hosting: Hunet
r34
  cikkekfotók        
hírek   2019. március 27. szerda   07:28
nincsen hozzászólás

szerző: ma
Segélykoncert a világ legnehezebb sorsú gyerekeiért a Budapest Park és az UNICEF Magyarország szervezésében június 16-án


  ´Jót tenni és hatalmasat bulizni egyszerre? Itt az alkalom!´
   
  Napjaink legnépszerűbb hazai zenészei a Budapest Park és az UNICEF Magyarország felkérésére egy nagyszabású segélykoncerttel készülnek a Live Aid mintájára.
   
  A Budapest Park és az UNICEF Magyarország megkeresésére sorra mondtak igent a felkért zenekarok, így egy szuper line-up kerekedett a június 16-i, Apák Napjára szervezett gigakoncertre. Az eklektikus felhozatalban bizonyára mindenki megtalálja majd a kedvére valót – itt a helye mindenkinek, aki szeretné jól érezni magát, miközben segít azoknak a gyerekeknek, akiknek a legalapvetőbb szükségletekért kell küzdeniük nap mint nap.
   
  Június 16-án számos élvonalbeli együttes áll színpadra, a Budapest Park x UNICEF Segélykoncert bevétele pedig teljes egészében a szervezet legnehezebb sorsú gyerekekért végzett munkáját támogatja. A kezdeményezéshez ráadásul a Rádió 1 is csatlakozott.
   
  A fellépők listáját a szervezők egy későbbi időpontban jelentik be, érdemes az elsők között jegyet szerezni, mert a line-up bemutatása után valószínűleg gyorsan elkelnek a belépők.  
   
  „A Budapest Park és a fellépő művészek önzetlen felajánlásának köszönhetően egy igazi zenei különlegességet kap június 16-án a közönség. Egyetlen estén, egy színpadon sorra követik egymást napjaink legnépszerűbb magyar előadói.” -  mondta Mészáros Antónia, az UNICEF Magyarország ügyvezető igazgatója. „A látogatók nemcsak egy nagyszerű élménnyel gazdagodnak majd, hanem egyben segítenek is. A jegyvásárlással teljes egészében az UNICEF hazai és nemzetközi programjait támogatják, amelyek a legnehezebb sorsú gyerekeket karolják fel.”
   
  Az UNICEF a világ egyik legnagyobb jótékonysági szervezete, amely 1946-os alapítása óta a világ 190 országában több mint 50 millió gyermek életét mentette már meg. Az UNICEF harcol többek között a gyerekekkel szemben elkövetett erőszak és bántalmazás, az alultápláltság, a gyerekkereskedelem ellen. Küzd azért, hogy minden gyermek tiszta ivóvízhez, oktatáshoz, oltásokhoz, megfelelő egészségügyi ellátáshoz jusson, háborúk és természeti katasztrófák sújtotta területeken is. 
  Az UNICEF Magyarország számos programot működtet itthon is, hátrányos helyzetű fiatalokat támogat, gyerekjogi ismereteket oktat és küzd a gyerekbántalmazás ellen.
  
  „Azért fogadtuk be és támogatjuk ezt a rendezvényt, mert úgy gondoljuk, az UNICEF az egyik leghitelesebb segélyszervezet, amely egy számunkra kiemelten fontos problémával foglalkozik. Szeretnénk a nagyközönséget is arra ösztökélni, hogy segítsenek a világ legelesettebb gyermekein. A pénzbeli támogatáson kívül az is a szándékunk, hogy más vállalkozások is kedvet kapjanak egy jó ügy támogatásához. Hosszú távon a célunk az, hogy minél több hasonló rendezvény valósulhasson meg hazánkban.” – mondta el a Budapest Park alapítója, Pálffy András.
   
  A hazai zenei élet rendkívül népszerű sztárjait felvonultató gigakoncert 18 órakor kezdődik, az este műsorvezetője Istenes Bence lesz.
   
  „Teljesen megváltozott az életem amióta apa lettem. Szerencsések vagyunk, mert a családunk nyugalomban élhet, számunkra adottak azok az alapvető feltételek, amelyekről sok kisgyerek csak álmodhat: a tiszta víz, a biztonság, az egészségügyi ellátás. Nagyon régóta támogatom az UNICEF munkáját, nem volt kérdés, hogy igent mondok, amikor felkértek és repülök haza, hogy segíthessek – na meg hogy jót bulizzunk, ilyen ugyanis tényleg nem volt még itthon, nagyon várom és boldog vagyok, hogy a részese lehetek!”- mondta Istenes Bence.
   
  Június 16. Budapest Park x UNICEF Segélykoncert
  Jegyek már kaphatók!
  Facebook-esemény
  



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Ozzy robban a Crack Cocaine-nal. Új dal Billy Morrisonnal és Steve Stevensszel!
A brit doomgaze a Sugar Horse bejelentette új albumát: Grand Scheme Of Things-et
Blackened Rose sötét melankolikus himnusza az elveszett szerelemről
Foreign Hands- Új album, keményebb hangzás
Giga Totális Metal koncert - Pokolgép évek: Éjszakai bevetés 35! címmel - a Barba Negrában április 27-én
Vendetta- TX2 legkeményebb ütése
Naponta négy fiatal fontolgat öngyilkosságot, nekik is szól a Konyha új dala
Megjelent az Exodikon Chaosophilia című új nagylemeze - Klippremier: Untermensch - A manipulátorok lélektana
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 calico island    communic    sólstafir    rotten sound    hétköznapi csalódások    apey&the pea    a dog called ego    heart in hand    forbidden    basium    aborted    fókatelep    exarsis    korpás éva    piggy d    niburta    smashing pumpkins    pattinson    lost society    jarolics tamás    kettős tamás és a vadszamarak    washington dead cats    kypck    kötelező közhelyek    bill clinton  

r48
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!