hosting: Hunet
r34
  cikkekfotók        
hírek   2021. június 23. szerda   06:34
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Fritz Kalkbrenner érkezik Magyarországra


  Július 1-től „kultüdülővé”, egy hiánypótló kulturális központtá alakul az egykori Club Aliga pártüdülő, amelynek a nyitó hétvégéjére másfél év után először lép fel hazánkban nemzetközi előadó. Fritz Kalkbrenner mellett a nyitó hónapban a hazai zenei világ legnagyobbjai veszik be a BalatonPart színpadját.
  A koncertek mellett filmvetítések, kortárs képzőművészek, fiatal zenészek és élő legendák, beszélgetések és színház, hétvégente pedig családi programok várják a közönséget egész nyáron át.
  A balatonvilágos-balatonaligai BalatonPart célul tűzte ki, hogy olyan vízparti kulturális centrum legyen, ahol sokféle program és stílus, művészet és szórakozás jól megfér egymás mellett, így erős programsorozattal indítják a júliust.
  
  Napjaink egyik legkeresettebb lemezlovasa, a 2008-ban megjelent Berlin Calling című filmhez készült, nagy sikerű Sky and Sand szerzője, az irigylésre méltó zenei karriert befutott berlini tehetség, Fritz Kalkbrenner július 2-án, pénteken veszi kezelésbe a keverőpultot BalatonParton.
  
  Fritz Kalkbrenner az elmúlt években a világ legnagyobb fesztiváljainak és legrangosabb klubjainak állandó meghívottja volt. Korábban a Sziget Fesztiválon  és az Akvárium Klubban is hallhattuk lenyűgöző szettjét, viszont a másféléves nemzetközi előadók és fesztiválélmény nélküli időszak után igazi durranásnak számít, hogy először Ő érkezik Magyarországra.
  
  A MOL Nagyon Balaton programsorozat szellemiségében született kultüdülő, célja, hogy minél szélesebb közönségnek nyújtson színvonalas programokat. A helyszín a Club Aliga, amelynek hangulatos vízpartjai és hatalmas fái látták már a pecázó Kádár Jánost és a pingpongozó Fidel Castrót. A lélegzetelállító aligai magaspart alatt – amelyet a Best of Balaton kurátorai a Balaton egyik kedvenc célpontjaként ajánlanak idén - most új fejezet kezdődik, indul a BalatonPart egész nyáron át tartó programokkal, Budapesttől autóval 50 percnyire, biciklivel, vonattal is elérhető közelségben.
  A BalatonPart küldetése, hogy színes programkínálattal, hazai és világsztárok fellépésével töltsék meg a nyarat, miközben a hétvégék kifejezetten a családoknak szervezett programokkal várják a vendégeket. A környék nyugalma érdekében a színpadi programok éjfélkor véget érnek, a koncertek, események zöme nappal indul. A szervező csapat a környéken lakók igényeit is figyelembe véve dolgozik a programkínálaton. Az előkészületek során közel 400 helyi küldte el javaslatait, melyek nagy része már beépült a programba. Ugyanakkor a rendezvénysorozat indokolja, hogy az ország távolabbi pontjairól is turisták érkezzenek idei a BalatonPart miatt, a környék idegenforgalmát is fellendítve.
  
  A BalatonArt művészeti projekt keretében minden héten más-más kortárs képzőművész „költözik” a BalatonPartra. Itt a közönség szeme láttára készül egy-egy balatoni tematikájú alkotás, melyeket a nyár végén árvereznek el. A bevétel teljes egészét a Balatonvilágos Önkormányzat számára ajánlják fel.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amanna bemutatja legújabb dalát „Valamiér´”
Trash Boat kiadja a „Break You” című legújabb dalát
Megérkezett a Banks Arcade a Self Help című vadonatúj dala
Együtt érkezik a Dürer-be a Hatebreed és a Crowbar
Megjelent Bognár Szilvia - Király Nóra - Kovács Zoltán: Parallel című albuma
Einstürzende Neubauten alien pop music az Akváriumban
Rifflord: Dél-Dakota metal titánjai visszatérnek
A Paraline új videoklippel tiszteleg Kurt Cobain előtt: „One Shot, One Kill”
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 sepultura    dark of the moon    never say die    cseh tamás    hurts    the halo effect    kmfdm    windfall    irish    leander kills    rob zombie    eric martin    életképek    iphone    platon karataev    real lies    69 eyes    piggy d    falka    30y    royal thunder    the inspector cluzo    gemma arterton    polod    imák  

r46
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!