Bódis Kriszta, Forgács Zsuzsa Bruria, Erdős Virág, Fiáth Titanilla, Tóth Krisztina
  19:00-21:00 Csábítani és csábítva lenni a 250 éve született Mozart előtt tisztelegve a salzburgi mester egyik legfiatalosabb, legfrivolabb operáját, a Cosí fan tutte zanzásított változatát adja elő a SZÉF és a Bel Canto Operatársulat.
  21:30-23:00 Bharatanatyam Jayanthi Subramaniam Bharatanatyam táncművész, koreográfus Dél-Indiából és tanítványa, Bittner Dóra közös előadása
  A Bharatanatyam a dél-indiai ősi szakrális tánchagyomány mai utóda, melynek két fő elem a nritta avagy tiszta tánc és az abhinaya. Az előbbit a nyak és a szem finom mozgását ellenpontozó erőteljes lépések, hajlások és virtuóz, eleven lábmunka jellemzi, az utóbbi az érzelmek kifejezését szolgáló arcjáték és kézmozdulatok speciális gesztusnyelve. Dél-India eszmeiségében a Bharatanatyam a végtelen univerzum ünneplésének egyik formája.
  
  Augusztus 12. szombat
  
  14:00-15:00 HINTS Notesz vernisszázs
  15:30-17:00 Eskulics Zsuzsa: A szerelem arcai az expresszionista dalok különleges világa
  17:00-18:30 MOrális élvezetek (a gondolat a szájban születik, Tristan Tzara)
  Km.: MC.Ponsa, MC.Busa, Závada Péter, (Kezdet Fiai), valamint Karafiáth Orsi és Keresztesi József írók; zene: Dj. Kreol; moderátor: Bárdos Deák Ági
  19:00-22:00 Händel: Deidamia (opera két felvonásban)
  Km.: Ars Longa Kamarazenekar; vez.: Dinyés Soma; rend.: Balatoni Mónika
  
  Augusztus 13. vasárnap
  
  15:30 Nemcsak szereted, hanem ismered is az operairodalom egyik örök slágerét, a Carment? Varga Eszter előadása olyan ritkaságokat tartogat számodra, mint egy 1915-ben forgatott Carmen-némafilm
  17:30-19:00 Brontëk A három szakállas nővér estje
  Km.: Friedenthal Zoltán, Vári-Kovács Péter, Polgár Csaba, Herczeg Tamás, Tarjáni Tamás
  Írta: Győrei Zsolt Schlachtovszky Csaba
  19:00-21:00 Piazzolla, vagy amit akartok A Quartet Esqualo koncertje
  21:30-23:00 Bemutatkozik Kőrösi Csoma Sándor Az élet vendége (részletek egy filmből)
  A 37. Játékfilmszemle díjnyertes filmjéről beszél Szemző Tibor rendező, zeneszerző és Sári László forgatókönyvíró
  
  Augusztus 14. hétfő
  
  15:30-17:00 Bartók rendhagyó életrajz levelekből, vallomásokból Mesterházi Gábor előadása
  17:00-18:30 Csókkérés tavasszal Magyar költők kamarazenésített szerelmes versei
  A Tonett Zenekar (Farkas Rita, Hölzer Viki, Dara Vilmos és Sólyom Tamás) előadásában József Attila, Juhász Gyula, Nadányi Zoltán, Kartal Zsuzsa és más költők versei hallhatók
  19:00-21:00 Akik kivágják a rezet: a rézfúvós zene kedvelőit ezúttal a sokszoros versenygyőztes Corpus Harsonaquartet tagjai várják.
  21:30-22:30 „Bollywood Projekt” audiovizuális performansz - Bóbics Diána: live-act és Varga Rita: visuals
  
  Augusztus 15. kedd
  
  15:30-17:00 Muszorgszkij: Egy kiállítás képei igazi sláger, de ezúttal nem az eredeti zongoraváltozat, nem is a Ravel-féle zenekari, hanem egy ütőhangszeres átirat hallható.
  17:00-18:30 Szépírók találkozója
  Km.: Garaczi László, Petőcz András, Lovas Ildikó, Bence Ottó, Kemény István
  19:00-21:00 Mozart és az oroszok: az Echo Quartet két évvel ezelőtt egy másik produkcióval már nagy sikert aratott mi biztosak vagyunk benne, hogy most legalább annyira elnyerik a közönség tetszését.
  21:00-22:00 Sugár János: Milyen kérdést válaszolnál meg a legszívesebben?
  A fenti kérdésre adott válaszok felolvasása.
  
  Az irodalmi programot Balázs Eszter és Rácz I. Péter, a zenei programot a Fidelio csapata a Művészetek Palotája támogatásával, a képzőművészeti programot a Műcsarnok állította össze.

  Szépművészeti Múzeum Sátor
  
  Állandó, napi programok
  14:00- 19:00 Alkotóműhely
  Picasso és szerelem a Múzeum épületét idéző látványos sátorban
  
  Tudod milyen a kék és a rózsaszín valójában? Ismerd meg Picasso két korai korszakát! Akarsz szintetikus kubista női portrét készíteni? Vagy kartonból szobrot, szöszből, papírból, műanyagból kollázst? Vidd haza magadon Rembrandt és Picasso keze nyomát hozz magaddal ruhaneműt, és szitázd meg! Engedd szabadjára a benned lakozó művészt!
  Vasarely és a mandala? Miért ne? A mandala egy adott középpont köré rendezett vagy rendeződött körök, körcikkek, sokszögek, szabályos alakzatok, formák összessége. Misztikus? Talán. Egy biztos: szabályos és rendezett. Meditáljunk rajzolva vagy rajzoljunk meditálva? Az ősi Kelet és a modern Nyugat találkozása a Szépművészeti Múzeum sátrában.
  
  Tapints meg! Touch me! A múzeum egyiptomi, kopt és görög-római műtárgyainak másolataiból tapogatható kiállítás várja az odalátogatókat. A tárgyak egy csoportjának látványa és tapintása során meg kell tippelni azok funkcióját, a másik tárgycsoportot viszont dobozba zárjuk, és csupán érintve lehet megnézni őket. A feladat ebben az esetben a tapintott tárgy lerajzolása lesz. A legjobb alkotásokat a Sziget utolsó napján a Szépművészeti Múzeum a helyszínen kiállítja.
  Mindennap művészettörténeti totó értékes nyereményekkel és Picasso-csocsó vár!
  
  Délutáni ejtőzés Jazz Matiné koncertek mindennap 17:00 és 18:30 között
  Augusztus 9.: Skerlecz Gábor (harsona), Juhász Attila (zongora), Molnár Péter (nagybőgő)
  Augusztus 10.: Just in time: Neumann Balázs (zongora), Fábián Julianna (ének), Soós Márton (bőgő)
  Augusztus 11.: Micheller Myrtill (ének), Pintér Tibor (gitár)
  Augusztus 12.: Pataj György (zongora), Ferge Béla (dob), Kovács Zoltán (nagybőgő)
  Augusztus 13.: Oláh Szabolcs (gitár), Soós Márton (bőgő), Majtényi Bálint (dob)
  Augusztus 14.: Urbán Orsolya (ének), Kollmann Gábor (szaxofon), Révész Richárd (zongora), Lutz János (bőgő)
  Augusztus 15.: Szalóky Béla és a Gyárfás Trió
  
  Művészettörténeti előadások
  
  Augusztus 11. péntek, 15:00
  Picasso szerelmei László Zsófia előadása
  Augusztus 12. szombat, 15:00
  Rembrandt 400 egy leideni zseni titka: a rézkarc- és metszetkészítés fortélyai Kovács Beáta Nóra előadása
  Augusztus 13. vasárnap, 15:00
  A restaurátorműhely titkai Szentkirályi Miklós főrestaurátor előadása
  
  Augusztus folyamán a Szépművészeti Múzeum kiállításai sértetlen szigetes karszalaggal féláron látogathatók.
  
  Pavilonok programjai
  
  I. Mome
  A Moholy Nagy Művészeti Egyetem hallgatóinak installációi és performanszai
  
  Mindennap
  1. Homokszobrok (14:00-20:00, zsűrizés 20:00-21:00): Molnár Ágnes a MOME diákjaival
  
  Homok vár és homokvár” - e kettő valahol ugyanazt jelenti: a pillanatnyiságot. A homokvár olyan aprólékossággal és energiabefektetéssel készül, ahogyan a buddhisták készítik a tökéletes homokrajzokat, hogy elkészültük után elsöpörhessék őket. Szeretettel várjnak minden érdeklődőt és kíváncsiskodót az egyetem óriási homokozójához, ahol az egyetem diákjai és a meghívott művészek a szigetlakók segítségével mindennap délután és este homokszobrokat építenek. Ebben a nyitott és interaktív helyzetben szeretnének mindenkinek lehetőséget biztosítani az aktivitáshoz és a tét nélküli alkotáshoz.
  
  2. Videó- és hanginstalláció: Samu Bence, Nagy Ágoston
  
  Egy oldalról nyitott sátorban akusztikai eszközökkel, analóg módon kiölik a környezet kakofon zaját. Az így keletkezett tér egy hang-szigetet teremt a Szigeten belül. Ez a hangfalakkal körbejelölt tér olyan különleges zajcsökkentett nyitott teret képez, amely akár meditációs helyzetet is képes teremteni.
  
  3. Octopus árnyékoló installáció: Bodóczky Antal
  A sátor nemcsak védettséget nyújtó közösségi tér lehet, hanem szakrális, spirituális és transzcendentális közvetítő objektum is. Az Octopus idei koncepciója a reciklálás témakörében keresi az új művészeti formákat, felületeket. Cél, hogy a városokban látható óriásplakátok ne a szemétbe kerüljenek, hanem megtaláljuk a lehetőséget újrahasznosításukhoz.
  
  Aug. 11., 13. 21:30-tól, 12., 14. 20:30-tól
  
  4. Light in motion / Fény a mozgásban: Kísérletek videó, tánc és eszközhasználat kommunikációjára
  A Light in motion egy mozgásművészeket és képzőművész-hallgatókat összefogó művészeti csoport. Kísérleteik az előadóművészet és a videó szerves kapcsolatára épülnek, eszközeik a mozgásművészet (indiai kortárs tánc, kontaktlabda, tűz, árnyjáték) és az élőben editált digitális videó.
  
  A MOME programját Laczkó Juli és Szirtes János állította össze.
  II. Alternative News
  
  Mindennap 16:00-03:00
  Az Alternative News egy asszociációs gondolatjáték, egy a szigetlakók egymásnak feltett kérdéseiből, válaszaiból táplálkozó információgyűjtő építkezés, vagyis egy állandó, öngerjesztő körforgáson alapuló híradó, mely a klasszikus híradást modern látványvilágba helyezve tudósít egy adott hely adott időszakának általános közhangulatáról rólunk-nekünk-általunk. Itt a nézők a tudósítók, és az ő véleményük, gondolataik, reakcióik formálják a képet, a leszűrhető hangulatot - az Alternatív Híradót.
  A Híradó dokumentációs stábja pedig naponta rögzíti a helyszínen zajló előadásokat és eseményeket.
  
  III. We Collective
  
  We Collective csoport: Metamorfózis gép
  Angol és magyar egyetemistákból álló művészeti csoport, amelynek tagjai folyamatosan változó, interaktív installációt hoznak létre. Mindennap meghatározott tematika alapján két változatot készítenek egymás mellett: a Gép egyik felében angol, a másikban magyar színezettel. A kiállítást a Szigeten fellelhető tárgyakból építik fel. A tárgyakat, miután felhasználták és kiszedték a Gépből, a szigetlakókkal újakra cserélik, amiket aztán ismét a Gépbe építenek. Így a már kidobott, használhatatlan holmiknak új jelentőséget tulajdoníthatunk. Ezen felül a csoport tagjainak korábban megvalósult alkotásaiból készült képeslapokat a szigetlakóknak a bélyeg áráért postázzák.
  
  Az Élőkép bemutatja / The Living Picture presents: Tarot Labirintus / Tarot Maze
  (Szembesítő szerepjáték / Character-game of confrontation)
  
  Nyitva mindennap / open every day: 14:00-02:00
  
  - Bocsánat, hogy jutok ki innen? Elvesztem!
  - Épp ezért jöttél be! Ez egy labirintus. Egy út-vesz-tő!!! Minél inkább akarod, annál kevésbé sikerül. Akik nem akarják, könnyen megtalálják az utat, és az idebent eltöltött idő alatt megtalálják: Önmagukat.
  - Excuse me! How can I get out of here? I am lost!
  - This is exactly why You came in! This is a-ma-ze!!! The more You want it the less You succeed. If You do not want You will find the way easyly and during the time You spend here You will find Yourself.

  
  A Tarot Labirintus az önmegismerés beavatás-élményének helyszíne. Belépéskor huszonnégy egyforma tükörlapocska közül kell választani. Annak a lapnak a segítségével, amelyet megfordítunk, nem a külső, hanem a belső tükörképünkkel szembesülünk. E lapok az életutunkon megélt szerepeink több ezer éves szimbólumai, a Tarot kártya Nagy Arkánumai.
  A belépő feladata, hogy a bolyongás során saját élethelyzetére vetítse, és az út végén értelmezze a húzott kártyát, e belső tükör által felmutatott képet.
  
  THE TAROT MAZE is the scene of an initiation into self-exploration. When You enter the maze You have to choose one out of twenty-four mirror-cards. With the help of the card turned over You will confront, not your outer, but your inner reflection. These cards are symbols of the characters You act out during your life: the Major Arcanas of Tarot.
  Your task is to contemplate and realise how your card reflects the present moment of your life
.
  
  Labirintus-terv, szerepjáték / Mazeplan, character-game: Bérczi Zsófia
  Design: Terebessy Tóbiás
  Résztvevők / Participants: Argalász Attila, Bársony Júlia, Benza Béla, Birtalan Krisztina, Ernst Süss, Fenyvesi Boga, Gazdag Márta, Gulyás Anna, Gulyás Réka, Győri Anita, Illés Márton, Jackel Barbara, Jágfalvi Gábor, Jásdi András, Jonathan Hughes, Labant Árpád, Lódi Csaba, Köves Dóra, Köves Panni, Mátyás Attila, Noé Zsuzsanna, Nyika Jenő, Papp Szilvia, Pálffy Péter, Sarlós Ágnes, Stubnya Béla, Szabó Ágnes Ildikó, Tarr Bence, Tóth Berta, Tóth Péter Pál, Törzsök Kata, Utassy Márió, Szákás Tóth Péter, Bíró Dénes, Vadász Eszter
  
  Szabadtéren
  
  Augusztus 12. szombat
  22:00 Martin Renteria világhírű mexikói művész: performance
  Díszletei és kellékei a hétköznapi ember mindennapjaiból elcsent darabok, amelyek az alkotás során mesebeli jelmezekké és varázseszközökké válnak. Alkotásai a befogadót arra késztetik, hogy jelenlegi helyzetét különböző megvilágításba helyezze, ha úgy tetszik: analizálja, egészen az egyéni lélek kérdéseitől az univerzum végzetének kérdésköréig; egyszerű jelenségek más szerepkörbe kerülve magasabb tudati sík felé repítik a nézőközönséget.
  
  Állandó kiállítás: Martin Renteria mexikói művész installációja
  
  Vasvirág-szobrok a TÁJÉK Tájművészeti Csoport installációját mutatjuk be, amely főként összegörbült kipufogócsövekből, ventilátorokból, féktárcsákból és egyéb autóalkatrészekből készül. A csoport koncepciója: A mobilitás által roncsolt tájhoz alkalmazkodva a kertekben roncsvirágok nyílnak.
  
  Vizuális Művek Egyesület: EnviroHack. A szigetlakók vizuális ingerlése. A környezet tudatos, környezettudatos módosítása 2 Gigahertzen 2700 lumennel. Vetítés a Labirintus tornyából pénteken és szombaton este, sötétedés után. (Réthi Gábor, Thébesz Gábor, Murányi Kristóf, Karáth Anikó)
  
  GrinPsst! installáció
  A Grin Psst! Projekt a természet- és környezetvédelmi kampányok karikatúrájaként, a Green peace programjait, eszközeit megszokott, sokszor látott képeit banalizálva hallgatásra int. A passzív környezetvédelmi kampány célja, hogy elgondolkodtasson, azaz célját ne érje el.
  
  Medence Filmklub: vetítés a résztvevő művészek videó-munkáiból, valamint a Műcsarnok válogatásából minden este, sötétedés után.
  
  Műcsarnok
  
  A figyelem fókuszálása a kulturális értékek reciklálása
  
  Alkotóműhely, közösségi tér, ahol mindennap 14:00-17:00 között a látogatók körüljárhatják a recycling-témát, kipróbálva kreativitásukat Szabó Eszter Ágnes (HINTS) intermédiaművész és Szabó Márta kreatív munkatárs segítségével: Újra szép címmel papír és műanyag háztartási hulladékokból készítenek mindennap használatos tárgyakat. Az újrafelhasználás fontos kulturális, gazdasági, ökológiai kérdéssé vált napjainkban. Nemcsak a maguktól lebomlásra képtelen anyagok újrafelhasználásáról van szó, hanem a művészeti életen belüli reciklálásról is. A DJ- és VJ-kultúra hosszú éveken keresztül teremtett új minőséget a már meglévő zenék és képek újrakeverésével. Ezt a módszert követte, a HINTS korábbi recyclingra épülő projektjeiben.
  
  Nyugat-Európa után Magyarországon is felütötte fejét a recycling-divat trend. Olyan tárgyak kerülnek újrafelhasználásra, amelyek a XX. század kultúrájának meghatározói, és olyanok készülnek belőlük, amelyek egy új, XXI. század eleji tárgykultúrát képviselnek. Ennek a tevékenységnek az a jellemzője, hogy nem kizárólagosan művészi, hanem a társadalom minden tagja számára javaslatként merül fel. Az így készült használati tárgyak lelassítják az időt és ezzel fontos darabjai kollektív emlékezetünknek, viszont megváltoztatják eddigi esztétikai fogalmainkat. A használati érték kerül előtérbe egy nagyon eklektikus látvány mellett olyan anyagokból és tárgyakból, amelyek lecserélték eredeti funkciójukat (életmódot változtattak).
  
  Augusztus 912. 11:00-14:00: HINTS notesz workshop (Szabó Eszter Ágnes, Bálint Mónika, Pál Zsuzsanna Rebek a, Szövényi Anikó)
  Egy kiadvány, amelyben a művészek és a látogatók számára fontos dolgok, újrahasznosítható javaslatok lesznek összegyűjtve. Vigyázat, minden darab másolat!
  
  Javaslatként fogjuk fel az újrahasznosítást, ezért olyan noteszt szeretnénk kiadni, amelyben a számunkra fontos dolgok már benne lesznek, a többit az új tulajdonos írja bele. A limitált példányszámú, manuálisan sorozatgyártott füzetekből a gyártási sebességtől függően négy nap alatt 50-100 darabot készítünk. A Sziget első napján, szerdán kezdik a munkát. Van egy saját fénymásoló gépük, amit kitelepítenek a helyszínre, hogy a kiválasztott tartalmakat sokszorosítani tudják a füzetlapokra.
  
  Dobogó I.
  
  TRIBikE TESTreFESTék -- Vidd hírül, hogy itt jártál!
  Arc- és testfestés biciklilánccal, keréktárcsával, különféle kütyükkel és alkatrészekkel.
  Tribal? Minimal? Floral? ahogy Neked tetszik!
  Mindennap 15:00-18:00. Gratis!
  
  Az Octopus Összművészeti Helyszín tervezője, építője és házgazdája a Medence Csoport.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 the dillinger escape plan    the bulletmonks    kiss of the dolls    paolo fresu    godot    palmetta    resident evil    noel gallagher    skyclad    nucleanus    winters bane    alba hyseni    hatebreed    u.d.o    artweg    adam darski    bonecrusher    atreyu    orden ogan    the haunted    vinny appice    snow white and the huntsman    abhorrence    blood sweat and tears    shinedown  

r42
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!