hosting: Hunet
r33
  cikkekfotók        
hírek   2019. március 26. kedd   04:25
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Kezdődik a hatodik Nagy-Szín-Pad!


  Hatodik alkalommal indul a koncertező előadók legrangosabb hazai versenye, a Nagy-Szín-Pad! A 2019-es mezőnyt a Follow the Flow, Koszi Janka, a New Level Empire, a Nomad, a Stolen Beat, a Useme, a USNK és a The Bluebay Foxes alkotja. A résztvevők meghívást kapnak többek között a Szigetre, a VOLTra, a STRANDra, a MOL Nagyon Balaton eseményeire és a Campusra, a győztes pedig a fesztiválok nagyszínpadán koncertezhet. A Nagy-Szín-Pad! május 8-9-10-11-i elődöntőinek, valamint a május 16-i döntőnek is az Akvárium Klub ad otthont, a koncerteket az M2 Petőfi TV élőben közvetíti.
  
  EZ A NAGY-SZÍN-PAD!
  
  A Nagy-Szín-Pad! kizárólag meghívásos alapon működik, a szervezők nem fogadnak el jelentkezést. Nem tehetségkutató, hanem tehetségMUTATÓ, amelyben olyan előadók és zenekarok vesznek részt, akik klubszinten már jelentős népszerűségre tettek szert. A rendezvénysorozat egyfajta katapultként is szolgálhat azok számára, akik eddigi karrierjük során már bizonyították a nagyszínpad-érettségüket, megalapozták a jövőjüket, csak a nagy áttörés lehetőségére várnak. A Nagy-Szín-Pad! hitelességét jól példázza, hogy eddigi éveiben olyan előadók és zenekarok szerepeltek benne, akik ma már arénákat töltenek meg, és a fesztiválok nagyszínpadán, főműsoridőben játszanak, elég, ha csak a Halott Pénzre, a Margaret Island-re, a Honeybeastre, a Lóci Játszikra, vagy a tavalyi győztes Apey & the Pea-re gondolnunk.
  
  “A mezőny idén is hihetetlenül színes és erős. A résztvevők között akad lenyűgözően tehetséges énekesnő, tehetségkutató győztes rapcsapat, hatalmas és lojális rajongótáborral rendelkező együttes, a YouTube-on nézettségi rekordokat döntögető trió, és évek óta élmezőnyben dolgozó rockzenekar is. Bárki nyerjen is idén, egy biztos: ők már mindannyian győztesek, és fényes karrier előtt állnak.“ – avat be a részletekbe Lobenwein Norbert, a Nagy-Szín-Pad! alapítója.
  
  Száznál is több koncertszervezőtől, producertől, újságírótól, zenei szerkesztőtől érkeznek ajánlások azokról a zenekarokról és előadókról, akik önerőből jutottak el teltházas klubkoncertekig, vagy éppen rádióban és YouTube-on népszerű dalokig. Közülük választja ki egy nagy létszámú kör azt a nyolc előadót, akiket meghívnak a versenyre.
  
  „A Nagy-Szín-Pad! elődöntői és döntője teljes koncertekből áll, így akár egy négy plusz egy napos fesztiválnak is tekinthető, amelynek kulisszái mögé a tévénézők is betekintést nyerhetnek. Különös figyelmet fordítunk arra, hogy a résztvevőknek a lehető legprofesszionálisabb lehetőséget nyújtsuk a nagyobb közönség előtti bemutatkozásra, és idén számos újítást bevezetve még nagyobb hangsúlyt fektetünk a látványelemekre. ” - mondta el az alapító, majd hozzátette: a már említett fesztiválfelkérések mellett rengeteg értékes díjjal is gazdagodnak majd a legjobb Nagy-Szín-Pad!-osok.
  
  A HELYSZÍN AZ AKVÁRIUM KLUB
  
  Ahogy az elmúlt 5 évben, úgy idén is az Akvárium Klub ad otthont a Nagy-Szín-Pad! elődöntőinek és döntőjének is. Ezen az öt napon fesztiválhangulat várja az ide látogató rajongókat, akik a megváltott jegyeikkel máris leadhatják a voksaikat kedvenceikre.
  
  A NAGY-SZÍN-PAD! 2019-ES MENETRENDJE:
  
  05.08. Follow the Flow - KosziJanka
  05.09. Nomad - New Level Empire
  05.10. Useme - Stolen Beat
  05.11. USNK - The Bluebay Foxes
  DÖNTŐ: MÁJUS 16.
  
  ÉLŐBEN A PETŐFIN!
  
  A Nagy-Szín-Pad!-ot 2014-ben indította el a VOLT Produkció és a Petőfi Rádió, és azóta is együtt gondozzák. „A Nagy-Szín-Pad! már évek óta azt jelzi nekünk a Petőfi Rádióban, hogy visszavonhatatlanul itt a tavasz. Idén is nagyon várjuk, hogy a fesztiválszezon első fecskéje, a VOLT Produkcióval közösen szervezett buli elinduljon. A 2019-es fellépőket elnézve biztosra vehető, hogy az idei évben is zenei csemegéktől hemzsegő estéket izgulhatunk majd végig május elején a helyszínen, az Akváriumban és a Petőfi TV-ben is” - tette hozzá Tiszttartó Titusz, a Petőfi Rádió csatornaigazgatója. “Büszkék vagyunk rá, hogy az idei Nagy-Szín-Pad! is az M2 Petőfi tv-n látható. A könnyűzenének szüksége van az ilyen jellegű kezdeményezésekre, aminek keretében az előadóknak lehetőségük van egy országos lefedettségű televízióban meg- és bemutatni magukat. A 2019-es mezőnyt elnézve a verseny idén is biztosan tartogat meglepetéseket, kíváncsian várjuk a crew és a nézők által felállított végeredményt!“ – mondta Medvegy Anikó, az M2 Petőfi TV csatornaigazgatója.
  
  Nagy-Szín-Pad! 2019 elődöntők május 8-9-10-11-én, döntő május 16-án az M2 esti műsorsávjában 21:05-kor.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
2024. április 30.
Glenn Hughes: Deep Purple - Burn lemez 50 éves jubileumi turné budapesti állomással!
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Kelemen Barnabás egy különleges hangszert szólaltat meg csütörtökön este a Müpában
A Telltale kiadta vadonatúj „Monster” című kislemezét
A SeeYouSpaceCowboy bemutatja új albumát, a „Coup De Grâce”-t
Megjelent a Cloud Nothings új albuma, a Final Summer
Meghallgatható a Red Handed Denial új dala, az One More Night
Új emo banda robbant be a színtérre: az unpeople bemutatkozik debütáló EP-jével és a ´going numb´ című friss dalával!
Stílusok találkozása a From Ashes To New - Blackout deluxe korongján
A Pierce The Veil egy Radiohead klasszikust bányászott elő
 kiemelt 
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
  
Nyáron sem maradunk ütős és modern metal bulik nélkül a fővárosban

Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 overload    dorothy    motörhand    petőfi rádió    budapest bár    despicable me    ladytron    aurahodor    merzbow    decease    megan fox    human error    dolor    une misére    welicoruss    pilinszky jános    adam young    kirk hammett    sherlock holmes 2    buried in verona    beneath the massacre    sear bliss    tango underground    newborn    1349  

r45
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!