hosting: Hunet
r34
  cikkekfotók        
előzetes [koncert]  2020. január 9. csütörtök   04:27
nincsen hozzászólás

szerző: Concerto
Turn The Light On Tour Pt. II - Imminence, Acres, The Oklahoma Kid
2020. január 31., péntek 19h, Budapest, Dürer Kert



  Az eddigi legnagyobb turnéja keretében érkezik hozzánk a svéd Imminence január 31-én, hogy bemutassa a harmadik, Turn The Light On című nagylemezét a Dürer Kertben, az Acres és a The Oklahoma Kid nyitása után. Az album a német 100-as toplistára is felkerült, a banda pedig napjaink egyik legizgalmasabb zenekarának számít. A srácok szép lassan headlinerként is bebiztosítják a helyüket – ezt az is mutatja, hogy a turné több állomására már most elfogytak a jegyek.
  
  Az énekes-hegedűs Eddie Bergből, a gitáros Harald Barrettből, a dobos Peter Hanströmből, a basszusgitáros Christian Höijerből és a gitáros Alex Arnoldssonból álló Imminence eggyel magasabb szintre lépett az alternatív színtéren: a 2019-es Turn The Light On című nagylemezük jelentős mérföldkőnek számít a karrierjükben. Az album a zenkar sokszínűségéről árulkodik, amely a tiszta erő és a törékenység egy kivételes kompozíciója, nem ismerve határokat és kényszert.
  
  „Az új Imminence album címe Turn The Light On, ami arra bátorít, hogy derítsünk fényt a bennünk lakozó sötétségre. A lemez szövegei a belső konfliktusokról, az önmagunkban való kételkedésről, a depresszióról és az önpusztításról szólnak. Ez a vallomásom a mentális ’beteg-egészségemről’. Ez a leginkább lelket lecsupaszító, legszemélyesebb és legfontosabb munkánk, amit valaha készítettünk” – nyilatkozott Eddie Berg a lemezről.
  
  Az Imminence 2010-ben alakult és több kislemezt is kiadott, mielőtt a 2015-ös The Sickness című dalukkal elérték volna a vágyott áttörést. A 2017-es This Is Goodbye című nagylemezzel csak fokozták ezt az ismertséget, ma pedig már Svédország egyik legígéretesebb zenei „exportcikkének” számítanak.
  
  
  
  A banda egyik előzenekaraként egyenesen Angliából érkezik az Acres, akik augusztusban hozták ki a Lonely World című debütáló albumukat, az A Wolf At Your Door Records gondozásában. Az album atmoszférája egy fogalom köré épül: őszinteség. „Olyan dalokat szeretek írni, amik mindenkihez szól, amikhez mindenki tud kötődni, hogy az emberek a bandához is tudjanak kötődni olyan értelemben, hogy tudják: nem ők az egyetlenek, akik ilyesmin átmennek” – mondta Ben Lumber énekes-frontember. A zenekar a Casey-vel, a Hellions-szal és a Silent Planettel turnézott korábban és a Wacken fesztiválon is fellépett.
  
  
  
  A német metal színtér egyik képviselője, a The Oklahoma Kid is tiszteletét teszi a bulin, akiknek lélegzetelállító modern metal zenéje egy hidat épít a bonyolult, technikás zene és az energizáló ritmusok közé. A csapat 2012-ben alakult, 2014-ben pedig kihozta első EP-jét Fortuneteller címmel, ami lenyűgözte a színteret a műfajok sajátos keverése miatt: „A Fortuneteller a post-hardcore és a metalcore műfajok esszenciáját vegyíti, de hatásosan egybefonja a tech metalt és a djentet is” – írta az albumról a Bandcampen Kenny McGalem.
  Egy évvel később a banda kihozta a második anyagát Doppelganger címmel, amivel megszilárdították zenei elképzeléseiket. Később többek között a Stick To You Guns-szal, a Carnifex-szel és a Hatebreeddel turnéztak, majd 2017-ben nekikezdtek a Solarray című lemez megírásának, ami végül 2019 szeptemberében jött ki. A korong minden egyes dala szenvedélyről és elkötelezettségről árulkodik, amitől egy igazán különleges élmény meghallgatni. A The Oklahoma Kid megváltoztatja az elképzeléseinket arról, mire képes a metal zene.
  
  
  
  A Concerto Music bemutatja: Turn The Light On Tour Pt. II
  2020. január 31., péntek 19 óra
  Budapest, Dürer Kert
  Imminence, Acres, The Oklahoma Kid koncertek
  
  Belépő: 4900 Ft
  Jegyek kaphatók a https://www.tixa.hu weboldalon, és postai utánvéttel a concerto.hu oldalon, valamint a Dürer Kertben és a Ticketportal hálózatában.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó helyszín: 

Dürer Kert - Budapest

 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
Dan Patlansky Budapesten
Új dallal jelentkezett az Esti Kornél - Semmi se ment meg minket egymástól
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Gary Moore emlékest és Tommy Katona koncertek Budapesten
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
Megint Budapesten koncertezik Sting
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 dance or die!    napalm death    lamb of god    ben affleck    nirvana    chuck schuldiner    whitechapel    burzum    2012    mike watt    1349    volt 2012    star positive    g3    arto lindsay    frames    zach galifianakis    maneskin    gemma arterton    rotting christ    takáts eszter    tökéletlen trükk    wolfsbane    in flames    fear factory  

r43
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!