hosting: Hunet
r38
  cikkekfotók        
hírek   2024. szeptember 27. péntek   06:26
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Új dimenziót nyit a Budapest Park: decemberben saját fesztivállal jelentkezik!
2024. december 20- 21. MVM Dome

  A főváros egyik kedvenc szabadtéri szórakozóhelye mostantól nem csak nyáron kínál felejthetetlen élményeket, kiváló koncerteket és igazi “parkos” hangulatot. December 20-án és 21-én első alkalommal rendezik meg a Budapest Park WINTERFEST nevű, kétnapos eseményt az MVM Dome-ban, amelyre olyan sokszínű zenei kínálattal készülnek, hogy bárki könnyedén megtalálja majd a kedvére való koncertet.
  
  A Budapest Park stábját már hosszú évek óta foglalkoztatta a gondolat, hogy a téli hónapokban, a következő évad szervezése mellett koncerteket is rendezzenek. Így merült fel a Budapest Park WINTERFEST ötlete, ahol két napon át nyolc olyan produkciónak nyújtanak lehetőséget a színpadon, amelyek önállóan is sok-sok ezer embert vonzanak nyaranta a Budapest Parkba. A téli fesztivál koncepciójáról a Park alapítója és vezérigazgatója, Pálffy András a következőket mondja:
  
  “Szellemiségünk alapja kezdetektől fogva az innováció, így minden évben rengeteg fejlesztéssel készülünk az új évadra. Az a célunk, hogy világszínvonalú szolgáltatást nyújtsunk. Mindig figyelembe vesszük közönségünk visszajelzéseit, de nem külső hatások miatt készülünk újításokkal, hanem ez a saját, belső motivációnk. A WINTERFEST olyan esemény, amely remekül egyesíti látogatóink igényeit és saját, személyes küldetésünket. Emellett fontosnak tartjuk, hogy télen se engedjük el a nálunk fellépő zenekarok kezét. Hosszú ideje törekvésünk, hogy megbízható partnerként ebben az időszakban is lehetőséget biztosítsunk az együtteseknek nagyszabású koncertjeik megvalósításában. A Budapest Park a kezdetek óta a klubkoncertek kényelmét ötvözi a fesztiválok sokszínűségével és az arénakoncertek monumentalitásával - ezért adta magát az ötlet, hogy ezt most egy másik helyszínen, és egy kicsit más kontextusba ültetve télen is folytassuk.”
  
  A WINTERFEST egészen egyedülálló koncepció, hiszen korábban nemigen volt példa arra, hogy egy szezonális koncerthelyszín télen új helyszínen, egy kétnapos fesztiválon idézze meg a forró, nyári esték hangulatát.
  
  December 20-án és 21-én tehát igazi “parkos” hangulat várható az MVM Dome-ban, ahol mindkét napon négy-négy önálló nagykoncertet láthatunk egymás után. A koncerteket afterparty követi, de egyéb meglepetésekkel, pop-up aktivitásokkal és a Parkban megszokott, látványos színpaddal készülnek. Az esemény támogatója a Mastercard.
  
  Az első fellépők kilétéről a nyári évadzárást követően, szeptember 29-én 20 órakor hull le a lepel. De addig sincs megállás, hiszen még dübörög a Budapest Park tizenharmadik évadának záróhétvégéje: szeptember 27-én a Quimby legénysége készül idei utolsó koncertjére, ami ígéretük szerint egy ízig-vérig rock & roll műsor lesz. A Quimby tagjai néhány hete már beugrottak a Parkba, ahol különféle munkakörökben is kipróbálták magukat - csapoltak sört, dolgoztak a Park Shopban és még a hangtechnikát is meg akarták szerelni, szerencsére sikertelenül. Ahogy mindig, most is rájöttek, hogy mégis a zenéléshez értenek a legjobban, és ezt be is bizonyítják szeptember utolsó péntekén, amit az ország kedvenc bulisorozata, a Necc Party követ majd.
  
  A zárónapon, szeptember 28-án a Punnany Massif csapata rengeti meg idén utoljára a Parkot, akik a tavaly megjelent, Fel Nem című albumuk mellett legnagyobb slágereiket is elhozzák. A srácok szintén bevették a helyszínt a koncert előtt néhány héttel, ahol kegyetlenül őszinte, korábban soha nem hallott sztorikat osztottak meg a tavalyi lemezről, illetve néhány dalt el is játszottak róla egy különleges live session keretében. A koncertet követően pedig kezdetét veszi A Nagy Évadzáró Afterparty négy tánctéren, magyar alterrel, a brat summer elengedésével és persze az elmaradhatatlan örökzöld slágerekkel.
  
  Budapest Park WINTERFEST.
  
  



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. szeptember 27.
Malterosfiú, eskető pap, borász, teknősmedence-takarító, piackutató – szinte nincs olyan szakma, amit nem próbáltak ki a Quimby tagjai
2024. szeptember 28.
Szerelemről szó sem volt- 25 éves a Zanzibar
2024. október 2.
Northlane (AUS), Novelists (FRA), Ten56 - metalcore elit a Durerben (Dürer Kert - Budapest)
 a rovat legfrissebb cikkei: 
State Champs új forró klippel jelentkezett
Starbenders újra lendületben, megérkezett a Tokyo
Karen Dió az új punk generáció úttörője!
Post -emo Ben Quad bejelentette új EP-jét, Ephemera-t
A The Lumineers visszatér Európába és új élő anyaggal lepi meg a rajongókat!
Primal Scream - Új dalok a Come Ahead-ről!
A Soulkeeper újra kiadja debütáló albumát
Poppy bejelentette új albumát, a Negative Spaces-t
 kiemelt 
Iron Maiden - Run For Your Lives 2025
  
2022 után ismét Budapesten minden idők egyik leghatalmasabb heavy metal bandája, az Iron Maiden

IST IST: Light A Bigger Fire tour - Manchestertől a Dürer Kertig
METZ először koncertezik Magyarországon
Alec Benjamin 2025. márciusában ismét visszatér Budapestre!
Imagine Dragons - LOOM World Tour
 friss hozzászólások 

Blind Myself, 27, Isis (1)
Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 the flaming lips    as december falls    artillery    trial    ghost    időgép    i divine    arany    takáts eszter    cult of luna    teen years afters    lóripop    pénzcsináló    edda    nemes andrás    the nick rivers    sziget 2010    whiplash    sterbhaus    jack of heart    five finger death punch    dave gahan    1killembrace    christine taylor    igor  

r50
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!