hosting: Hunet
r37
  cikkekfotók        
magazin [program]  2020. január 28. kedd   04:31
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Új menü lesz a Sport Bisztróban, csak egy éjszakára
Kiss Balázs világbajnok birkózóval szurkolhatunk együtt

  Február 2-án vasárnap magyar idő szerint 23 órától a San Francisco 49ers és a Kansas City Chiefs csap össze a profi amerikaifutball-bajnokság évente megrendezett nagydöntőjében a miami Hard Rock Stadiumban. A 49ers lett a harmadik csapat az NFL történetében, amely úgy jutott be a Super Bowl-ba, hogy az azt megelőző idényében mindössze négy győzelmet szerzett. Az idei nagydöntőt már Budapesten is autentikus amerikai hangulatban tekinthetik meg az NFL rajongói, a Sport Bisztróban ugyanis tematikus étel- és italkínálattal készülnek a mérkőzésre, amit öt nagyképernyős televízión lehet majd nyomon követni.
  
  A nagydöntőt idén február 2-án rendezik meg Miamiban, ahol idén Jennifer Lopez és Shakira lép majd fel a találkozó félidei show-jában. Ez azért is érdekes, mert ritka, hogy két hivatalos sztárfellépője is legyen az eseménynek. Ebből arra lehet következtetni, hogy a tavaly vegyesen fogadott Maroon 5 után a szervezők ezúttal próbáltak valami igazán nagyot húzni.
  
  A Super Bowl-t minden évben százmilliók nézik áhított szemmel a televízió képernyőin keresztül, és a kiemelt sporteseményt évről évre egyre többen izgulják végig Magyarországon is azzal együtt, hogy a mérkőzést itteni idő szerint az éjszakai órákban játsszák le.
  
  Világbajnok birkózónk is virrasztani fog
  
  Közéjük tartozik Kiss Balázs világbajnok birkózó, a BVSC birkózó szakosztályának vezetője is, aki arról beszélt, nem mindig rajongott az amerikaifutballért, de saját elmondása szerint idővel rá kellett jönnie, hogy ez a sportágak királynője.
  
  „Kezdetben csak a half time show miatt maradtam fent éjszaka, mert túl vontatottnak éreztem az egészet. Aztán az egyik barátom tanította meg az alapvető játékszabályokat, és egyre jobban elkezdett érdekelni. Nincs még egy ennyire összetett sportág a világon, a játékosok elképesztő munkát tesznek le az asztalra, a taktikai lehetőségek száma pedig gyakorlatilag kifogyhatatlan. Jó ideje rendszeresen belenézek a meccsekbe, és nagyon érdekel az edzésmunka is, amit ezek a futballisták végeznek a színfalak mögött” – fogalmazott Kiss Balázs.
  
  A világbajnok birkózó az idei Super Bowl-t a budapesti Sport Bisztróban izgulja majd végig, itt ugyanis minden adott lesz a jó szórakozáshoz. A vendéglátóhelyre egy teljes éjszakára hamisítatlan, autentikus amerikai hangulatot varázsolnak majd a sportbarátok kedvéért.
  
  A közkedvelt zuglói étteremben tematikus étel- és italkínálattal készülnek a Super Bowl-ra. Az étlapon többek közt olyan tradicionális amerikai finomságok szerepelnek majd, mint a Kentucky csirkeszárnyak, a cézár wrap, a csirkés nachos, a Bistro Burger, a Phillisteak sandwich vagy az amerikai palacsinta, melyek mellé eredeti amerikai Budweiser sört kortyolhatnak a vendégek. A rendhagyó éjszakán a Sport Bisztróban öt nagyképernyős televízión lehet majd végig izgulni a találkozót.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
NOT_FOUND
Műfaji és földrajzi határokon átívelő élményeket hozott a negyedik Bartók Tavasz
Együtt, egymásért! - Kárpátaljai est a Fonóban
Három Vámos – mesterségük: fényképész
Hat városban tartják meg a II. Halász Ferenc Országjáró Tehetségkutatót
Tavasz, muzsika, Európa
Női fókusz - Eve Arnold, Nanna Heitmann, Susan Meiselas, Inge Morath, Marilyn Silverstone
A Tatabányai Bányászati és Ipari Skanzen újjászületett!
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 shapat terror    divine damnation    arch enemy    senses fail    jonah hill    synchronring    butch vig    aeverium    ingyenes    ska-p    kamikaze scotsmen    baltazár színház    smashed face    hour of penance    hugh jackman    emilie autumn    o´sullivan    ivan & the parazol    karácsony    grain    ac/dc    serious black    brass against    adam sandler    markus schrodt  

r46
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!