hosting: Hunet
r36
  cikkekfotók        
hírek   2022. augusztus 30. kedd   10:52
nincsen hozzászólás

szerző: ma
Jesper Strömblad (ex-In Flames) a függőségeiről


  Az In Flames klasszikus időszakának gitárosa, aki ma már a The Halo Effect zenekarral emeli magasba a lángot, korábbi In Flames zenészekkel összeszövetkezve, nyíltan beszélt a függőségeiről. A The Halo Effect nemrégi adott ki a régi In Flames szelleméhez maximálisan méltó debütalbumot, de Jesper a turnén már nem tudott részt venni, mivel függőségeivel kell előbb leszámolnia. A zenész így beszélt egy interjúban a küzdelmeiről:
  ´A többiekre támaszkodhatok. Tudják, ha van valami médiaesemény és én azt mondom, hogy le kell lépnem, mert pánikroham közeledik vagy ilyesmi, azt mondják: igen, menj csak, fedezünk. Megvannak azok a háttéremberek, akik támogatnak ilyenkor. Szóval előbb-utóbb talpra állok és mehetek teljes gőzzel tovább.
  Nagyon sok szeretetet kapok. Nagyon jól esik a kommenteket olvasni. Nem azt mondják, hogy: Jajj ne már megint. Sosem tanulsz semmiből. Hanem csak szeretetet adnak. És ez sokat segít. És az is, hogy ennyi nagyszerű támogatást kapok a bandától és bárkitől a banda környezetében, amely szintén méginkább motivál, hogy jobban legyek.
  
  Előjött egyfajta depresszió. Akarok dolgokat csinálni, de képtelen vagyok rá. Tudom, hogy furán hangzik, de így testesül meg ez a betegség. Így hát sose mondhatom: Óh, lesz egy buli két hét múlva. Oké, ott leszek. Talán azon a napon jó napom lesz, de ezt sosem tudom garantálni egyik napról a másikra. Szóval ehhez kell alkalmazkodnom, újra kell terveznem. És van még ezzel munka. De jó orvosok vannak velem, akik kisegítenek.´
  
  Azzal kapcsolatban, hogy ezúttal más módon próbál-e küzdeni a függőségeivel, Jesper így nyilatkozott:
  ´Mindig is igent mondtam mindenre, évekkel ezelőtt is. Hogy ezt meg azt fogjuk csinálni, megcsináljuk ezt a koncertet, és ilyesmi. Hát persze, naná. Aztán meg piáltam, hogy kezeljem ezt. De ez csak példa. De most már figyelek a testem jelzéseire, és ha azt mondja, nem, ezt nem kéne, akkor nem csinálom. És ebben mindenki támogat. És ez óriási érzés, hogy ennyi támogatást kapok a bandától. És nagyon motivál is egyben, hogy visszatérjek a színpadra. Ott akarok zúzni a színpadon. Nagyon frusztrált vagyok, hogy ezt nem tehetem meg, de figyelnem kell a testem jelzéseire. Van egy kidolgozott terv és bárcsak lenne elég önfegyelmem hozzá, ami nincs - valahol meg kell találnom. De nagyon optimista vagyok, hogy sikerül.
  
  Tulajdonképpen nagyon boldog vagyok, tudom hogy mi az, ami történik, de nem tudom átérezni. Ez furcsa és frusztráló. És ha még nem tapasztaltad, nagyon nehéz elképzelni. Hé, nem olyan rossz ez, fel a fejjel. Ha ilyen könnyű lenne, ezt tenném. De nem ez a helyzet. Több a jó napom, mint a rossz.
  
  Eléggé pesszimista vagyok, mindig is az voltam. De most azt mondom magamnak: Miért van az, hogy amikor felkelek, azt mondom, hogy ez egy szar nap lesz? Inkább felkelek, és azt mondom, hogy ez egy szuper nap lesz. Sosem tudhatod, mi fog történni. Egy megváltozott tudatállapot, újra kell kalibrálni az agyat, hogy megszabaduljunk a depressziótól.
  
  A függőség vezetett el a depresszióba és ez az igazi betegség. Nem kell ezért szégyenkezni. Ez bárkivel megtörténhet bizonyos helyzetben. És ha elmondom a történetemet és őszinte vagyok, talán inspirálhat mást, hogy meglépje azt, hogy: nos, talán most már rálátok arra, hogy problémám van az alkohollal. Vagy problémám van a droggal. Mert folyamatos tagadásban lenni, az olyan, mint egy teljes műszakos meló, ezt elmondhatom. És nekem már nagyon elegem van belőle.´



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Ozzy robban a Crack Cocaine-nal. Új dal Billy Morrisonnal és Steve Stevensszel!
A brit doomgaze a Sugar Horse bejelentette új albumát: Grand Scheme Of Things-et
Blackened Rose sötét melankolikus himnusza az elveszett szerelemről
Foreign Hands- Új album, keményebb hangzás
Giga Totális Metal koncert - Pokolgép évek: Éjszakai bevetés 35! címmel - a Barba Negrában április 27-én
Vendetta- TX2 legkeményebb ütése
Naponta négy fiatal fontolgat öngyilkosságot, nekik is szól a Konyha új dala
Megjelent az Exodikon Chaosophilia című új nagylemeze - Klippremier: Untermensch - A manipulátorok lélektana
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 rage    tri state corner    antonio banderas    volumes    dog eat dog    scott glenn    alba hyseni    x ambassadors    eros ramazzotti    admiral’s arms    noctem    fonó    the avengers    frank0 zer0    wamp     daniel craig    keleti nyugalom    ian gillan    mole listenig pearls    think again    kissi´ dynamite    the town    we came as romans    suhaid    trivium  

r42
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!