hosting: Hunet
r39
  cikkekfotók        
előzetes [buli]  2019. október 17. csütörtök   08:47
nincsen hozzászólás

szerző: PK
Először jár Magyarországon az elektronikus zene dámája, a 61 éves német nő, Cio D’Or


  November 2-án a XXI. századi techno egyik legartisztikusabb képviselője, a 61 éves Cio D’Or
   zenél majd a budapesti Toldiban. A hipnózis német szaktekintélye szinte minden legendás klubot és fesztivált elvarázsolt már, ezúttal pedig egy eddig még sosem látott produkcióval készül. A rendezvényt szervező INDIVIDUUM egy határfeszegető projektet szeretne megismertetni az elektronikus zenei szcénával.

  
  Kevesebb mint egy hónap múlva hazánkba érkezik Cio D’Or, napjaink egyik, ha nem a legkarizmatikusabb női előadója. Az örökifjú alkotó a zene- és filmművészet csodáinak hosszú évek óta vörös szőnyeget biztosító Toldiban teszi majd tiszteletét november 2-án szombaton, egyúttal egy kihívást is fog teljesíteni a rendezvényt szervezető INDIVIDUUM felkérésére.
  
  A művésznő Brian Eno és David Byrne munkásságán keresztül esett szerelembe az elektronikus zenével, majd az 1990-es évek Münchenjében szintet lépett a románc, és beszippantotta a rave-kultúra az Ultraschall klubban, ahol később rezidens DJ volt.
  
  Alkotói éhsége ezután sem csillapodott, számos megjelenésen, saját lemezen és koprodukción van túl olyan világhírű tehetségekkel, mint Donato Dozzy, Gabriel Ananda, Milton Bradley vagy épp Claudio PRC.
  
  Cio D’Or a techno, az ambient és az elektronika legkülönfélébb irányzataiban kalandozott az utóbbi években DJ-ként és producerként egyaránt, a világ minden tájáról szerzett hatásait és hangmintáit pedig mérnöki precizitással építi a zenéjébe.
  A transzba ejtés nagymesterétől érzelmes, extravagáns és karizmatikus szettre készülhet a nagyérdemű november elején, amely ráadásul új oldaláról ismeri majd meg az alkotót a rendhagyó „Cinematic Hybrid Set” keretein belül.
  
  Új koncepció az éjszakában: film és zene együtt
  
  A szervező INDIVIDUUM koncepciójának lényege, hogy Cio D’Or egy, a háttérben vetített és általa szeretett filmet fog zeneileg interpretálni, ezáltal az alkotó és közönsége eggyé válik hangok és képek pulzáló fúziójában.
  
  Az INDIVIDUUM tagjai húszas éveik derekát taposó srácok, akik több nemzetközi eseményen is részt vettek már fellépőként, produceri munkásságuk pedig német, brit és holland kiadványok formájában is testet öltött. Az itthoni színtérből viszont hiányoltak egy olyan közösségépítő művészetfelfogást, amiben igazán otthon érezhetik magukat. Ezért érezték szükségét annak, hogy megmutassák, szerintük milyen egy ízig-vérig techno-buli, ami egyszerre szórakoztat és ad maradandó élményt.
  
  A Toldiban minden adott lesz a fergeteges hangulathoz, az est során a tánctér éjsötétjét kizárólag a film fényei hivatottak megtörni, a mágia akusztikai részéért pedig a finomhangolt VOID hangrendszer lesz a felelős.
  
  Mivel az estét profi fotós és operatőr kíséri majd végig, felvételt tilos lesz készíteni az eseményen. A szervezők szeretnék megtartani a varázslatot azon emberek között, akik érdemesnek látják a koncepciót arra, hogy megtiszteljék a művészt a jelenlétükkel.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Nulladik Változat 35 éves jubileum „Négy képzeletbeli srác” valósága
AWS - Innen szép nyerni lemezbemutató koncert a Budapest Parkban
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
Dan Patlansky Budapesten
Új dallal jelentkezett az Esti Kornél - Semmi se ment meg minket egymástól
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Gary Moore emlékest és Tommy Katona koncertek Budapesten
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 mytra    európai unió    jambalaya    hailee steinfeld    másnaposok 2    szupercsapat    the sharon tate    megazetor    maci laci    1349    ensign    vl45    origin    animations    red hot chili peppers    skalar music hungary    ordog    cro-mags    washington dead cats    big miracle    trabant    torn from earth    csejtey    oneheadedman    jeff scott soto  

r41
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!