hosting: Hunet
r33
  cikkekfotók        
film [film]  2021. december 20. hétfő   06:18
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Harry Potter 20. évforduló: visszatérés Roxfortba Januárban
Harry Potter legendás szereplői visszatérnek az HBO GO-ra

  Ilyen még nem volt: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson és mind a nyolc film legendás szereplői újra összeállnak a Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba című műsorban, amely januárban érkezik az HBO GO-ra.
  
  Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson csatlakozik Chris Columbus rendezőhöz, illetve a nyolc Harry Potter-film további sztárszereplőihez, hogy most először visszatérjenek Roxfortba, és megünnepeljék a sorozat első filmje, a Harry Potter és a bölcsek köve bemutatásának 20. évfordulóját. A Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba című retrospektív műsor a film készülésének bűbájos történetét vadonatúj interjúkon és a szereplők egymással folytatott beszélgetésein keresztül meséli el, és a rajongókat személyes utazásra hívja a világ egyik legnagyobb szeretetnek örvendő filmuniverzumába. A várva várt retrospektív műsor Magyarországon januárban érkezik az HBO GO-ra.
  
  Az ünnepléshez csatlakoznak a filmek további szereplői: Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch, Ian Hart és sokan mások. A Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba tiszteleg a filmkészítés varázsa előtt, és megemlékezik arról az összetartó családról, amely a Warner Bros. londoni stúdiójában létrejött két évtizeddel ezelőtt. Emellett a műsor megünnepli a Harry Potter-filmek páratlan hagyatékát is, azt a feledhetetlen csodát, ami világszerte kitörölhetetlen a családok és rajongók szívéből, emlékeiből és képzeletéből.
  
  „A Harry Potter és a bölcsek köve bemutatása óta egy hihetetlen utazáson veszünk részt, varázslatos volt követni, ahogyan a történet egy lenyűgöző, összetett világgá nőtte ki magát” – mondja Tom Ascheim, a Warner Bros. gyerek- és ifjúsági tartalmakért és klasszikus filmekért felelős vezetője. „A műsor mindenki előtt tiszteleg, akinek az életére hatással volt ez a kulturális jelenség. Kezdve a tehetséges szereplőktől és stábtagoktól, akik szívüket-lelküket beletették ezekbe a filmekbe, egészen a szenvedélyes rajongókig, akik húsz éve életben tartják a Varázsvilág szellemiségét.
  „Tényleg érződik a varázslat a levegőben, amikor ez a csodálatos szereplőgárda visszatér az eredeti roxforti helyszínekre, ahol 20 évvel ezelőtt minden elkezdődött. Az izgalom szinte tapintható, ahogy a rajongóikkal elindulnak ezen a különleges és személyes utazáson, melynek során fény derül arra, hogy hogyan készültek ezek a hihetetlen filmek” – vélekedik az executive producer, Casey Patterson.
  A műsor gyártója a Warner Bros. Unscripted Television a Warner Horizon közreműködésével, a helyszín az ikonikus „Warner Bros. londoni stúdióbejárás – Így készült a Harry Potter” elnevezésű kiállítás. A Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba executive producere Casey Patterson a Casey Patterson Entertainment képviseletében, valamint a Pulse Films.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Carte Rouge - Vörös térkép
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi - Portraits of a Life
Új, hivatalos előzetest és plakátot kapott Hajdu Szabolcs új filmje, a Kálmán-nap
Utaztál okosba’? Akkor nézd meg premier előtt a Kék Pelikant!
Pasolini hét - Az Élet trilógiája a Art+ Cinema-ban
Monty Python klasszikusok ismét a mozikban!
A dohánypajta
Történelem, társadalom, cukiság – ezek lesznek a JUNO11 Distribution tavaszi filmjei
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 buena vista social club    jackson browne    semmiből a semmin Át    víg mihály     natalie portman    over my dawn    salt    beneath the void    hihetetlen utazás    p.o.d.    Üllői Úti fuck    eddie vedder    embers    don gatto    ska-pécs    corrosion of conformity    the gathering    the jet-sons    the southern oracle    over promises    tesla    liam nieson    supernem    forgotten tales    think again  

r43
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!