hosting: Hunet
r38
  cikkekfotók        
előzetes [buli]  2005. december 26. hétfő   12:11
nincsen hozzászólás

szerző: morzsa
Szilveszteri Körkép
2005. december 29-31. Budapest -Hungexpo, Almássy Téri Szabadidőközpont, Tanyahajó, Trafó, Petőfi Csarnok, Fonó Budai Zeneház, Marco Polo Club, Vörös-Kék Yuk, Gyáripari Romantika, Living Room, Gödör..

  Szilveszteri RETRObbanás a Hungexpon

  2005. december 31., Budapest - Hungexpo
  
  A Szilveszteri RETRObbanás nevet viselő rendezvény 2005. december 31-én új távlatot nyit az óévbúcsúztatók közt. Ez az este a Hungexpo B pavilonjában kivételesen nem a fiatalabb korosztályhoz szól, hanem azokhoz, akik fiatalnak érzik magukat. Habár számos szórakozási lehetőség adódik az év utolsó napján is, mégsem találni olyan helyet, ahol a 30-on felüliek is igazán jól érezhetik magukat, mert napjaink zenés klubjai, vendéglátó egységei a fiatalabb korosztályt célozzák meg. Inkább baráti összejöveteleken, vagy a szűk család körében fogyasztják el az ünnepi pezsgőt.
  
  VNCREDIT-LINE Kft. támogatásával nekik szeretnék megadni a lehetőséget, hogy kamaszkoruk zenéivel kellemes társaságban ünnepelhessenek egy olyan környezetben, mely felidézi fiatalságuk jellegzetességeit, de mindezt ötvözi a modern bulik professzionális kelléktárával: dekorációival és színvonalával. Erre utal az elnevezés is, hiszen az újdonság erejével kíván berobbanni a köztudatba, de mindenképp kihangsúlyozza azt a nosztalgikus szellemet, mely az egész rendezvényt belengi.
  
  A nagy házi buli
  
  Több okból is különleges ez az este. A kapuk 19 órakor tárulnak ki, és egy órán belül már mindenkit hatalmába kerít a fergeteges hangulat, amit az est házigazdái: B. Tóth László és Dévényi Tibi bácsi garantálnak. Számukra ez már rutin feladat, hisz a két lemezlovas napjainkban is hétről hétre becsalogatja az embereket a 70-es, 80-as évek slágereire.
  
  Nem tudunk, és nem is akarunk leszokni erről a stílusról, és mint az bebizonyosodott, az emberek nagy része sem. A fiataloknak még újdonság, a felnőtteknek kellemes emlék. Nincs annál szebb, amikor a régi rajongóink, akik még a Poptarisznyán nőttek fel, együtt csápolnak gyerekeikkel az első sorban.
  B. Tóth László
  
  Ha nem vennék részt műsorvezetőként ezen a rendezvényen, akkor is biztos itt tölteném a szilveszter estét, mert a diszkó láz mindig fergeteges hangulatot idéz fel, és olyan embereket toboroz össze, akik közt öröm lenni.
  Dévényi Tibi bácsi
  
  Mellettük a magyar könnyűzenei élet üstökösei ragyognak fel, akik hosszabb-rövidebb ideje töretlenül szolgálják a kollektív jó hangulat intézményét. Az estet a Szerelem ördög és az Elképzelt szerelem slágerek előadója, Anita nyitja, akit a Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar követ. Az óévet búcsúztatva Fenyő Miklós és Fenyőgyöngye csavarja fel a szőnyeget, mint ahogy tették azt már oly sokszor. Megasztár győztes, Gáspár Laci fellépése lesz az újév első produkciója, aki a tavalyi évben elnyerte az Év férfihangja megtisztelő címet. Az újévköszöntő és a koccintás után Szikora Robi és a Gidák fokozzák tovább a hangulatot, amely reményeink szerint kitart a következő Szilveszterig.
  
  Az egyes műsorszámokat diszkó blokkok, és tombolahúzás kötik össze, amit a két hangulatmester vezényel majd, és kétségkívül gondoskodnak arról is, hogy a táncparkett egészen a hajnali zárásig ne ürüljön ki. Játszani mindenképp érdemes lesz, mert a sok értékes ajándék mellett egyedülállóan fődíjként egy új típusú Ford Fiesta-t sorsolunk ki az Ivanics Kft. felajánlásával.
  
  Vacsora, belépők
  
  Az est páratlanságát az jelenti, hogy a színvonalas műsor mellé kellemes és elegáns környezetben vacsorával kínálják vendégeinket. Tehát nem egyszerűen csak egy koncerten vehetnek részt, hanem egy egyedülálló zenés-táncos rendezvényen. Az erre szóló belépőjegy 14 990,- forintba kerül. Először az est kezdetén, majd az emelkedett hangulat közepette, éjfél után látják vendégül őket több jellegzetes szilveszteri menüvel.
  
  Menük:
  
  I. Szilveszteri vacsora, melyből igény szerint választhatnak:
  
  -Szilveszteri malacdagadó, pezsgőkáposztás burgonyalángossal
  -Bakonyi vaddisznópörkölt erdei gombákkal, házitarhonyával és rösztivel
  -Sherrys laskás hátszín ragú füstölt sonkás rizzsel
  -Csőbensült grillezett zöldségek, gorgonzola mártással
  -házias vegyes savanyúság
  -friss péksütemény
  -szilveszteri rétesek - almás, meggyes, túrós, szilvás
  
  II. Az újév első étke:
  
  -Mini töltött káposzták
  -Pikáns lencsefőzelék sültkolbásszal
  
  Figyelembe véve a különböző igényeket, többféle belépőjegyet értékesítenek, így lehetőség szerint választhatnak vacsora nélküli, 7990,- forintos jegyet is. Számukra természetesen gazdag választékkal rendelkező bárokat és büféket biztosítanak.
  
  De nem feledkeznek meg azokról sem, akik munkájuk miatt kimaradnának a szilveszteri őrületből. Ha valaki 3 óra után is szívesen vetné bele magát az éjszakába, itt megteheti. A helyszínen 2500,- forintért hajnalban is válthatóak jegyek.
  
  A jegyek megvásárolhatóak az ismert jegyirodákban és a helyszínen, de a szerencsésebbek akár meg nyerhetik, ha játszanak a Sztár FM műsoraiban.
  
  A találkahely
  
  Az elsődleges szempont az volt, hogy a vendégek igényeit kielégítő, kultúrált, kellemes környezetet teremtsenek. Ennek biztosítéka a helyszín, amely könnyen megközelíthető tömegközlekedési eszközökkel, illetve autóval, amihez ingyenes parkolási lehetőséget biztosítanak.
  
  A Hungexpo teret admindennek, ahol emberek, célok és sikerek találkozhatnak. A Budapesti Vásárközpont a Hungexpo Rt. sikerének egyik alap pillére, mint egyedülálló kiállítási és konferencia helyszín, mely kiváló teret biztosít kiállítások és vásárok rendezése mellett, zártkörű rendezvények, koncertek, szimpóziumok, prezentációk, sajtótájékoztatók szervezéséhez.
  
  Az B pavilon előnyei közé tartozik többek között, hogy hatalmas méreteivel megfelelő teret kínál több mint 300 asztalnak, a nagy színpadnak, 500 négyzetméternyi tánctérnek, egy tágas elkerített VIP teremnek. Emellett a helyiség több pontján bárpultot és büféket is felállítanak, de biztosítanak ruhatárat, valamint további ülőhelyeket a koncertre érkező vendégeinknek. A fennmaradó üres zugokba pedig különleges alternatív programokat terveznek, ahol a vendégek az este folyamán fotót vagy karikatúrát készíttethetnek magukról, de alkalmuk lesz belepillantani az előttük álló év titkaiba egy jós segítségével.
  
  Jegyek válthatók a Ticket Express kirendeltségein.
  Budapesten
  II. Mammut I. Moziközpont Tel. : 345-8134
  V. Deák Ferenc u.19. Tel. : 266-7070
  VI. Andrássy út 18. Tel. : 312-0000
  VI. Jókai u.40. Tel. : 353-0692
  VIII. József körút 50. Tel. : 334-0369

  Exit 2006 Szilveszter az Almássy-n

  2005. December 31., Budapest - Almássy Téri Szabadidőközpont
  
  Különleges szilveszteri házibuliba invitál mindenkit az Exit programajánló magazin. Az újjáéledt klasszikus budapesti koncerthelyszínen, az Almássy téren megrendezésre kerülő monstre évzáró pörgés nem akármilyen zenei kínálatot ígér, hiszen ezen a bulin a hazai zenei élet nem kevesebb, mint öt izgalmas zenekara lép fel. Ott lesz a különleges jazzes, funkos, hiphopos kevercset kínáló Jazzékiel, az angolos gitárzenét hazai ízekkel elegyítő, legutóbbi nagylemezével az év rockalbuma díjat elnyerő indie-popos Heaven Street Seven, a fiatal generáció egyik igazi kedvence és szószólója, a Hiperkarma és az elektronikus tánczenét, hiphopot és gitárpopot perfekt módon házasító Zagar. Mindemellett az előtérben DJ-k pörgetik a lemezeket, a pihenni vágyók pedig a szilveszteri házibuli chill out termébe vonulhatnak vissza.
  
  A ház már 19.30-kor megnyitja kapuit a szilveszterezést korán megkezdeni kívánók előtt, a koncertek pedig 21.00-kor kezdődnek. A megfelelő szilveszeri hangulatot nem csak a fellépők impozáns névsora és a minden bizonnyal fergeteges hangulat biztosítja majd, hanem a természetesen elővételben is megvásárolható, gálánsan olcsó belépő és a helyszín pénztárcabarát büféárai is.
  
  Belépő elővételben: 2500 Ft, az esemény napján: 2900 Ft

  BPRNR Szilveszter a Tanyahajón

  2005. december 31., Budapest - Tanyahajó (IV. Váci út 2-6. Újpesti rakpart)
  www.tanyahajo.click.hu
  
  Idén új, rendhagyó helyszínen a Budapestrocknroll szilveszteri mulatsága. A Tanyahajó az egykori kultiplexes szervezőgárda új klubja, nevéhez híven egy állóhajó az Újpesti rakparton, metróval és autóval tíz, busszal tizenöt percnyire a Nyugatitól. A hajó alsó részében kabinok (ha valaki nagyon akar, még bérelni is lehet), a felsőben pedig mulatótér, színpaddal, ital és ételpulttal.
  
  Még 2002-ben, az első szilveszteri koncertet és mulatságot a BPRNR zenészei igazából saját magunknak szervezték, hogy ne kelljen gondolkodni azon, hogy milyen házibulikba kell hívatlanul beállítani és végül mindig két hely között félúton az utcán érni az éjfélt. Nagyot azóta sem változott a helyzet, vita legfeljebb azon van az aktuális fellépők között, hogy mindenki minél korábban szeretne játszani, hogy hamarabb kezdhessen inni. Idén a Bridge To Solace stoppolta le a nyitózenekari pozíciót: fél tíz tájban lépnek színpadra. Utánuk a jól bevált Faith No More Tribute (Fish!, Hollywoodoo, Heaven Street Seven projekt), majd a legendás Luca Brasi (Superbutt, Hollywoodoo, Blind Myself, The Idoru, Insane és Bones tagokkal) játszik egyebek mellett Sick Of It All, Motörhead, Life Of Agony, Biohazard, Refused, Entombed, Body Count, Beastie Boys, Cypress Hill, Faith No More/Boo Ya T.R.I.B.E és Misfits feldolgozásokat. A nagyjából 300 fős hely felét az érintett zenekarok teljes tagsága és szűkebb baráti köre eleve megtölti, de azért marad még hely a tágabb baráti körnek és azoknak is, akik csak később esnek be valahonnan.
  
  A hab a tortán a koncertek után, éjféltől DJ Jogsi és Robi (Blood Is Fire), akik híven saját magukhoz egészen reggelig csak a kilencvenes évek leggagyibb dancefloor slágerei közül válogatnak a 2Unlimitedtől Dr. Alban-on át a Hip Hop Boyzig (de tényleg!).
  
  Hát ez lesz idén, akit érdekel, 2500 forint megváltás, jegyeket elővételben a december 27-ei Süss Fel Nap-os Hollywoodoo/Fish!, illetve a 28-ai A38-as Superbutt, Blind Myself, Insane stb. koncerten lehet kapni, meg persze majd a helyszínen.
  
  Megközelítés:
  3-as METRO: Újpest-Városkapu megálló
  121-es busz: Újpest-Városkapu végállomás
  122-es busz: Újpest-Városkapu végállomás
  950-es éjszakai busz: Újpest-Városkapu megálló (minden óra 10-kor és 40-kor mindkét irányba)
  
  Az infovonal 30/517-1186, vagy info@bprnr.com

  PASO Ska Szilveszter a Trafóban

  2005. december 31., Budapest - Trafó (Bp.Trafó, IX. ker. Liliom u. 41.)
  
  Gyertek és menjünk át együtt az új évbe a New York Ska-Jazz Ensemble-lel!
  
  Csak elővételi jegyek (3000 Ft) lesznek limitált példányszámban a Trafóban, Wave-ben, Nemartban és a koncertjeinken. Siess, mert fogynak a jegyek! Program:
  
  19.00: kapunyitás
  19.00: PASO Soundsystem
  22.00: Pannonia Allstars Ska Orchestra
  24.00: pezsgő durr
  24.15: New York Ska Jazz Ensemble (USA)
  02.00: Kettő Kettő (Ska-Jazz)
  03.00-reggelig: PASO Soundsystem
  Fent: Áfonya, Mouse (roots, reggae, dub)

  Old Boys Szilveszter a Petőfi Csarnokban

  2005. december 31., Budapest Petőfi Csarnok
  
  Még nem hallottad az Old Boys-t zenélni?
  Az együttes 1979-ben alakult Budapesten. A nyolcvanas években az ELTE Eötvös klubjában léptek fel. Főleg régebbi slágerek feldolgozásait adják elő, hosszú éveken át amatőr, nosztalgia-zenekarként működtek és mai is a tagok fele nem a zenélésből él meg. 1997. március 31-én a Magyar Állami Hangversenyzenekarral léptek fel az Erkel Színházban. 1998-ban és 1999-ben felléptek a Diákszigeten (Táncdalfesztivál Sátor) Az együttes 1999-ben ünnepelte húszéves fennállását, ez alkalomból két jubileumi koncertet adtak, az egyiket az Erkel Színházban, november 6-án, a másikat pedig a Petőfi Csarnokban két nappal később. Az előbbi inkább koncert az utóbbi pedig igazi házibuli volt. Mindkettőn sztárvendégek sora lépett fel, többek között Dolly, Fenyő Miklós, Gerendás Péter és Vágó István. 2000. január 1-jén kilencvenezer ember előtt játszottak a Hősök terén. Egy évben átlagban kétszáz koncertet adnak. szórakozhatsz barátaiddal, régi és a helyszínen szerzett ismerőseiddel.
  
  A zenekar fellépés szüneteiben Kis Joe szolgáltatja a talpalávalót. Éjfélkor Showműsor!
  
  A jegyek mellé előre váltható menükártyák ára egységesen 2000.- Ft, de a helyszínen a Back Stage Pub meleg étel-kínálata is a vendégek rendelkezésére áll.
  
  Belépő: Helybiztosításos ülőjegyek válthatók
  Nagyterembe: 7990 Ft-ért. Csak menüvel együtt vásárolható.
  I-es és II-es klubokba 6990 Ft-ért
  Az 5990 Ft-ért vásárolható „sétáló” jegyekkel a Petőfi Csarnok előterében és a Back Stage Pubban elhelyezett asztaloknál lehet megpihenni.
  
  Menükártyák:
  A - Egybesült mangalica malac törley pezsgővel ízesített párolt
  káposztával, hagymás törtburgonyával, kecskeméti barack puding
  
  B - Csabai karaj szatmári birsalmával izesített párolt vöröskáposztával,
  hagymás törtburgonyával,
  kecskeméti barack puding
  
  C - Lencsefőzelék füstölt tarjával,
  kecskeméti barack puding
  
  D - Vegetáriánus menü: magyaróvári sajtos szélesmetélt,
  kecskeméti barack puding
  
  Sétálójegy kapható:
  Free Ticket Jegyiroda XI.ker. Bercsényi u. 32/b T: 209-2548
  Ticket Express - VI. ker Andrássy út 18. T: 312-0000
  MATÁV Jegyiroda VI. Nagymező u. 19. T: 302-3841
  Kulturinfó Jegyiroda XIV. ker. Rákosi út 110. T: 402-0063
  Ülőhely és állójegy is:
  Broadway Tickets Jegyirodák:
  Rózsakert Bevásárlóközpont; II. ker Gábor Áron u. 78. T: 391-59-23
  Szabadtér Színház Jegyiroda;XIII. Hollán Ernő u. 10. T: 34-04-883

  Pezsgő Balkáni óévbúcsúztató a Fonóban

  2005. December 29., Budapest - Fonó Budai Zeneház
  
  A hagyományossá vált évadzáró rendezvényen a táncegyüttesek és zenekarok a nem megszokott repertoárjukat mutatják be egymásnak és a nagyközönségnek. A produkciókat az együttesek maguk találják ki, és olyan meglepetéssekkel szolgáltak már, mint hastáncos-, szárazföldi-vízibalett-, country-, rockn roll- bemutató, olykor különleges előadásmódban.
  
  Mivel az együttesek nagy meglepetésekkel készülnek, ezért a szervezőknek se árultak el többet, csak azt, hogy melyik együttesek mutatnak be az idén egy-egy különleges produkciót: Iliosz, Martenica, Tabán táncegyüttesek, és a Maskarades, Rila, Zora zenekarok szórakoztatják táncházi muzsika mellett a közönséget.
  
  Az este folyamán lesz tombola, és mindenki a szervezők vendége lesz egy pohárka pezsgőre. Az estét pedig DJ Andreas hajnalig tartó mediterrán

  Évzáró Rémálom a Marco Poloban

  2005. december 30., Budapest -Marco Polo Club
  
  Az év utolsó Rémálma afféle előszilveszterként kerül majd lebonyolításra, december 30-án. A jó hangulatot a klub két sokadszorra visszatérő, régi-motoros együttese, a hegedűvel megtámogatott metal-t játszó The Dethroners és a bulizós rock&roll-ban utazó Sense Of Silence biztosítja majd, valamint szerepel a tavalyi Negative Art Szilveszter egyik fellépője, a Reason is.
  
  A koncerteket követő, hajnali négyig tartó afterpartyn a Rémálom két rezidens selectora, Jesper és Zero válogatja majd a jobbnál jobb dark-gothic-metal és alter zenéket a táncoslábú közönség kénye-kedve szerint.
  
  Belépő: 600 Ft.

  Elő-Szilveszter, Anti-Szilveszter a Yukakban

  Elő Szilveszter Metal I.:
  2005. december 29., Budapest - Kék Yuk
  
  Az Elköszönő év utolsó napjai tökéletes alkalmat adnak arra, hogy a metalhead-ek találkozzanak, sört igyanak, beszélgessenek. Az estét a Silent Storm zenekar nyítja. 2004 elején alakult zenekar főleg feldolgozásokat játszik (Iced Earth, Pantera, Kreator, Iron Maiden, Moby Dick). Eddig csak egyetlen tagcsere volt, és a csapat gőzerővel koncertezik.
  
  Children of Balaton magyar Children of Bodom tribute-zenekara. A bandát a Pure Illusion, a Wave Valley és az est folyamán szintén fellépő Crystallite zenészei alkotják. A 2004-es sziget Children of Bodom koncertjén alakult a zenekar.
  
  A Crystallite női vokalistát állít a mikrofonhoz, egy erős metál-torok mellett. 2004 nyarán alakult a zenekar, tagcserék után több pesti és más koncerten is részt vett a zenekar.
  
  Az új énekesükkel színpadra álló Halott Világkép zárja az estét. A hangulat reméljük a mostani Elő-Szilveszter Metalon is remek lesz. De készüljetek, mert következő nap lesz a ráadás!
  A koncertek után death disco
  
  Up the Irons!
  Belépő: 300 Ft
  
  Elő- Szilveszter Punk
  2005. december 30., Budapest - Vörös Yuk

  
  20:00-20:40 Türelmi Zóna
  21:00-21:40 The D.I.Y.
  22:00-22:40 Neurodisney ´82
  23:00-23:40 Shitpump
  00:00-00:40 C.A.F.B.
  01:00-01:40 Sentex
  
  Belépő: 400 Ft / 100 Ajándék cd!
  
  Elő Szilveszter Metal II.
  2005. december 30., Budapest Kék Yuk

  
  A Szilveszter előtti napon/éjszakán kötelező az évzáró buli. A Kék Yuk biztosítja a helyet, a remek csapatoknak. Az estét a Zealot és a De Prefundish nyitja.
  
  A Dead Spirits Dance 2002-ben alakult. A pesti srácok kőkemény metalt játsszak,mesteri szinten. A csapatnak Hide from daylight albumuk jelent meg. A csapatban zenélő Hídvégi Tamás, az Alhana zenekar billentyűse, csak fokozza a Holt Lelkek Táncának a zenei filozófiáját. Kötelező!
  www.damnedspirits.com
  
  Az estét a Sounday Inc. zárja. A srácok már ismertek a magyar közönség előtt. Több koncertjük volt már, kiváló albumuk jelent meg. A csapat régóta a közönség kedvence, ezért készüljetek a hatalmas zúzásra a Kék Yukban december utolsó előtti napján.
  www.soundayinc.com
  
  Up the Irons!
  Belépő: 400 Ft
  
  Szilveszteri Techo Party
  2005. december 31. - Kék Yuk

  
  Anti-Szilveszter
  2005. december 31. Budapest - Vörös Yuk

  
  Garden of Eden
  Black, death, Doom, thrash metal, dark-rock, gorthic, elektro-industrial
  
  Belépő: 1200 Ft. Lányoknak ingyenes!

  Gothic -Dark - Electro évzáró mulatság

  2005. december 31., Budapest - Gyáripari Romatika (IX. ker., Soroksári u. 160.)
  
  
  ”Az ünnep a különbözés. Az ünnep a mély és varázsos rendhagyás. Az ünnep legyen ünnepies. ...mindenek fölött legyen benne valami a régi rendtartásból, a hetedik napból, a megszakításból, a teljes kikapcsolásból, legyen benne áhítat és föltétlenség.
  Az ünnep az élet rangja, felsőbb értelme. Készülj föl rá testben és lélekben.
  S nemcsak a naptárnak van piros betűs napja. Az élet elhoz másféle, láthatatlan ünnepeket is. Ilyenkor felejts el mindent, figyelj az ünnepre
.”
  
  Az elmúlt évek nagy sikerű szilveszteri rendezvényei után ismét megrendezésre kerül a Gabriel Art Gothic és a Nekromantika összefogásában a 2005-ös évet búcsúztató mulatság. A tavalyi óriási zsúfoltságot elkerülendő egy azóta elkészült kisterem, valamint a hely átrendezése is a látogatók kényelmét szolgálja majd.
  
  A ´Gyárban megszokott olcsó pult árai, egy külön ruhatáros részleg is csalogató lehet a gyárat még nem ismerők számára. A fellépő dj-k órás váltásban szórakoztatják a nagyérdeműt, vizuális csemegékkel is hangulatot teremtve. Szeretettel várunk hát mindenkit, hogy együtt búcsúztassuk a 2005-ös évet.
  
  Selectors:
  Gelka /Nekromantika, Gothic.hu/
  Krisztián
  Pilla
  22 /D, Hamburg/
  
  A tavalyi évvel szemben nem különülnek el időben a műfajok, minden pult mögé lépő válogat a gothic, dark, electro-industrial, new-wave, mediaeval, underground zenékből.
  
  Tudnivalók:
  Helyszín: Megközelíthető: Boráros térről 23-as busszal a „Soroksári út 158.- Arzenál” nevű megállóig (kb.10 perc), majd a 160-as bejáratnál hátra a kivilágított udvaron keresztül gyalog a Baba áruháznál.
  Belépő: 1500 Ft (a jegyszedés egészen hajnalig tart.)

  New wave Retro Party a Living Roomban

  12 órás Szilveszteri Depeche Mode, Ákos, Bonanza Banzai New wave Retro Party a Living Roomban
  
  2005. december 31., Budapest - Living Room (Bp. V., Kossuth Lajos u. 17.)
  
  Fellépők: Impact Pulse (lemezbemutató), Avantgarden
  
  Első terem: Depeche Mode: válogatás a legjobb külföldi new wave, dark wave, alternatív zenékből
  Második terem: Ákos - Bonanza Banzai: válogatás legjobb magyar new wave, dark wave, alternatív zenéikből
  Harmadik terem: Retro party a 70-80-as évek legnagyobb slágereivel
  
  DJ´s: Falcon Laci, Andone, Face-X, Selector DéVéDé
  
  Belépő: 2400 FT (elővételben: 1800 Ft, csoportos kedvezmény 10 főtől csak elővételben)
  Ingyenes szendvicsbár (svédasztalos jelleggel ameddig el nem fogy), ingyenes pezsgővel és Bols akcióval, mérsékelt italárakkal, nyereménysorsolással
  
  Infó: 0630/4397770, info info@newlife.hu

  Gödör Klubszilveszter

  Igazi klubszilveszter ígérkezik idén is az Erzsébet téri Gödör Klubban, a szervezők nem várnak tömegeket, nem lesz hatalmas és fergeteges buli, de itt lesznek a legjobb arcok és valódi házibulihangulat.
  
  A zenéről Nemes Zoli, a Balaton zenekar (és rengeteg vendége), az ef Zámbó Happy Dead Band és Dj. Onoff gondoskodik. A belépő 1500 Ft.

  Anima Sound System elő-és utószilvesztere

  2005. december 30, és 2006. január 1., Budapest Süss Fel Nap (V., Honvéd u. - Szt. István krt. sarok)
  
  2005. december 30.
  Anima Sound System: We strike! Lemezelőzetes
  Előzenekar: Varga Zsuzsa és a Stopsonic, Dj Nadia, dj Reza
  
  2006. január 1.
  Utószilveszter Anima Sound System: We strike! Lemezelőzetes
  Előzenekar: BRAINS, Deep Smile Café: Wegha
  
  Anima Sound System: Hazánk első számú soundsysteme új felállásban lép színpadra, a veszélyes kölykök nevű roma Mc-duóval, Csigó Tamással, és sok meglepetéssel kétszer is a Süsiben. Ha az előszilveszterre nem tudtál elmenni, a ráadáskoncertre válts jegyet!
  
  Brains: Az immár 11 éve magukat a dunakanyar rasztabanditáinak tituláló csapat 2005-ben összeállt Mc Columbo-val a Gimmeshot Crew oszlopos tagjával és lenyomtak néhány elképesztően pörgős raggás, hardcore-os koncertet. A csapat ebben a felállásban már akár az országos rasztabanditáskodásba is belefoghat.
  
  Az sem véletlen, hogy mindkét banda megemlíti honlapján az Asian Dub Foundationt
  
  Belépő elővételben 1300 Ft, helyszínen 1600 Ft

  Multikulturális évzáró buli 100% LIVE

  2005. december 31. Budapest Fészek Klub (VII. Kertész u.36.)
  
  Ennek a szilveszteri party-nak az eredetíségét az biztosítja, hogy kezdéstől hajnalig kizárólag élőzenére szórakozhat a több országból ideérkező közönség. Ehhez persze meg kellett találni azokat az együtteseket, amelyek képesek minden izélés, és minden kultúra igényeire válaszolni: popzenétől az arab-, latin- és afro muzsikán át egészen a jazz- és rock-zenéig minden stílusban számíthatunk rájuk, a pillanatnyi hangulat és a közönség igényének megfelelően.
  
  A Chalaban együttes az egyik legjobb zenei referenciát jelenti az afro- és arab stílusával Közép-Európában, a zenekar tagjai Marokkóból, Algériából és Magyarországról származó zenészek. Zenei repertoárja általában egy meditatív indításon keresztül készíti elő a terepet az öröm és az átélés tüzes világának.
  
  A Les Touffes Krétiennes (FR) együttes tulajdonképpen a rock n fanfare stílus legnagyobb szemfényvesztése, tagjai különböző mitikus zenekarból jöttek, ketten közülük Les Hurlements dLéo együttesből, amelyet a magyar közönségnek már több alkalommal, különböző fesztiválokon megismerhetett.
  
  A két zenekar közös bulijuk alkalmából együtt bizonyította, hogy minden körülmények között, és főként szinte minden nyelven képesek játszani és a jó hangulatot most Szilveszter alkalmából a Fészek Klubba kívánják varázsolni.
  
  I hope we´ll have the opportunity to celebrate the new year together in the Feszek where the French band LES TOUFFES KRETIENNES (featuring members from Les Hurlements d´Leo, Babylon Circus, etc.) will play together with CHALABAN.
  
  Ételválaszték:
  
  Hideg előételek:
  - Fetesajtos padlizsánpástétom (vega étel)
  - Sonka, -libamáj, -sajtkrémmel töltött zöldségek és tojások
  - Pulykagalantin aszalt paradicsommal és mozarellával töltve
  - Jércemell gombasalátával
  - Libamáj pástétom tokajiban érlelt szőlővel
  
  Saláták:
  - Almás kukoricás saláta
  - Tojásos burgonyasaláta
  - Joghurtos brokkoli saláta
  - Friss kevert salátabár választható dresszinggel
  
  Meleg ételek:
  - Töltött káéposzta
  - Borjúpaprikás tojásos galuskával
  
  Desszertek:
  - Somlói galuska
  - Mákos guba
  
  Ételajánlat éjfél utánra:
  - Lencsefőzelék, sült virslivel
  - Korhelyleves
  - Főtt virsli
  
  Belépőjegy: 5.600 Ft (éjfél után 3.500 Ft)
  
  Jegyek válthatók:
  Ellátó kávézóban (Bp., Klauzár tér 2., telefon: 266-7156)



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
2024. április 30.
Glenn Hughes: Deep Purple - Burn lemez 50 éves jubileumi turné budapesti állomással!
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Sabbath, Dio, Jethro Tull dalokat is előad májusban az Electric Guitarlands 4 gitárhőse
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
Nulladik Változat 35 éves jubileum „Négy képzeletbeli srác” valósága
AWS - Innen szép nyerni lemezbemutató koncert a Budapest Parkban
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Dan Patlansky Budapesten
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
 kiemelt 
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
  
Nyáron sem maradunk ütős és modern metal bulik nélkül a fővárosban

Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 chimp spanner    the spirit    csakazértis    filter    the hellacopters    jude law    ryan reynolds    ladytron    trafó    artweg    eluveittie    fury uk    fast five    atkinson    kovács patrícia    őz zsolt    isolated youth    a life divided    bőrgyári capriccio    zonaria    lunarsea    jazzanova    preservation hall jazz band    zaják és társa    nine inch nails  

r49
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!