hosting: Hunet
r38
  cikkekfotók        
magazin [asztaltársaság]  2021. február 1. hétfő   06:22
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Itt az idő, hogy összefogjunk a vendéglátósokért!


  Mindannyian tudjuk, hogy a vendéglátóipar helyzete egyre nehezebb: a közel 3 hónapja tartó korlátozások következtében sokan csődközeli helyzetbe kerültek. Egy autószerviz most arra buzdít, hogy ha megtehetjük, vállalkozóként is segítsük őket.
  
  Hónapok óta egy emberként várjuk, hogy végre enyhülhessenek a mindannyiunk életét érintő korlátozások. A legutóbbi hírek szerint azonban sajnos még több időbe telhet, mire visszakapjuk a régi életünket: jelenleg úgy néz ki, április elejéig fel sem merülhet az újranyitás gondolata.
  
  A novemberben megkezdődött, és azóta is tartó lezárások sokunkat lelkileg is megviseltek: a mozi, színház épp annyira hiányzik, mint az edzőtermek, a koncertek és a baráti összejövetelek. Ám az átlagember szorongása aligha mérhető össze azzal, amin a vendéglátósok jelenleg is keresztülmennek.
  
  A korlátozások következtében ezrek kerültek nehéz anyagi helyzetbe. A régi kedvenc éttermeink, bárjaink, kávézóink közül sokan lehúzták a rolót - megint mások túlélése pedig végveszélybe került támogatások nélkül.
  
  Különleges kedvezmények mindenkinek, aki vendéglátásban dolgozik
  
  Ezt a helyzetet elégelte meg a GreenCar is, a cég vezetősége ugyanis úgy döntött: minden eszközt bevet, hogy szolgáltatóként segítsen a bajbajutottaknak.
  
  “Igenis szükségünk van éttermekre, kávézókra, szállodákra – ahová barátainkkal, családunkkal örömmel eljárunk. Ugyanis ilyenek vagyunk mi, emberek” - írják a prémium autószervíz honlapján, amely több módon is segítséget nyújt a vendéglátósoknak:
  
  “Most 30 százalékos kedvezményt adunk minden vendéglátásban dolgozónak autószervíz munkadíjainkból, hiszen az autók karbantartása és a közlekedés biztonsága most is rendkívül fontos” - írják a honlapjukon. A kedvezményezettek közé tartoznak többek közt az éttermi dolgozók, szállásadók, felszolgálók, recepciósok, szakácsok és a rendezvényszervezők is.
  
  Ezen felül a vendéglátósok 10 százalékos egyedi kedvezményt is kapnak minden felhasznált új alkatrész árából a cégtől, ami a szervízelést akár 100 százalékig érintésmentesen végzi.
  De nem lenne klassz az ajánlat, ha nem szerepelne benne valami igazán izgalmas is - teszik hozzá: aki most vendéglátósként fordul meg a Green Car-nál, az egy kis ingyen promócióra is lehetőséget kap.
  
  Arra kérik ügyfeleiket, hozzák magukkal az éttermük, szállodájuk vagy rendezvényszervező cégük kuponját, szórólapját, étlapját vagy ajánlatát - cserébe szívesen bemutatják őket. A szóróanyagokat kihelyezik az ügyfélváróban, aki pedig megfelelő formátumban elküldi a vállalkozása logóját, azt a weboldaluk Partner szekciójába is felkerül az oldalára mutató linkkel együtt.
  
  “Úgy gondoljuk, a jelenlegi körülmények közt kötelességünk felkarolni a nehéz helyzetbe került vállalkozókat, és erre nem csak mi tudunk lehetőséget biztosítani. Nagyon bízunk benne, hogy ez a kezdeményezés nem marad visszhang nélkül, és másokat is arra inspirál, hogy a maguk módján segítsék a vendéglátószektort” - tette hozzá Ghimán Lajos, a Green Car Prémium Szervíz vezetője.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 carbonfools    guilhem desq    stonelight    beri ary    joseph gordon-levitt     natalie portman    firewind    szerk alatt!!!!    shallov    the rite    wall of sleep    starbenders    the panic broadcast    supernem    kaltenbach    építészet    deep inside    s beard    pribojszky mátyás    alesana    rubicon    kerekes anna    pendulum    ingested    eric bana  

r48
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!