hosting: Hunet
r40
  cikkekfotók        
film [film]  2023. július 21. péntek   09:08
nincsen hozzászólás

szerző: PK
Barbie rózsaszínbe borította Budapest belvárosát


  Nem mindennapi látványosságban volt része annak, aki csütörtök este a fővárosi Erzsébet téren járt. A mozikba most megérkezett Barbie örömére pompázott rózsaszín fényárban a belváros fő látványossága, Budapest Óriáskereke. Az este 9 és éjfél közt megcsodálható pazar díszkivilágításban bárki gyönyörködhetett ráhangolódásként a nyár legjobban várt filmjére, amely Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével enged betekintést a Mattel ikonikus, a kislányok milliói körében kedvelt játékbaba fantasztikus álomvilágába.
  
   „A film bemutatója hatalmas mérföldkő Barbie, immár 64 évre visszanyúló karrierjében. Élőszereplős filmben először lép át a mozivászonra a világ kedvenc játékbabája, ami minket is arra sarkalt, hogy ezt a pillanatot feledhetetlenné tegyük Budapesten. Mindenképpen olyan eseményt akartunk ehhez az alkalomhoz párosítani, ami vidám, emlékezetes, közös élményként marad meg sokunk emlékezetében. A rózsaszín fényár igazi mesebirodalommá változtatja át a főváros egyik legkedveltebb, leglátogatottabb helyszínét köszönhetően Barbie-nak.” - mondta Török Kata.
  
   A Mattel magyarországi marketingvezetője hozzátette, hogy Barbie mindig is haladt a korral, a folyamatos megújulás része a márka életének. A fejlődés középpontjában pedig mindig az állt, hogy a különböző típusú játékbabák hozzájáruljanak ahhoz, hogy a lányok azzá válhassanak, akik szeretnének. A hazai mozikban már látható Barbie is ennek a felfogásnak a szellemében született meg. A filmben a címszereplőt megformáló Margot Robbie és az elválaszthatatlan társát, Ken-t alakító Ryan Gosling kimerészkednek a való világba, hogy együtt tapasztalják meg mit jelent az igazi tökéletesség és hogy azt igazából nem a külsőségek határozzák meg.
  
  A Barbie július 20-tól országszerte megtekinthető a mozikban az InterCom forgalmazásában.
  
  A Barbie című film története:
   Van ám olyan világ, ahol minden csodálatos! Mindig süt a nap, lenn a parton mindig lágyan hullámzik a tenger, és szörfdeszkákon, a nyugágyakban meg a bulizósabb helyeken sokféle, de mindig gyönyörű strandoló gyűlik össze: Barbie (Margot Robbie) és Ken (Ryan Gosling) meg a többi Barbie és Ken.
  De még legtökéletesebb, legrózsaszínebb, legszerelmesebb helyen is történhetnek bajok. Szerencsére Barbie nemcsak szép, hanem talpraesett is. Ha kell, még a valóságos világba is elmegy, hogy megvédje a maga különleges országát. És persze sosincs egyedül. Lehet, hogy Ken nem olyan éles eszű, vagy nem akkora vagány, mint ő, de van egy nagyon fontos tulajdonsága: mindig kiáll az ő Barbie-jáért, és sosem hagyja cserben.
  
   A rendezőként és forgatókönyvíróként már háromszor is Oscarra jelölt Greta Gerwig, valamint két sztárja, a Barbie-szépségű Margot Robbie és Kenként is kiváló Ryan Gosling játékosan, szellemesen, ötletesen és nagyon sok kedves humorral oldotta meg a szinte lehetetlennek látszó feladatot: élőszereplős Barbie-filmet készített!
  
  A film alkotói:
  
  Főszereplők: Margot Robbie, Ryan Gosling, America Ferrara, Kate McKinnon, Michael Cera, Will Ferrell. Zene: Alexandre Desplat. Operatőr: Rodrigo Prieto. Látvány: Sarah Greenwood. Írta: Greta Gerwig, Noah Baumbach. Rendezte: Greta Gerwig



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 30.
Glenn Hughes: Deep Purple - Burn lemez 50 éves jubileumi turné budapesti állomással!
2024. május 9.
Esti Kornél a Budapest Parkban
2024. május 12.
Budapest Garden Party: Zenei - Gasztrofesztivál
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Ők a Magyar Mozgókép Fesztivál idei életműdíjasai
Áprilisban ismét mozikban a klasszikus Indiana Jones trilógia!
Carte Rouge - Vörös térkép
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi - Portraits of a Life
Új, hivatalos előzetest és plakátot kapott Hajdu Szabolcs új filmje, a Kálmán-nap
Utaztál okosba’? Akkor nézd meg premier előtt a Kék Pelikant!
Pasolini hét - Az Élet trilógiája a Art+ Cinema-ban
Monty Python klasszikusok ismét a mozikban!
 kiemelt 
Berúgja az évet a Dead Daises: új dal, album és koncert novemberben
  
November 15-én érkezik Budapestre a Dead Daisies 2024-es turnéja, ami az ősszel megjelenő új nagylemezt, és pár nap múlva eléhető címadó dalt is elhozza majd a hazai közönségnek

Il Divo koncert szeptemberben: 20 éves jubileumi turnéjukon sem hagyják ki Budapestet
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 livesound    arvas    győri andrea éva    moratorium    enterprise earth    hobo És bill    emma thompson    ministry    utódomra ütök    hang-súly    archaic    short sharp stock    west-balkán    whitesnake    admiral’s arms    dark shadows    rock    valentin nap    the inspector cluzo    white stripes    be’lakor    fast five    blaze bayley    cadaveres    aeverium  

r45
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!