hosting: Hunet
r40
  cikkekfotók        
magazin [program]  2020. február 13. csütörtök   04:21
nincsen hozzászólás

szerző: 12qper
Óbudai Kulturális Központ márciusi eseményei


  KIÁLLÍTÁSOK
  
  SAN MARCO GALÉRIA
  
  Március 13. péntek 18.00
  Konstruktív narratívák – válogatás a Braun Gyűjteményből
  
  A Braun Gyűjtemény Barna Sándor mecénási tevékenységével alakult ki, elsősorban a Töreki Művésztelepen résztvevő művészek munkáiból. A gyűjtés indulásának 20. évfordulója alkalmából rendezett kiállítássorozat különböző helyszíneken mutat be válogatást a gyűjteményből. A mostani, harmadik állomás a geometrikus vagy konstruktív ihletésű munkákat mutatja be, amelyek narratívan is értelmezhetőek.
  A kiállítást megnyitja: Don Tamás művészettörténész 
  Közreműködik: Orbán Bori és Pánczél Kristóf 
  A kiállítás április 10-ig, hétköznapokon, 9.00–16.00 óráig ingyenesen látogatható a Ház nyitvatartási idejében.
  Kép: Pauer Gyula: Jovánom (akril-vászon; 110x75cm) 2003.
  
  Április 17. péntek 18.00
  Tarot – Bánkúti Gergő kiállítása
  
  Bánkúti Gergő 2019-ben végzett a Képzőművészeti Egyetemen. Tarot című sorozata 22 darabból álló, olajjal festett és ceruzával rajzolt festményegyüttes. A sorozat darabjain látható tarot kártyalapok és szimbolikus tárgyak olyan kérdéseken elmélkednek, mint a világ, a halál vagy az igazság, miközben a képek a valóság és az illúzió ellentétéről szólva újra és újra becsapják a néző szemét.
  A kiállítást megnyitja: Gaál József képzőművész
  Közreműködik: Külföldön kívüliek zenei formáció
  A kiállítás május 15-ig, hétköznapokon, 9.00–16.00 óráig ingyenesen látogatható a Ház nyitvatartási idejében.
  
  ÓBUDAI TEÁTRUM
  
  Március 7. szombat 19.00
  L’art pour l’art Társulat: Ember a falvédőről
  
  Nyilván önök is sokszor hallották már azt a szólást, hogy „Nem most jöttem le a falvédőről!”. Ugye milyen könnyen elsiklunk egy ilyen mondat fölött? Társulatunk viszont elgondolkodott rajta, mivel felmerült egy kérdés, ami nem hagyott nyugodni bennünket. Ha nem most jött le valaki a falvédőről, akkor mikor? Tegnap, tegnapelőtt vagy még annál is régebben? Itt már nem volt megállás. Hosszú és fáradságos munkával kutattunk, egyre mélyebbre ásva magunkat az emberiség történetében, visszamenve egészen a kezdetekig, mire rájöttünk a megdöbbentő igazságra: az emberi faj valójában a falvédőről származik!
  Ha élne, maga Darwin is elismerően csettintene felfedezésünk hallatán, hiszen ő is érezte, hogy az elmélete hiányos. Sajnos elkerülte a figyelmét a Besenyő család, amely közelebb vihette volna a megoldáshoz. Azt azért senki nem gondolhatja komolyan, hogy Margit, Besenyő úr, Boborján vagy Kancácska a majomtól származik! Ezt mindannyian kikérnék maguknak, beleértve a majmot is.
  Elégedetten dőlhetünk a falvédőnek valamennyien, hiszen megtaláltuk a választ az emberiség egyik nagy kérdésére.
  Arra bíztatunk hát mindenkit, hogy legyenek részesei a nagy felfedezésnek, jöjjenek el az előadásra, ahol kutatásunk összes bizonyítékát önök elé tárjuk a színpadon vagy a büfében. Amennyiben bármilyen kérdésük vagy problémájuk lenne a fentiekkel kapcsolatban, nyugodtan forduljanak hozzánk, vagy a fal felé!
  Műsoridő: 90 perc
  Jegyár: 3400 Ft, 3100 Ft, 2900 Ft
  
  Március 28. szombat 20.00
  Pál Utcai Fiúk – Akusztik
  
  A Pál Utcai Fiúk 1983 nyarán Szigetszentmiklóson alakult barátokból, iskolatársakból, és már azon a nyáron megtartották az első koncertjüket. A koncertezést a mai napig nagy lelkesedéssel folytatják, több mint 1500 élő fellépés van a hátuk mögött. Az első albumuk 1990-ben jelent meg, amit még 6 további stúdióalbum követett a koncertlemezek és a válogatások mellett.
  Ezen a koncerten hallhatók lesznek dalok a múltból és a jelenből egyaránt, hiszen az új PUF-lemezről is eljátszik majd egypár dalt a zenekar, kiegészülve állandó vendégzenészeivel: Szücs Krisztián Qkával (fúvós hangszerek) és Dióssy Ákossal (billentyű), továbbá az előadás fényét emelő Albert Zoltánnal (fúvós hangszerek).
  Műsoridő: 90 perc
  Jegyár: 3900 Ft, 3500 Ft, 3200 Ft
  
  Április 25. szombat 20.00
  Bereczki Zoltán koncert
  
  Országunk egyik legnépszerűbb előadóművésze, akit profizmusa mellett sokoldalúsága tesz igazán különlegessé. Az eMeRTon-díjas színészt arany- és platinalemezes, Fonogram díjjal kitüntetett énekesként, mindemellett zenei producerként is ismerheti a közönség. A Sztárban Sztár első évadának győztese, majd a második, harmadik szériának szakmai zsűritagja lett, nemrég pedig a Sztárban Sztár leszek című műsorban volt látható mentorként.
  Jegyár: 4200 Ft, 3900 Ft, 3700 Ft
  
  Irodalmi kávéház
  
  A galéria ezen az esten kávéházzá alakul, ahol kellemes hangulatban, kávé és tea mellett, az asztalokon elhelyezett irodalmi étlapról lehet rendelni.
  Jegyár: 500 Ft, ami magában foglalja egy kávé/tea árát!
  
  Március 20. péntek 19.00 Verspincér: Epres Attila Jászai Mari-díjas színész, szinkronszínész
  Április 24. péntek 19.00 Verspincér: Csákányi Eszter Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes művész
  Fotó: Nagy Gergő
  Moderátor: Kurucz Éva
  
  Zenés–mesés bérlet
  A bérlet ára: 3300 Ft, jegyár: alkalmanként 1500 Ft
  Március 18. szerda 10.00 és 14.30 A Holdkirály Palotája – az Aranyszamár Bábszínház gyerekelőadása (interaktív mesejáték bábokkal)
  
  Április 22. szerda 10.00 és 14.30 Micimackó és barátai – a Holló Együttes gyermekkoncertje
  
  NYUGDÍJAS BÉRLET
  A bérlet ára, helytől függően: 3600 Ft, 3400 Ft, 3200 Ft, jegyár, helytől függően: 1700 Ft, 1500 Ft, 1300 Ft
  
  Március 11. szerda 10.30
  Sasvári Sándor koncertje
  
  A Jászai Mari-, Prima, eMeRTon-díjjal kitüntetett színművész, musicalénekes, díjugrató pályafutását énekesként és basszusgitárosként kezdte.
  A Rock Színház megalakulásától vezető színésze volt a társulatnak, számos jelentős előadás fűződik nevéhez. Az angolul és németül remekül beszélő színész Ausztriában, Németországban, Svájcban és Luxemburgban is vendégszerepelt, ahol Che Guevaraként egész Európa megismerhette. Számos film főszereplője, és jó néhány hanghordozó tulajdonosa. Az élő koncert repertoárjában Sasvári Sándor eddigi pályafutásának legnépszerűbb szerepei, dalai mellett olyan ritkán hallható kedvencek is szerepelnek, mint például Billy Joel, Stevie Wonder, Al Jarreau, George Benson, Michael Bublé.
  Sasi zenészi kvalitásaiból is kap ízelítőt a közönség, hiszen nemcsak énekel, hanem több hangszert is megszólaltat, játszik akusztikus, szóló- és basszusgitáron, valamint zongorán is.
  Műsoridő: 60 perc
  
  Április 15. szerda 10.30
  Egy különleges nap
  
  A Budapest Playhouse és a Hybridkult Produkció előadása – dráma egy részben.
  Róma, 1938. május 8. különleges nap a fasiszta Olaszország népének, hiszen ezen a napon látogat a Führer Mussolinihoz. Antonietta, a nagycsaládos háziasszony egy véletlen folytán megismerkedik a szomszédban lakó titokzatos férfival, Gabrielével, akiről nyugtalanító pletykák keringenek. A két kétségbeesett, magányos ember ekkor még nem sejti, hogy találkozásuk örökre megkérdőjelezi mindazt, amiben addig hittek, és aminek a világot és önmagukat látták.
  Ettore Scola filmklasszikusa az olasz mozi műremeke, amely 1977-ben aratott világsikert Sophia Loren és Marcello Mastroianni főszereplésével, a legjobb idegen nyelvű filmek közt Oscar-díjra jelölték, ugyanebben a kategóriában elnyerte a Golden Globe-ot és a César-díjat. Magyarországon először kerül színpadra, Iványi Árpád rendezésében.
  Az előadás Magyarországon a Hofra Színházi és Irodalmi Ügynökség közreműködésével kerül színre.
  Ettore Scola filmje nyomán Ettore Scola, Ruggero Maccari, Maurizio Costanzo forgatókönyve és Gigliola Fantoni színpadi műve alapján színpadra alkalmazta: Réti Barnabás; fordította: Davide Marini; koreográfus: Lisztóczky Hajnalka; díszlet/jelmez: Iványi Árpád; producer: Ridzi Gábor, Földvári Péter; rendezte: Iványi Árpád
  Szereplők: Antonietta – Dobó Kata; Gabriele – Réti Barnabás; Házmester – Nagy Mari/Weisz Ildikó
  Műsoridő: 75 perc
  
  TURAY Körmendi – kész kreatívot kapunk ide
  Április 18. szombat 15.00 Turay Ida Színház – Körmendi bérlet: Na, de államtitkár úr!
  
  GYEREK- ÉS CSALÁDI PROGRAMOK
  
  Március 1. vasárnap 10.00
  Tavaszi alkotónap – Levendula játszóház és alkotóműhely
  
  Amikor nyiladoznak a virágok, és rügyezni kezdenek a fák ágai, s finom illat járja át a természetet, lehet már sejteni, hogy közeleg a tavasz. Gyerekek, gyertek el hozzánk, hogy elkészítsétek tavaszváró alkotásaitokat. Erdei tavasztündéreket természetes anyagokból; szalvétatechnikával tavaszi hangulatú gipszképeket; faliképnek valót: festéssel, szalvétázással, díszítéssel; tavaszi asztali díszeket, lakásdíszeket hóvirággal, mohával, csigaházzal, faszeletekre tavaszi barkák és hóvirágok festését; valamint készíthettek tavaszi virágokat természetes anyagok (fa, termés, csuhé, rafia) felhasználásával.
  Jegyár: 600 Ft
  
  Március 8. vasárnap 10.00
  Pán Péter
  Mesemusical J.M. Barrie színdarabja nyomán a Fogi Színház előadásában.
  
  Pán Péter – ha ezt a címet leírjuk, szinte már nem is kell hozzá semmiféle magyarázat, ajánlószöveg. A klasszikus gyermekirodalom egyik halhatatlan, költői remeke a felnőni nem akaró Pán Péter története. Ez a mese azért marad örök klasszikus, mert a minden emberben kitörölhetetlenül megbúvó, élő vágyat testesíti meg: a visszakívánkozást a gyermekkor csodákkal, kalandokkal teli világába.
  
  Szereplők: Pán Péter – Boros Ádám; Wendy – Schupp Gabriella/Spergel Anna; Mrs. Darling – Fogarassy Bernadett; Mr. Darling – Fogarassy András; Hook kapitány – Lénárt László, John – Bárkány Miklós/Ondrik János, Michael – Pozsgai Zoltán/Beszterczey Attila; továbbá Csingiling, Mr. Smee
  Zene: Harmath Imre; dalszöveg: Lénárt László; díszlet: Halász G. Péter; rendező: Molnár Csaba
  Műsoridő: 60 perc
  Az előadás helyjegyes, jegyváltás kétéves kortól.
  Jegyár elővételben: 1200 Ft és 1400 Ft, az előadás napján: 1500 Ft és 1700 Ft
  Családi jegyár elővételben, személyesen: 4800 Ft és 5600 Ft, aznap a helyszínen: 6000 Ft és 6800 Ft
  
  Március 29. vasárnap 10.00
  Erdők könyve
  Az Aranyszamár Bábszínház előadása.
  
  Az tudtad, hogy a gombák nem csak úgy maguktól teremnek, hanem a Gombacsináló Manó készíti őket? És azt, hogy a virágokban tündérek laknak? Biztosan eszedbe sem jut, hogy egy tündér is lehet szomorú, ha elveszít valamit – mondjuk szép kis selyempapucsát. Valószínűleg azon sem töprengtél még, hogy mi történik azzal, aki mérges gombába harap. A boszorkányra pedig – valld be – gondolni sem mertél eddig! Sok mindent nem tudsz tehát, ami egy erdőben történik. De megtudhatod, ha akarod. És aztán, ha újra az erdőbe mész, te magad is látni fogod, hogy minden hajszálra úgy van, ahogy nálunk láttad.
  
  Szereplők: Erdő Angyala, Borz – Baranyai Anita; Boszorkány, Cseperke, Vaddisznó, Mókus, Gyöngyvirág Tündér – Érsek-Csanádi Gyöngyi; Rontó Ember, Gyűjtő Ember, Nyuszi, Gombacsináló Manó, Bulámbuk – Czibere Krisztián / Mátyás Zoltán; Visszhang – Érsek-Csanádi Gyöngyi /Czibere Krisztián, Mátyás Zoltán mv.; továbbá erdei manók, erdei tündérek
  Rendező: Sramó Gábor, írta: Wass Albert – Strausz Tünde
  Műsoridő: 55 perc
  10.00–13.00 Kézműves játszóház: Memóriajáték készítése természetes anyagból
  Az előadás helyjegyes, jegyváltás kétéves kortól.
  Jegyár elővételben: 1100 Ft és 1300 Ft, az előadás napján: 1400 Ft és 1600 Ft
  Családi jegyár elővételben, személyesen: 4400 Ft és 5200 Ft, aznap a helyszínen: 5600 Ft és 6400 Ft
  
  Április 5. vasárnap 10.00
  Húsvéti tojást vegyenek!
  Zenés mesejáték egy felvonásban, a Szabad Ötletek Színháza előadásában.
  
  Minden évben Nyúl Benő dolga, hogy Tyúk Ica tojásait megfestegesse, és kiossza az erdő lakói között. Ám a hebrencs ifjonc kitalálja, hogy idén csak pénzért hajlandó dolgozni. Barátai összebeszélnek, hogy Benő eszén túljárjanak, és rádöbbentsék, milyen butaság az, amit tervezett.
  
  Nyúl Benő – Csík Csongor; Tyúk Ica – Túróczy Éva; Rókalány – Mezei Enikő; Erdei rendőr – Bor Viktor; Szomszéd bácsi – Nádházy Péter
  Rendező Nádházy Péter
  Műsoridő: 60 perc
  10.00–13.00 Kézműves játszóház: Húsvéti ajtódísz csibével, nyuszival és apró tojásdíszekkel
  Az előadás helyjegyes, jegyváltás kétéves kortól.
  Jegyár elővételben: 1200 Ft és 1400 Ft, az előadás napján: 1500 Ft és 1700 Ft
  Családi jegyár elővételben, személyesen: 4800 Ft és 5600 Ft, aznap a helyszínen: 6000 Ft és 6800 Ft
  
  
  Április 19. vasárnap 10.00
  A császár új ruhája
  A Gergely Theáter előadása.
  
  A császár nem szívesen viseli a hivatalával járó nehézségeket. Legszívesebben elmenekül feladatai elől. Csak a ruhái érdeklik, folyton újabbnál újabb kollekciókat tervez. Feladata azonban, hogy férjhez adja egyetlen lányát, Rozalindát, akinek eddig egyetlen kérő sem felelt meg. Összekuszálja a szálakat a hatalomra vágyó miniszter, a császár főtanácsadója, aki maga szeretne a császári trónra lépni. Célja, hogy ügyeskedéseivel hatalomra jusson. Ám Bonifác megleckézteti a császárt, Rozalindát és a minisztert is. A mese során felnyitja a szemünket, megtudjuk, hogy mi a különbség a hamis és a talmi között, és bizony az is kiderül, hogy nem a ruha teszi asz embert.
  Szereplők: Miniszter – Pelsőczy László; Császár – Boros Ádám; Rozalinda – Némedi-Varga Tímea; Bonifác – Lénárt László
  Díszlet: Simon design; fény-hang: Katona Ági; zene: Tyutyu; jelmez: Kiszeli Melinda; írta: Hans Christian Andersen
  Rendezte: Némedi-Varga Tímea
  Műsoridő: 60 perc
  Az előadás helyjegyes, jegyváltás kétéves kortól.
  Jegyár elővételben: 1200 Ft és 1400 Ft, az előadás napján: 1500 Ft és 1700 Ft
  Családi jegyár elővételben, személyesen: 4800 Ft és 5600 Ft, aznap a helyszínen: 6000 Ft és 6800 Ft
  
  Április 26. vasárnap 10.00
  Kippkopp a fűben
  A Nefelejcs Bábszínház előadása.
  
  Ki játszik ilyet? Majd megmondom milyet! Fogócskázzunk itt, a réten, szaladjunk, és kacagjunk! Fussunk, fussunk, kergetőzzünk, nem baj, ha elfáradunk! Végre elmúlt a tél! Kippkopp elindul a zöld réten, hogy játsszon egy nagyot. De vajon kivel? A szöcskékkel, a hangyákkal vagy a katicával? Minden kiderül a mese végére!
  Írta: Marék Veronika – Erdélyi Erika
  Műsoridő: 60 perc
  
  10.00–13.00 Kézműves játszóház: Kippkopp kitűző, kulcstartó fagyöngyből
  Az előadás helyjegyes, jegyváltás kétéves kortól.
  Jegyár elővételben: 1100 Ft és 1300 Ft, az előadás napján: 1400 Ft és 1600 Ft
  Családi jegyár elővételben, személyesen: 4400 Ft és 5200 Ft, aznap a helyszínen: 5600 Ft és 6400 Ft
  
  Március 25. és április 29. szerda 10.00–11.00
  Dúdolj! Ringass! Táncolj! Népzenei interaktív koncert babáknak
  
  Egy interaktív népzenés foglalkozás, amely zeneterápiás szemlélettel fókuszál az anya–gyermek kapcsolatra zenével, mondókákkal, ölbéli játékokkal. A kisebbek tánccal, mozgásos játékokkal, a nagyobbak hangszerekkel, hangkeltő eszközökkel válhatnak a zenei folyamat részesévé. 0–3 éves korig sok szeretettel várjuk a kicsiket és családjukat.
  A foglalkozást vezeti: Paár Julcsi énekes, zeneterapeuta; muzsika: Kortárs Népzenei Társulat. A program házigazdája: Csiki Gergely néptáncpedagógus
  Jegyár: 500 Ft
  
  PROGRAM PLUSZ
  
  Április 5. vasárnap 15.30
  V. Széchenyi Sakk Emlékszimultán
  
  Az Óbudai Széchenyi Kör és az Óbudai Kulturális Központ közös szervezésében idén is megtartjuk a Széchenyi Sakk Emlékszimultánt, amit Csom István nemzetközi nagymester, olimpiai bajnok tart 20 táblán. A szimultán játékban, ahogyan évek óta mindig, neves személyiségek is részt vesznek.
  A rendezvényre szeretettel várjuk a sakkszerető érdeklődőket minden korosztályból!
  A szimultánra – korlátozott számban – résztvevőket várunk. Jelentkezni lehet Döry Jenő nemzetközi sakkmesternél a doryjeno@gmail.com címen, aki mindenkinek visszaigazolást küld.
  A belépés ingyenes.
  
  TÁNCOS PROGRAMOK
  
  Március 13., április 17., május 22. péntek 20.00
  Casablanca táncláz
  A Casablanca Táncklub által szervezett társastáncos rendezvényen népszerű standard és latin zenékre táncolhatunk! A bulin bármely táncklub hobbi- vagy versenytáncosai gyakorolhatják a tanfolyamon megtanult lépéseket a gyermekektől a szenior korosztályig.
  Jegyár: 1700 Ft
  A változtatás jogát a táncklub fenntartja.
  
  Március 1., 8., 29., április 19., 26. vasárnap 17.00–21.00
  Sirtos görög táncház
  Tánctanítás 17.00–18.00. Az élvezetes táncleckék után lehetőség nyílik a tanultak gyakorlására.
  Jegyár: 1300 Ft
  
  ELŐADÁSOK
  
  Március 12., április 9. csütörtök 17.00
  Transzcendentális meditáció előadás
  Előadó: Gazsi Viktor TM-oktató
  
  A TM egyszerű, természetes, könnyen elsajátítható mentális technika, amit kényelmes ülő helyzetben, reggel és este, ülve, csukott szemmel gyakorlunk 15–20 percig. A TM rendszeres gyakorlásával oldjuk az idegrendszerünkben és testünkben felgyülemlett stresszeinket. Így megtapasztaljuk a nyugalom, elégedettség, örömteli belső béke állapotát a mindennapi életünkben is.
  Március: Az ájurvéda – „Az élet tudománya”
  Április: A jóga és az önmegvalósítás
  A belépés ingyenes.
  
  Életünk – egészségünk
  Előadás-sorozat a testi-lelki egészségünket, közérzetünket érintő mindennapi kérdésekről. Az előadások után beszélgetésre van lehetőség!
  Előadók: Köbel Wolfgang (természetgyógyász), Milbich Marianna Éva (okl. életmód-tanácsadó)
  A belépés ingyenes.
  Március 4. szerda 18.30 Önismeret és egészséges önbizalom
  Március 11. szerda 18.30 A jó kommunikáció hétköznapi tudománya
  Március 18. szerda 18.30 Szeretetnyelvek a gyakorlatban
  Március 25. szerda 18.30 A megbocsátás titka
  Április 1. szerda 18.30 Az egyszerű élet boldogabbá tesz?
  Április 8. szerda 18.30 Életcélok rövid és hosszú távon
  Április 15. szerda 18.30 Hogyan hozzak jó döntéseket az életemben?
  Április 22. szerda 18.30 Hogyan kaphatok tiszta képet saját egészségi állapotomról?
  Április 29. szerda 18.30 Új kezdet: erő a változtatáshoz
  
  Március 3., 10., 17., 24., 31., április 7., 14., 21., 28. kedd 18.30
  A Biblia világa – Bibliai jellemek
  Előadók: Filep György és Kecskeméti János
  Passió. Jézus hét szava a kereszten és ennek értelmezése.
  Az előadások után kérdések felvetésére is sor kerülhet.
  A belépés ingyenes.
  
  Minden csütörtökön 19.00–22.00
  Időfizika
  Előadó: Kisfaludy György
  
  A világban elterjedt filozófiai és vallási kérdések merev kereteit próbáljuk feszegetni, hogy végre eljuthassunk a világ keletkezésének és működésének megértéséhez. A tudomány azt kutatja, hogyan, a vallás pedig azt mondja el, hogy mitől működik a világ.
  Jegyár: 800 Ft, nyugdíjasoknak és diákoknak: 400 Ft
  
  Március 10., április 14. kedd 15.00
  A San Marco Baráti Kör előadás-sorozata – Egy diplomata visszaemlékezései
  
  Tóth József Imre 26 és fél évet töltött a Külügyminisztériumban, végigjárta a diplomáciai ranglétrát a segédattasétól a nagyköveti megbízatásig. A magyarországi rendszerváltást, az új típusú kapcsolatok kiépítését és az euro-atlanti integrációnkat felölelő bő negyedszázados időszakban 16 évet töltött külföldön: Nyugat-Berlinben, Londonban, Washingtonban és Athénban. A külszolgálatok között a Magyar Külügyminisztérium kiemelt területein dolgozott: az osztrák és a nyugatnémet referatúrákon, titkárságvezetője volt a politikai államtitkárnak, majd vezette a 19 európai ország kétoldalú kapcsolataiért felelős főosztályt, valamint a Sajtó- és Kulturális Főosztályt is. Előadásaiban visszaidézi emlékeit a sorsfordító külpolitikai történésekről, bemutatva az akkori dilemmákat, erőfeszítéseket és a külpolitikai műhelyek működését.
  Előadó: Tóth József Imre
  Március: EU-csatlakozás – Új szerepben és játéktérben, repedések a szövetségen belül (2003-2006)
  Április: Athéni évek – Nyugat-Balkán, orosz, török és közel-keleti regionális játszmák, a görög belső válság (2006–2011)
  A belépés ingyenes.
  
  BÖRZE
  
  Március 22. vasárnap 9.00–17.00
  Ásványbörze és bonsai-kiállítás
  
  Újból kitárja kapuit az Ásványbörze és bonsai-kiállítás, hogy a pazar ásványok és a meseszerű miniatűr fák és bokrok szerelmesei naphosszat gyönyörködhessenek a hazai és külföldi kiállítók kínálatában. Aki előrelátó, az már most beszerezheti a karácsonyi ajándékot szeretteinek. A börze ideje alatt kézműves foglalkozás lesz: hűtőmágnest lehet készíteni műanyaggyöngyből, és további izgalmas programok várják a gyerekeket.
  A belépés ingyenes.
  
  Április 4. szombat 9.00–13.00
  Babaruhabörze
  Várjuk a babaholmikat eladni vagy vásárolni kívánó szülőket.
  Jelentkezni a börze hetén, hétfőn, személyesen lehet az információs pultnál!
  Vásárlóknak a belépés ingyenes!
  
  Óbudai Kulturális Központ
  1032 Budapest, San Marco u. 81. Tel.: 388-2373
  www.kulturkozpont.hu, instagram: @kulturkozpont



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. március 22.
Sari Schorr Budapesten
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
2024. március 23.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
A BFZ 2024–25-ös évada
Kétszázadik mesterkurzusát tartja meg szombaton a Fesztivál Akadémia Budapest
Rómában és Amszterdamban lép fel Kelemen Barnabás a világ legpatinásabb zenei intézményeiben
Felolvasás és kiállításmegnyitó a Cervantes Intézetben - A nők és a diplomácia
XXIV. Nemzetközi Tervezőgrafikai Biennálé A Képzőn
Legendás fellépők és izgalmas zenei felfedezések – idén is vár a Budapest Ritmo
Sci-fi világot teremtenek fényszobrász alkotások Budapesten
 kiemelt 
Március végén érkezik az U.D.O.
  
Touchdown című új lemezével, és Peter Baltes egykori Accept-es basszusgitárossal az oldalán érkezik március 27-én Udo Dirkschneider és zenekara, az U

Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 the last charge    manökken proletarz    scott ian    tükrös    expired passport     aerodrome    efott arcok    beneath the massacre    milovice    kaltenecker    the order of apollyon    la dispute    koncert    david fincher    edge of paradise    suszter    ghost of shelter    tristania    king diamond    Ágens    henry rollins    scary face    almost failed    zenés-táncos    velőrózsák  

r48
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!