hosting: Hunet
r38
  cikkekfotók        
előzetes [fesztivál]  2022. június 22. szerda   06:35
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Startolt a VOLT


  „Mindenütt jó, de legjobb Sopron” – két évig ez a szlogen csak az emlékeinkben élt, de most újraéled, amint a soproni Lővérek is benépesül a fesztiválozókkal és a Telekom VOLT Fesztivál vibrálásával. Indul a VOLT.
  
  ”Vannak fesztiválok, és van a VOLT - így szól a 2022-es Telekom VOLT Fesztivál szlogenje, amely jól kifejezi a szándékunkat akár a programkínálat, akár a VOLT-ot érintő legfontosabb törekvéseink terén”- mondta korábban Lobenwein Norbert, a fesztivál egyik alapítója. “A célunk az, hogy az élő zene megkülönböztetett ünnepeként készüljenek Sopronba, akár a vendégeink, akár a fellépők, legyen szó a színpadi programról, a kísérő eseményekről, vagy éppen a Sopront érintő történésekről. A kétéves kihagyás utáni visszatéréssel nagyon magasra tesszük a lécet. A kezdetek óta jellemző a VOLTra a kifejezetten erős élő zenei vonal, a hazai- és nemzetközi sztárokat felvonultató line-up. A 2022-es Telekom VOLT programja ehhez képest is egy komoly szintlépés, amely bárhol a világon megállná a helyét. Olyan állócsillagnak számító stadionsztárok szerepelnek benne, mint a MUSE vagy a The Killers, a legaktuálisabb nevek és az állandó fesztiválkedvencek között Yungblud, a SUM41 vagy éppen a Bring Me The Horizon” – tette hozzá a főszervező. Fülöp Zoltán, a VOLT másik alapítója hozzáfűzte: “Az idei VOLT a harmincadik lenne, ha nem számoljuk a két év kihagyást. Sokan kérdezik, hogy a jubileumot ünnepeljük-e valami különleges programmal? Leginkább azt tartjuk ünnepi pillanatnak, hogy végre elindul a VOLT és úgy lehetünk együtt a Hűség Városában, ahogyan azt majd’ három évtizede annyira szeretik a vendégeink.” Az alapítók mellett a főszervezői szerepet pár éve már Filutás Anna látja el: “Nem könnyű feladat két év után újra felvenni a fonalat, ráadásul a VOLT az egyik első a sorban a hazai nyári fesztiválok közül. A kollégáim részéről a megszokottnál is több munkát, odafigyelést igényelt, hogy felkészüljünk erre az öt napra, remélem, a hangulat tükrözi majd ezt a törekvésünket.
  
  A főszponzor Telekom kereskedelmi vezérigazgató-helyettese, Szabó Melinda elmondta: „Azt tapasztaltuk, hogy ügyfeleinknek az elmúlt időszakban számos nem várt körülményhez kellett alkalmazkodnia. Kimerültek, és alig várják a nyarat, amelyre a feltöltődés időszakaként tekintenek. Ezért idén nyáron rendhagyó módon nem extra adatot vagy hangot, hanem élményeket adunk az ügyfeleinknek, hogy ez a három hónap valóban a kikapcsolódásról, feltöltődésről szóljon. Egész nyáron a partnerük leszünk, hogy egy megszokott, hétköznapi élményből is valami életre szólót hozzunk ki együtt. Így lesz ez a napokban visszatérő Telekom VOLT Fesztiválon is, amit a fantasztikus fellépők, meghívott vendégek és a Szezám app segítségével megtöltünk rengeteg váratlan élménnyel, hogy mindenkinek olyan nyara legyen, mint amilyen még sosem volt
  
  A VOLT-on a Telekom Nagyszínpad az első napon az Ivan & The Parazollal indít, akiket a Carson Coma követ, majd jönnek a tankok, azaz a Tankcsapda és az estet ezen a színpadon a Muse zárja. Másnap itt a Brains kezd, aztán Skillet koncert következik, majd a Bagosssy Brothers Company és főzenekarként a Killers lép színpadra. És elérkezett a csütörtök és a Telekom Nagyszínpadra lép Dzsúdló, a Follow the Flow, a brit énekes Yungblud és a szintén brit Bring Me The Horizon. Péntekre várjuk Azariah koncertjét, de lesz Irie Maffia, Halott Pénz és Sum 41 is. A VOLT zárónapján a Telekom Nagyszínpadon lép fel a Platon Karataev, Passenger érkezik ide a Majka&Curtis páros és a VOLTot itt a Pendulum élő produkciója zárja.
  
  Két további zenei színpadon további több mint 60 produkció szórakoztatja majd a VOLTra kiéhezett fesztiválozó közönséget.
  
  A Telekom Kraft színpadon például olyan nevek lépnek majd fel – a teljesség igénye nélkül – mint a Mary Popkids, a Blahaluisiana, az Analog Balaton, a Bohemian Betyars, a Hiperkarma, a Csaknekedkislány, a Fran Palermo, a Fish!, a Supernem, Dé:nesh, a Galaxisok, Betonhofi, a Hősök vagy a Belga.
  
  A Beko színpad szerdán indul, rajta lesz majd Krúbi, Punnany Massif, Elefánt, 30Y, Wellhello, Abigél, Esti Kornél, PUF, Ganxta Zolee és a Kartel, Vad Fruttik, Scarlxrd és sokan mások.
  
  A Hajógyár Petőfi Színpad egy Carson Coma koncertfilmmel indul, aztán itt is felpörög az élő zene. Jön Ferenczi György és a Rackajam, az Óperentzia, az Anima Sound System, a Mörk, a Lóci Játszik, fellép Lil Frakk, a Parno Graszt és sok-sok további hazai előadó.
  
  A Telekom Kert Színpad már nem csak zene. Naponta Kiss V. Balázs varázsolja el a közönséget, de lesz bűvészshow esténként pedig a rezidens Dj viszi át a közönséget éjszakából a hajnalba. Bemutatkoznak a Szelektor tehetségkutató legjobbjai, de Fluor Tomival is zúzhatunk az éjszakába. Aztán reggel jöhet az ébresztő jóga. A Telekom Kraft Kert – Index Kávéházban naponta lesznek beszélgetések és közönségtalálkozók. A vendégek közt pedig Dr. Zacher Gábor toxikológus, a Hiperkarma, az Analog Balaton, az Esti Kornél, a Ricsárdgír, Ganxsta és az Irie Maffia – hogy csak néhányat említsünk. A Telekom Kraft Kert - Zenedoboz is rejteget izgalmas programokat. Például Balla Máté (Ivan & The Parazol) és Svajcsik Kristóf (Mary PopKids) gitárosok 1-1 gitárral és erősítővel egy moderátorral beszélgetnek a gitározásról és mutatják meg kedvenc riffjeiket és hangzásaikat. Lesz itt majd dalszerző workshop, interaktív ütőhangszeres jammelés, amelyen a résztvevők Sárkány Bertalan ütőhangszeres vezetésével közösen ritmikákat játszanak és dobolnak. A Chill Hour keretében különböző előadók, úgy mint a Blahalouisiana vagy Járai Márk, kedvenc zenéiket DJ-zik egy üldögélős, az estére felkészülős órában. És még nincs vége: a Telekom Kraft Kert Briefly Network & Chill keretében hallhatunk a munka jövőjéről, workshop keretében rájöhetnek a látogatók, milyen szupererővel bírnak. Akit érdekel, részt vehet a Freelancer Workshopon, ahol lesz szó a social media menedzsmentről, a virtuális tiktok videókról vagy a szabadúszás 10+1 szabályáról. A Telekom Kraft Kert - Index Art keretében a meglévő ruháink újragondolásával kreatívkodhatunk. A Telekom Kraft Kert – Gitársuli magáért beszél.
  
  Eszerint a Telekom több helyszínnel is várja a VOLTon a fesztiválozókat. Így például a már említett Telekom Kraft Kerttel, ami a váratlan élmények helyszíne. Egy igazán izgalmas, nyüzsgő, vagány, különleges liget, “fesztivál a fesztiválban”, ahol a zenei és kulturális meglepetéseken túl rengeteg élmény rejtőzködik majd a magenta felületek mögött, amit a fesztiválozók a Telekom Szezám alkalmazással tudnak majd megszerezni. Annyi dolguk van csak, hogy letöltsék az applikációt, szkenneljék a magentát, a nyerő kódért cserébe pedig az övék lehet egy extra nyeremény. A Telekom Kraft diákbérlettel rendelkezők extra ajándékokat is begyűjthetnek. A Telekom Crazy Race is kihagyhatatlan programnak ígérkezik: egy egyedülálló labirintus, ami olyan váratlan élményt nyújt majd a látogatóknak, amire nem is számítanak. Lehet, hogy egy magenta gorillát kell majd lefutniuk ahhoz, hogy megtalálják a kiutat. A játékban, amit párban és egyedül is lehet játszani, és a bent lévő játékost kívülről digitális kijelzőkön lehet majd követni a streamnek köszönhetően, szükség lesz gyorsaságra és leleményességre is, hiszen közben olyan kincseket tudnak összegyűjteni, amivel csak fokozódik a fesztiválélmény, sőt minden nap egy mindent vivő exkluzív Telekom ALL IN PASS is gazdára fog találni.
  
  A VOLTon a Jack Apple Színpadon pedig éjszakai DJ programok várják a látogatókat.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. március 22.
Sari Schorr Budapesten
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
2024. március 23.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal démonok csapnak le a Barba Negrára áprilisban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
Sting Budapesten- Egy újabb felejthetetlen koncert a Budapest Arénában
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
 kiemelt 
Crypta: brazil death metal démonok csapnak le a Barba Negrára áprilisban
  
Második lemezét mutatja be április 12-én Budapesten a Crypta

Március végén érkezik az U.D.O.
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
Republic 35
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 kultúra    nőnap    russell crowe    infection    kft    alba hyseni     hugh grant    savages    hitchcock    hodor aura    wolf shaped clouds    weweew    talentométer    vittula    iscream    guns n’ roses    haiti    eyes set to kill    ian astbury    kapcsolat    kaltenecker zsolt    jinjer    long road    notimefor    péterfy bori  

r50
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!