hosting: Hunet
r35
  cikkekfotók        
előzetes [buli]  2021. május 26. szerda   06:16
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Időutazós MiniFishinggel indíthatjuk a nyarat Orfűn
2021. június 17-19. Orfű- Panoráma Camping



  A Fishing on Orfűt nemrég augusztus végére halasztották, mégsem maradunk nyárindító orfűi fesztivál nélkül. Jön a még családiasabb, időutazásra csábító MiniFishing (Friends & Family), amelyet június 17. és 19. között rendeznek meg az orfűi Panoráma Campingben.
  
  A MiniFishing – A Fishing on Orfű szervezőinek új rendezvénye – időutazásra invitál, mely során a tavaly elveszett orfűi fesztiválélményeket kaphatják vissza mind a látogatók, mind a fellépő zenekarok június 17-től 3 napon át Orfűn.
  „Rengeteg mindent vett el a vírus mindannyiunktól, de most mindenki visszakaphat három napot 2020-ból, aki június 17-én belép az orfűi Panoráma Camping kapuján. Nem garantáljuk, hogy mindenki egy évvel fiatalabb és szebb lesz de talán így is újra megismerkedhet a tavalyi szerelmével, találkozhat a tavalyi barátaival, elénekelheti a 2020-as Fishing-himnuszt és a fesztivál végén talán boldogabban tér majd vissza a jelenbe, 2021 június 20-án ébredve.” – mondta el a MiniFishing játékos alapkoncepciójáról Egyedi Péter, a fesztivál sajtófőnöke.
  
  A 3 napos MiniFishing az időutazáson túl a közkedvelt Fishinges hangulatot ígéri, csupán még családiasabb körülmények között: a vendégek számát a szervezők ezúttal 3000 főben korlátozzák, tehát harmadakkora embermennyiségre kell számítani, mint Orfűn általában. A MiniFishing tökéletes program lehet azoknak, akik már júniusban elindítanák a fesztiválszezont, ugyanakkor azoknak is ideális választás, akiknek nem felel meg a Fishing on Orfű augusztus végi időpontja.
  
  A szervezők egyébként már áprilisban kommunikálták tervüket egy esetleges pluszrendezvénnyel kapcsolatban, amelyet a Fishing halasztásának esetén szerveznének meg. Az okokról így fogalmaztak:
  „Ha idén is Fishing nélkül telik el a nyár, az a fesztivál végét is jelentheti. Tudjuk, hogy egyelőre mindenki derülátó az augusztussal kapcsolatban, ám kizárólag erre a derülátásra hagyatkoznunk felelőtlenség lenne. Ugyanis, ha mégsem lehet tömegrendezvényt tartani a nyár végén, akkor (ismét) két szék közé esünk, aminek beláthatatlan következményei lehetnek.” A MiniFishingről szavazást is kezdeményeztek a közösségi oldalukon, az ötlet pedig elsöprően pozitív visszhangra lelt.
  
  A MiniFishing időutazása során 4 zenei helyszínen összesen 45 produkciót nézhetnek meg az érdeklődők. Az alternatív zenei színtér legjobb és legfontosabb produkciói közül jópáran ott lesznek júniusban is Orfűn, fellép a 30Y, a Hiperkarma, a Vad Fruttik, a Bohemian Betyars, a Kiscsillag, Krúbi, az Elefánt, az Esti Kornél, a Péterfy Bori & Love Band, a Supernem, a Galaxisok, a Pál Utcai Fiúk, a Carson Coma, a Csaknekedkislány, a Ricsárdgír, a Blahalouisiana, a Platon Karataev, Bérczesi Róbert, a Kaukázus – és még sokan mások. A részletes zenei program már megtekinthető a MiniFishing weboldalán.
  
  A rendezvényre 3 napos bérletek válthatók 21.990 Ft-ért, extra limitált számban pedig napijegyeket is vásárolhatnak az érdeklődők, 7.990 Ft-os áron. A fesztiválbelépővel rendelkezők ingyenesen sátrazhatnak a kemping kijelölt területein, ehhez csupán online regisztráció szükséges. A rendezvényen (életkortól függetlenül) kizárólag a koronavírus ellen védett személyek vehetnek részt, minden további információ megtalálható a MiniFishing weboldalán.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
Sting újra Budapesten
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 pozvakowski    lemez kuckó    assassin    tom stormy trio    davey and the porchmonkies    kill devil hill    grindrise fest vi    sevenfield    matt bellamy    ozone mama    guillermo del toro    beszámolót erről    scary guyz    dystopia    sonata artica    s-modell    admiral’s arms    local heroes    blake lively    rowan atkinson    prostitute disfigurement    kalála    kill ferelli    james sullivan    enter shikari  

r46
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!