hosting: Hunet
r40
  cikkekfotók        
hírek   2023. május 4. csütörtök   06:28
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Hamarosan indul a szezon a siófoki Plázson


  A siófoki Plázs a Balaton buliközpontja, ahol nappal a felhőtlen strandolásé, este pedig a gondtalan bulizásé a terep és ez idén sem lesz másként: immáron a nyolcadik szezon veszi kezdetét a pünkösdi hétvégén. A Plázson ezen a nyáron is hétről hétre a legmenőbb előadók és partysorozatok váltják egymást. A pünkösdi nyitó hétvégén rögtön el is merülhetünk a bulik rengetegében, hiszen május 26-án fellép ByeAlex és a Slepp, másnap jön a Grand Opening, ahol a Valmar koncertezik, éjjel pedig több helyszínen a legjobb hazai dj-ké a főszerep, mindezt követően vasárnap pedig Szezonnyitó Fergetegparty Dj Dominique-kal, Republic nagykoncerttel és a Kozmix-szal!
  
  A Plázs már a Balaton megkerülhetetlen partyállomása Siófok Nagystrandján, ahol nyaranta mindenki találhat magának izgalmas programot, hiszen itt helye van a legkülönfélébb zenei stílusoknak, de gyakran szerveznek sportos és egyéb eseményeket is a homokos parton. A Plázs idén a tavalyi emlékezetes szezonnál is több programmal készül a nyárra május 26. és szeptember 3. között.
  
  A Balaton bulicentruma minden évben emeli a tétet, nemcsak a fellépők, de élmények tekintetében is igyekszik még több újdonsággal kedveskedni a látogatóknak. Idén a koncerteket követően már öt különböző tánctéren mehet majd az ereszd el a hajam, sőt hétvégente nappal is állandó helyet kapnak a beach partyk a vadonatúj Tezenis stage-en.
  
  A Plázson ezúttal is megfordul a hazai könnyűzenei élet színe-java. Legendás zenekarokra és a legaktuálisabb előadók nagykoncertjére is bulizhatunk, így a Plázs koncertnaptárjában olyan nevek szerepelnek, mint például Beton.Hofi, Pogány Induló, Ákos, Azahriah, BSW, Majka, T.Danny, Edda, Dzsúdló, Follow The Flow, Analog Balaton, Neoton, Curtis, Halott Pénz, Carson Coma, Horváth Tamás, Nótár Mary, Rúzsa Magdi, Kowalsky meg a Vega és Fenyő Miklós.
  
  A siófoki nyár már nem is lenne igazi a Plázs állandó háziasszonya, Metzker Viktória és barátai nélkül, akik idén is minden pénteken a Plázs Arénában szolgáltatják a talpalávalót.
  
  A tavalyi nyár egyik kedvence, a már gyakran hetekkel előre teltházas hajós bulik is visszatérnek a Baharttal közös szervezésben, többek között a fedélzeten Methaval és Peter Maktoval.
  
  Egy külföldi világsztárt, Deborah De Luca-t is köszönthetünk majd a Plázs színpadán és természetesen nem marad el a közönségkedvenc Balatoni Retro Láz és a WeLove Balaton Festival sem.
  
  A nyitóhétvégén egy háromnapos bulisorozattal ünnepelhetjük meg, hogy végre ismét eljött a nyár! Május 26-án ByeAlex és a Slepp nyomják le a rajt gombot, az ő koncertjüket pedig a Wannabe Beach party követi. A pénteki bemelegítés után szombaton érkezik a Plázs Grand Opening, ahol az elmúlt nyár egyik legnagyobb slágeréért, az Úristenért felelős Valmar nagykoncertje durrantja be az estét. Valmar után több helyszínen folytatódik a hajnalig tartó tánc, a hangulatért olyan dj-k felelnek majd, mint Bárány Attila, Bréda Bia, Crotter, Daniel Weirdo, Elektra, Gabriel Dancer, Jauri, Koósz Milán, Metzker Viki, Purebeat, Pumped Gabó, Regan Lili, R92, Stephanie, Varning és Yamina. És még közel sincs vége a hétvégének. Vasárnap ugyanis Szezonnyitó Fergeteg Party csábít mindenkit a partra: a színpadon Republic nagykoncert lesz, utána az Arénában Kozmix koncert-show következik, a fergeteges hangulat felelőse pedig természetesen ezúttal is Dj Dominique. Ráadásul másnap munkaszüneti nap, úgyhogy semmi sem szabhat gátat a reggelig tartó szórakozásnak.
  
  A visszaszámlálás tehát elkezdődött, a Plázs 2023-ban is a pihenés és a bulizás fellegváraként vár mindenkit a Siófoki Nagystrandon. Dobd le magad!



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Ozzy robban a Crack Cocaine-nal. Új dal Billy Morrisonnal és Steve Stevensszel!
A brit doomgaze a Sugar Horse bejelentette új albumát: Grand Scheme Of Things-et
Blackened Rose sötét melankolikus himnusza az elveszett szerelemről
Foreign Hands- Új album, keményebb hangzás
Giga Totális Metal koncert - Pokolgép évek: Éjszakai bevetés 35! címmel - a Barba Negrában április 27-én
Vendetta- TX2 legkeményebb ütése
Naponta négy fiatal fontolgat öngyilkosságot, nekik is szól a Konyha új dala
Megjelent az Exodikon Chaosophilia című új nagylemeze - Klippremier: Untermensch - A manipulátorok lélektana
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 negarm    the amity affliction    death to all    stone    circle ii circle    anasztaszija makarenko    keresztesi botond    hangarvain    diesel    alestrom    hegyalja fezstivál     király!    kowalsky meg a vega    nasmith    naturally 7    vályi péter    harlott    vomitous    melting clouds    alesana    dream evil    alice cooper    papa roach    björk    bandanas  

r47
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!