hosting: Hunet
r32
  cikkekfotók        
film [dvd film]  2022. augusztus 1. hétfő   13:18
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Epic Drama sorozatok


  Tíz kicsi katona (And Then There Were None)
  Minisorozat (2 epizód)
  PREMIER: 2022. augusztus 6-7. 21 óra
  
  Az 1939-ben játszódó minisorozat Agatha Christie legsikeresebb krimije, a Tíz kicsi néger alapján készült.
  Miközben Európa a háború és a béke között billeg, tíz idegen időzik együtt egy elszigetelt sziklán, az angliai Devon tengerpartjainak közelében található Soldier Islanden. A szárazföldtől elzárva, a nagylelkű, de rejtélyes házigazdák, Mr. és Mrs. U.N. Owen mindegyikőjüket egy borzalmas bűntettel vádolja. A társaság felháborodik, de amikor a tagok sorban hullani kezdenek, már kétség nem fér hozzá, hogy valóban gyilkos rejtőzik közöttük. Innentől elszabadul a pokol, senki sem bízik senkiben, a kérdés pedig már csak az, hogy közülük valaki a tettes, vagy megbújt még valaki a szigeten?
  
  Az alkotáshoz olyan sztárokat sikerült megnyerni, mint a négyszeres Primetime Emmy-jelölt Charles Dance (Trónok harca) és a kétszeresen jelölt Sam Neill (Zongoralecke), vagy a BAFTA-díjas és két Oscar-jelölést is magáénak tudható Miranda Richardson (Végzet). A Büszkeség és balítéletből Douglas Booth, a 007-Halj meg máskorból Toby Stephens és Noah Taylor, a nagysikerű Poldark sorozatból pedig Aidan Turner képviseli magát egy-egy szerepben, de a kritikusok által sokszorosan méltatott Halál a mocsárban főszereplője, Maeve Dermody alakítását is nyomon követhetjük.
  
  Murdoch rejtélyei (Murdoch Mysteries)
  15. évad (24 epizód)
  PREMIER: 2022. augusztus 22-től hétköznaponként 20:15-től
  
  A legendás William Murdoch (Yannick Bisson) nyomozó visszatér az 1900-as évek Torontójába egy újabb rejtélyekkel teli évadra!
  
  A 15. évad Murdoch montreali utazásával kezdődik: egykori szerelmét és fiát, Harryt (Etienne Kellici) szeretné megtalálni, egyúttal megvédeni a Black Hand („Fekete Kéz”) bandától. Később egy másik ügy állítja kihívások elé, amely kapcsán szüksége lesz felesége, Dr. Julia Odgen (Hélène Joy) helytállására. Julianak önmagát álcázva be kell jutnia egy javítóintézetbe, ahol nemrégiben egy nőt megöltek, ám Murdoch elakadt a szálak felgöngyölítése közben. Julia bent megpróbál segíteni egy erős fájdalmakkal küzdő nőnek, és akkor találkozik azzal az ellenállással, ami tovább lendítheti férje munkáját. Eközben Brackenreid (Thomas Craig) fia kiszabadul a börtönből, de menekülnie kell, Crabtree (Jonny Harris) pedig kompromitáló helyzetbe kerül egy nő megmentésekor.
  
  Ms. Fisher modern esetei (Ms. Fisher´s Modern Murder Mysteries)
  1. évad (8 epizód)
  PREMIER: 2022. szeptember 5-től hétköznaponként 19:30-tól
  
  Nyomozás stílusosan! A világszerte kedvelt Miss Fisher rejtélyes esetei alkotóitól érkezik a modern nyomozónő, a divat és a csillogás személyes megtestesítője. A hatvanas évek Melbourne-jében a gyönyörű és vakmerő Peregrine Fisher hirtelen megörököli híres nagynénje – akit egyébként sosem ismert – vagyonát, miután a hölgy eltűnt az új-guineai hegyvidéken. Az elbűvölően mihaszna Peregrine elhatározza, hogy zseni nénikéje nyomdokaiba lép, ám be kell bizonyítania, hogy elég briliáns ahhoz, hogy valóban világklasszis magánnyomozóvá váljon.
  
  Paris Police 1900 (Paris Police 1900)
  Minisorozat (8 epizód)
  PREMIER: 2022. szeptember 5-étől hétfőnként 21:00 órától
  
  1899. Párizs, a köztársaság újabb válságos időszaka. Az eddig hazaárulás vádjával fogva tartott Alfred Dreyfus kegyelmet kap az elnöktől, kiengedik a börtönből. Dühtől fűtött nacionalisták, rojalisták és antiszemiták, anarchistákkal kiegészülve fenyegetik a kormányt. A rend helyreállítása érdekében visszahívják a nyugdíjas rendőrfőnököt, akinek útjai kereszteződnek egy korrupt zsaruval, egy ambiciózus fiatal nyomozóval, egy kurtizán kémmel és a második nővel, aki jogi diplomát szerezhetett Franciaországban. A komoly politikai események közepette egy bőröndbe zárt fiatal nő holtteste kerül elő a Szajnából, az elnök hirtelen elhalálozik, a csapat pedig pillantok alatt egy nehéz összeesküvésen fog már közösen dolgozni.
  
  Das Boot - A tengeralattjáró (Das Boot)
  3. évad (8 epizód)
  PREMIER: 2022. szeptember 29. 21:00 dupla epizóddal (további részek csütörtökönként 21 órától)
  
  Egy tengeralattjáró fiatal legénységének feszült küzdelmeit követhetjük nyomon: az atlanti csatában vesznek részt, miközben egy megszállott királyi haditengerészeti parancsnok izgalmas macska-egér játékban vadászik rájuk.
  
  A legénységet veszélyes küldetésre vezénylik a déli féltekére Robert Ehrenberg (Franz Dinda) parancsnoksága alatt, aki eközben elveszettnek hitt családi kötelékét is megtalálja. A semleges Lisszabonban – ahol száműzöttek, kémek és bűnözők ugyanúgy útjukba kerülnek, mint ahogy szövetségesek és ellenségek is – Hagen Forster (Tom Wlaschiha) összeesküvést vél felfedezni. A gonosz kooperáció a háború idején kifosztott aranyat ellopására irányul. Forstert ez a felismerés, valamint a keleti fronton szerzett sötét tapasztalatok viszont arra késztetik, hogy megkérdőjelezze saját tetteit és erkölcsi útját. Vajon kiben bízhat, és kiben nem?
  
  A dráma minden egyes történelmi alapokon nyugvó szála végül egy fantasztikus sorozatfináléhoz vezet!
  
  Scarlet kisasszony és a herceg (Miss Scarlet And The Duke)
  2. évad (6 epizód)
  PREMIER: 2022. október 4-étől keddenként 21:00 órától
  
  A Miss Scarlet és a Herceg egy vadonatúj évaddal tér vissza, amely néhány hónappal az első széria eseményei után veszi fel a fonalat. Eliza megoldotta apja gyilkosságának rejtélyét, a Herceggel való kapcsolata pedig fordulópontot vehet, miközben továbbra is szembesülnie kell a női lét kihívásaival a férfiak uralta viktoriánus Londonban.
  
  Grantchester bűnei (Grantchester)
  1-2. évad (6+7 epizód)
  PREMIER: 2022. október 5-től szerdánként 21:00 órától dupla epizódokkal
  
  Sidney Chambers egy nagyra becsült plébános a festői és csendes angol faluban, Grantchesterben. Soha nem ítélkezik és nem is kíváncsi, csak egy vidám ember, akinek rengeteg ideje van másokra is.
  Meglehet, hogy néha túl sok sört iszik, túlságosan szereti a jazz zenét, és néha rossz nőkbe szeret bele, Sidney élete általában elég nyugodt. Vagy legalábbis az volt, amíg egy gyilkossággal nem kereszteződött az útja.
  Geordie Keating nyomozóval összedolgozva Sidney plébánosként folytatott élete már háttérbe szorul, a hazugságok, árulások és bűnügyek veszélyes világába kerül.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Carte Rouge - Vörös térkép
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi - Portraits of a Life
Új, hivatalos előzetest és plakátot kapott Hajdu Szabolcs új filmje, a Kálmán-nap
Utaztál okosba’? Akkor nézd meg premier előtt a Kék Pelikant!
Pasolini hét - Az Élet trilógiája a Art+ Cinema-ban
Monty Python klasszikusok ismét a mozikban!
A dohánypajta
Történelem, társadalom, cukiság – ezek lesznek a JUNO11 Distribution tavaszi filmjei
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 maria brink    zakk wylde    alice in chains    für anikó    witherspoon    carcass    disztraktor    h.power    hobó-vadászat40    red riding hood    simpsons    vices & virtues    crown the lost    aetherius obscuritas    inspector cluzo    krist novoselic    cauldron    levi fantasy    dresch mihály    eric bana    tsjuder    pure love    everwood    paul gilbert    movie awards  

r43
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!