hosting: Hunet
r39
  cikkekfotók        
magazin [asztaltársaság]  2022. február 11. péntek   06:20
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Egy színpadon Nógrádi György, Pál Feri atya és Jelasity Radován
Idén is megrendezik az ország legnagyobb keresztény vállalkozói konferenciáját

  Március 30-án a budapesti RaM Colosseumban rendezik meg az eseményt, ahol Jézus nincs száműzve a színpadról: 2022-ben negyedik alkalommal találkozik a lelkiség és a profi üzlet az Országos Keresztény Vállalkozói Konferencián. Sipos Zoltán szervező elmondása szerint a rendezvény alapötlete onnan származik, hogy keresztény vállalkozóként időről időre szembesültek olyan morális kérdésekkel, melyekre a választ a lelki vezető nem mindig tudja megadni. A menedzsmentkonferencián az érdeklődők többek közt Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő, Pál Feri atya katolikus pap és Jelasity Radován, az Erste Bank Hungary Zrt. elnök-vezérigazgatója előadásaiból nyerhetnek inspirációt.
  
  Idén negyedik alkalommal rendezik meg az ország legnagyobb keresztény vállalkozói konferenciáját, ahol olyan sikeres, keményen dolgozó vállalkozók találkozhatnak, akik együtt tesznek hitet Krisztus mellett.
  
  Sipos Zoltán szervező arról beszélt, sokan nem is sejtik, mennyi eredményes, hitvalló keresztény vállalkozó vesz körül bennünket a hétköznapokban, ennek oka pedig az, hogy alig vannak olyan rendezvények, amelyek kifejezetten azoknak szólnak, akik egyszerre keresztények és vállalkozók is.
  
  „Az Országos Keresztény Vállalkozói Konferencia alapötlete onnan származik, hogy keresztény vállalkozóként időről időre szembesülünk olyan morális kérdésekkel, melyekre a választ a lelki vezetőnk nem mindig tudja megadni. Például az adózási kiskapuk vagy egy munkavállaló elbocsátása természetes erkölcsi kérdéssé válhat, de egy pap vagy lelkész, mivel nem vállalkozó, aligha tud minden esetben gyorsan választ adni” – magyarázta.
  
  Mint fogalmazott, a menedzserkonferencia egy szemléletet közvetít: létezik egy keresztény gazdasági szemlélet, mely a profiton túl az emberi jóléttel is foglalkozik. A szervezők úgy gondolják, van helye az értékalapú üzleti politikának, mert nem vállalatok kötnek üzletet, hanem emberek egymással. Ezért is fontos, hogy a másik is képes-e a saját hasznán túlmutató értékekre vetni a szemét.
  
  Sipos Zoltán elmondta azt is, az elmúlt évek tapasztalatai alapján felemelő érzés átélni, hogy a résztvevők hasonló értékeket vallanak, hasonló problémákkal küzdenek, és mindannyian szeretnék megélni a kereszténységet a vállalkozásukban. Hozzátette, a legnagyobb keresztény üzleti konferenciaként eddig is utánozhatatlan lehetőség nyílt náluk a félezer hasonló értékrendű vállalkozó megismerésére, de az érdeklődők kérésére idén külön networkingszekcióban szakértők által vezetett üzleti kapcsolatépítésre is lehetőség nyílik.
  
  Népszerű előadók, biztonságos lebonyolítás
  
  A március 30-i Országos Keresztény Vállalkozói Konferencia műsorvezetője és házigazdája Süveges Gergő újságíró, kommunikációs tréner, a felekezetfüggetlen egyházi közösségfejlesztés (NCD) egyik magyarországi képviselője, a Családok Jézusban Közösség tagja lesz, aki az Apakulcs alapítójaként az apai alapelvek gyakorlati alkalmazását oktatja.
  
  A rendezvényen színpadra lép majd többek között Jelasity Radován, az Erste Bank Hungary Zrt. elnök-vezérigazgatója, Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő, aki előadásában az amerikai kontinens és Európa jelenét, Németország helyzetét, az orosz–ukrán konfliktust is elemzi a bevándorláskérdés kereszténységet érintő kontextusában is.
  
  Részt vesz az eseményen mellettük Pál Feri atya katolikus pap és mentálhigiéniás szakember is, akinek mostani témája egy minden vállalkozót előbb-utóbb elérő kihívásról szól, a kiégésről és annak legyőzéséről, a szenvedély fenntarthatóságáról beszél majd.
  
  A rendezvény szervezői betartják a vírushelyzet miatt szükséges biztonsági szabályokat, továbbá rendezvény kerüli a politikai témákat, így minden szempontból biztonságos jelentkezni arra. Február 28-ig kedvezményes áron érhetőek el a belépők. Videós jegy váltásával lehetséges az előadások rögzítése, cserében a felvételeket utólag e-mailben megküldik a résztvevőknek.
  
  Az eseményről minden további információ megtalálható a keresztenyvallalkozo.hu weboldalon.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 contraband    gábor andrás    ossian    the puzzle    falka    gorillaz sound system    superhero    after the burial    the arusha accord    morgoth    propeller band    les touffes kretiennes    hate eternal    apey&the pea    dirkschneider    lillian axe    európai unió    zac efron    paul di´anno    mystery gang    galileo    shyamalan    paso    dynamite    hurts  

r44
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!