hosting: Hunet
r31
  cikkekfotók        
hírek   2019. március 25. hétfő   08:04
nincsen hozzászólás

szerző: ma
Új dal Fekete Károly szólóprojektjétől: YLEM - Haoma


  A Strong Deformity-ből ismert Fekete Károly szólóprojektje, az YLEM új dalt tett közzé, ami a Haoma címre hallgat. Az énekes így mesél a dal körülményeiről, valamint szót ejt a Strong Deformity körüli fejleményekről is:
  
  ´A számot ismételten Tibbával, a Strong Deformity-ben szintén társammal együtt építettük fel. Az alapot Tibba hozta, amely igazából egy 5-6 perc hosszúságú loop-ból,valamint egy gregorian kórusból állt. Ehhez írtam meg a dal szövegét, amely a későbbiekben beindította az ötletelést,hogy milyen irányba tereljük a mű hangszerelését. Azt hiszem,hogy tagadhatatlanul maradhatunk a dark megjelölésnél. Én személy szerint más címkét nem aggatnék rá, azt tegyék meg inkább a hallgatók, nem szeretnék senkit befolyásolni.
  Ismételten sokfajta stílusból dolgoztunk, sok előadót, zenei hatást vettünk elő, míg ez az utolsó, végleges verzió talpra állt. Azt hiszem, hogy sikerült kimaxolni a témát, és olyan messzire jutni a kiindulási állapottól, hogy amikor visszatekintettünk a zenei alapra, csak gyermeki csodálkozással tudtunk magunk elé bambulni.
  Mivel semmiféle szerződéses időpont nem köti ezt a projektet sehova, ezért külön öröm volt, hogy lehetett bíbelődni apró részleteken és csiszolgatni a darabot.
  
  Bár az Ylemmel egyenlőre lemezt nem terveztünk, ettől függetlenül több dalötlet van a tarsolyban. Nekem minden esetre hosszabb távon az a célom ezzel a projekttel, hogy jobban ki tudjon majd bontakozni egy komplett anyag formájában. Ylem karakterét tekintve gondolom mindenki számára nyilvánvaló, hogy sohasem a strandlabdás-napfényes irányból fogja megközelíteni a mondanivalóját, viszont műfaji korlátok közé nem szándékozom beszorítani Őt. Igy lehetőség nyílik arra,hogy azt történjen vele-benne,amihez éppen affinitást érez.
  A Haomához a videoklippet ismételten a Digital Capture-rel álmodtuk képernyőre, melyet a budai hegyekben, valamit egy második világháborús barlangi óvóhelyen forgattunk.
  
  Viszont van egy másik fejlemény is, amely az érdeklődők számára fontos lehet. Idén, a Strong Deformity-vel egy új anyag készítésébe kezdünk, melynek az előmunkálatai már áprilisban megkezdődnek. Ezt az anyagot igyekszünk még az év vége felé publikálni.
  Április közepén a teljes csapat elvonul a Pilis szívébe egy tíz napos alkotótáborba, ahol ennek az anyagnak az alapjait szeretnénk lerakni. Nagy izgalommal nézünk a dolog elé, mert csúcsszuper helyen leszünk fantasztikus emberekkel-vendégekkel és az összes körülmény a kreatív munkát fogja támogatni. A tábor ütemtervéről, részleteiről teljes forgatókönyvet irtunk, úgyhogy kudarc kizárva :) Természetesen kamerákkal is készülünk majd, tehát werk film a láthatáron.´
  
  
  



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Ozzy robban a Crack Cocaine-nal. Új dal Billy Morrisonnal és Steve Stevensszel!
A brit doomgaze a Sugar Horse bejelentette új albumát: Grand Scheme Of Things-et
Blackened Rose sötét melankolikus himnusza az elveszett szerelemről
Foreign Hands- Új album, keményebb hangzás
Giga Totális Metal koncert - Pokolgép évek: Éjszakai bevetés 35! címmel - a Barba Negrában április 27-én
Vendetta- TX2 legkeményebb ütése
Naponta négy fiatal fontolgat öngyilkosságot, nekik is szól a Konyha új dala
Megjelent az Exodikon Chaosophilia című új nagylemeze - Klippremier: Untermensch - A manipulátorok lélektana
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 tracedawn    tales from the grave in space    mentor    tesla    cro-mags    confronto    benedict cumberbatch    toxic waltz    harry potter    bam margera    stereomilk    eagleheart    struggle for life    steve´n´seagulls    török ferenc    kopaszkutya    esben and the witch    bill nighy    die apokalyptischen reiter    admiral’s arms    rihanna    fajkusz    shia labaouf    kaiser chiefs    jennifer aniston  

r46
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!