hosting: Hunet
r39
  cikkekfotók        
hírek   2022. július 26. kedd   07:55
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Tehetséges zenekarokat karol fel Majka, a Margaret Island és a Punnany Massif
Ingyenes koncertekkel indul a Yettel Stage zenei platform

  Zenei platformot indít a Yettel, amelyben Majka, a Margaret Island és a Punnany Massif egy-egy feltörekvő helyi együttest karol fel. A Yettel Stage célja, hogy országos ismertséghez segítse a tehetséges előadókat a digitális eszközök és a rutinos zenei alkotók tapasztalata által. A platform egyedülálló, ingyenes koncertsorozattal indul az ország három pontján.
  
  Mindenki kezdte valahol, és sok tényezőn múlik, hogy hova fut ki egy művész karrierje. Rengeteg befektetett munka? Ismertség? Vagy jókor kell lenni jó helyen? Különböző életutak, különböző stílusok, de egy közös bennük: a tehetség. A Yettel kiválasztott három, a legkülönbözőbb stílusterületekről érkező elismert hazai előadót, és megkérte őket, hogy térjenek vissza a gyökereikhez, és karolják fel szülőhelyük és környékük egy-egy feltörekvő együttesét. A fesztivál headliner Majka, a Margaret Island és a Punnany Massif idén nyáron a Yettel segítségével a Perrin, a The Pontiac és a KACAJ karrierjét támogatja a Yettel Stage digitális színpadán.
  
  „A Yettelnél a legfőbb törekvésünk, hogy szolgáltatásaink révén segítsünk az embereknek egyensúlyt teremteni az élet különböző területein – a zene pedig egy kiváló eszköz erre. A Yettel Stage zenei platformmal az a célunk, hogy megmutassuk, mire képes a kapcsolódás, a telekommunikáció ereje azáltal, hogy összeköti a tehetséget a hírnévvel, valamint a digitalizációt a személyes találkozás varázsával.” – mondta el Dolezsai Gergely, a Yettel márka- és marketingkommunikációs igazgatója.
  
  A platform egy különleges, ingyenes koncertsorozattal indul: a Punnany Massif és a KACAJ július 27-én Pécsett, Perrin és Majka augusztus 2-án Ózdon, a Margaret Island és a The Pontiac pedig augusztus 3-án a Balaton mellett lépnek fel. A továbbiakban pedig a feltörekvő zenekarok folyamatos kommunikációs támogatást, többek között videóklipet is kapnak, hogy a Yettel és a befutott zenekarok követői bázisának révén minél szélesebb közönséghez jussanak el.
  
  Az előadókról:
  
  A KACAJ egy modern, progresszív, mégis autentikus zenekar, amely a népzenét vegyíti a modern popzenei műfajokkal – egyenesen Pécs szívéből. A banda a Punnany Massif támogatásával lép színpadra a Yettel Stage eseményén. „A Punnany is Pécsről indult, így már önmagában a nosztalgia mámora és a lokálpatriotizmus bizonyosan körbelengi majd az est hangulatát. Az elmúlt 20 évben számtalan dologgal találkoztunk már a magyar zeneiparban, és úgy gondoljuk, szinte kötelességünk segíteni a még kevésbé ismert ámde tehetséges bandáknak - vagy tapasztalatainkkal vagy azzal, hogy megosztjuk velük a színpadot” – mondta el Farkas Roland, vagyis Wolfie, a Punnany Massif egyik frontembere.
  
  Perrin zenéje a hetvenes-nyolcvanas évek soul és funk hangzásából inspirálódik, előremutatóan és kísérletező kedvvel kanyarogva az igényes pop és az underground határai között. Palotai Soma, azaz Perrin, Majka társaságában fogja felforgatni az ózdi vidéket. „Rengeteg helyről érkezik megkeresés, számos előadó, zenekar küld nekem és a menedzsmentnek bemutatkozó anyagot. Nem könnyű ebben eligazodni, ugyanakkor kiemelten odafigyelünk, hogy a saját koncertjeinken milyen előzenekaroknak biztosítunk lehetőséget. Komoly felelősség is ez, hiszen telt ház előtt játszani hatalmas lehetőség és motiváció is egy fiatalabb bandának. Örülök, ha valami a tehetségtől hangos, a Yettel Stage kezdeményezése éppen ilyen. Szívesen állok jó ügyek mellé, ez a közös munka pedig a fiatal, tehetséges Perrinnek jelentős ismertséget hozhat” – mondta el Majka az együttműködés kapcsán.
  
  Az autentikus amerikai életérzéssel átitatott blues-rock és a hazai alter keserédessége találkozik a 2017-ben indult The Pontiac dalaiban, mely a Margaret Island kíséretében lép a Yettel Stage színpadára. „Amikor zenélni kezdtünk, sokat tanultunk azoktól a zenekaroktól, akik valamilyen formában felkaroltak minket, lehetőséget adtak, hogy előttük zenéljünk. Például nagy élmény volt, amikor először játszottunk a Budapest Parkban a Punnany Massif vendégeként. Azóta, ha van lehetőségünk másoknak is teret adni a koncertjeinken, mindig élünk vele. Rengeteg izgalmas magyar zenekar van, szuper lenne, ha minél többet megismerne a közönség” – tette hozzá Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője.
  
  A koncertek időpontja és helyszíne:
  Július. 27.: KACAJ és Punnany: Pécs, Tettyei romok
  Augusztus 2.: Perrin és Majka: Ózd, Digitális Erőmű
  Augusztus 3.: The Pontiac és Margaret Island: Balaton, Kőröshegyi levendulás
  
  Az események ingyenesek, de a limitált férőhelyek miatt regisztrációhoz kötöttek.
  Regisztráció és további információ itt



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. március 22.
Sari Schorr Budapesten
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
2024. március 23.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
 a rovat legfrissebb cikkei: 
KONYHA akusztik a KKMH Rockházban
I am: Új dal az április 5-én érkező új Magma Rise albumról
Summer Hell: Exodus, Abbath Doom Occulta, Deicide turné érkezik
Brutális erővel érkezik a The Plot In You legújabb dala, a Don´t Look Away
Hamarosan érkezik a The Early November új albuma
A rock lázadói, a BlackBeer csapata új kislemezzel jelentkezett
A Destroy Boys vadiúj slágere, a Plucked már meghallgatható
Melanie C, a Spice Girls sztárja a szegedi Deja Vu Fesztiválon ad koncertet
 kiemelt 
Március végén érkezik az U.D.O.
  
Touchdown című új lemezével, és Peter Baltes egykori Accept-es basszusgitárossal az oldalán érkezik március 27-én Udo Dirkschneider és zenekara, az U

Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 jet    mystery gang    between the buried and me    midriff    michael douglas    arany    affliction    pete doherty    radics béla    kállai jános    rotten sound    dr. melancholia    stardrive    bleubird    endless main    sacred reich    attila    eejit midget    liberal youth    apacsok    építészet    utazó rajziskola    impro school    kiskalász    over my dawn  

r42
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!