hosting: Hunet
r40
  cikkekfotók        
hírek   2018. december 14. péntek   07:30
nincsen hozzászólás

szerző: ma
Rászorulóknak segít új lemezével a Hooligans


  Két év után új lemezzel jelentkezik a Hooligans. A Jég hátán című korongot december 17-től szerezhetik be a rajongók, a megjelenés napján pedig akár személyesen is találkozhatnak a zenekar tagjaival, akik aznap délután Budapesten, a Kerepesi úti MOL töltőállomáson dedikálják az új CD-t. Az esemény helyszínén az Ökumenikus Segélyszervezettel együttműködésben gyűjtést is szerveznek a zenészek, egy-egy adag meleg étellel támogatva a rászorulókat. 
  
  December 17-én jelenik meg a Hooligans Jég hátán című albuma, melynek címadó dalát már jól ismeri a közönség. A klipes nóta szeptember végén debütált a banda YouTube csatornáján, azóta pedig több mint 400 ezres megtekintésnél jár, ami nem véletlen, hiszen a zenekar utoljára 2016-ban jelentkezett új dalokkal.
  
  „Az elmúlt két évben a koncertezés mellett dupla DVD-vel és egy dupla válogatás albummal jelentkeztünk. Épp itt volt az ideje, hogy új dalok szülessenek” – mondja Tóth Tibi„Az intróval együtt 10 dal jelenik meg a Jég hátán albumon. Nagyon friss hangzással jelentkezünk, hiszen a koncerteken is van állandó billentyűsünk, így ennek a hangszernek is teret adtunk ezúttal.”
  A vadonatúj CD-vel, amit a kijelölt MOL töltőállomásokon szerezhetnek be a rajongók, a zenekar segíteni is próbál. A megjelenés napján 17 órától Budapesten, a Kerepesi úti MOL kúton tartanak közönségtalálkozót a zenészek, ahol az új album dedikálása mellett az Ökumenikus Segélyszervezettel együttműködésben gyűjtenek a rászorulóknak: egy CD áráért egy adag meleg ételt biztosítanak a nélkülözők számára, az összegyűlt összeget pedig a Szent István téri Bazilikánál található adománypont közös perselyébe adják.
  
  „Én sokszor adakozok év közben is, ha épp kérnek tőlem, de karácsony közeledtével szívesebben adnak az emberek. Mi erre szeretnénk lehetőséget adni, és egy olyan helyre eljuttatni az adományt, ami tényleg életmentő is lehet akár” – magyarázza Csipa. „Ne higgyük, hogy csak hajléktalan lehet rászoruló. Sokan az ételosztáskor jutnak meleg ételhez így télvíz idején.”
  A lemezmegjelenés után sem dőlnek hátra a zenészek: az új korong dalai közül a Félig ébren című számhoz még idén leforgatnak egy klipet, és már javában készülnek a március 16-i Aréna showra is, mely Magyarország eddigi leglátványosabb rock koncertjének ígérkezik.
  
  „Majd három évvel ezelőtt nagyon magasra tettük magunknak a lécet az akkori Aréna koncertünkkel. Igyekszünk ezúttal is mindenkit elkápráztatni és egy olyan koncertet adni, ami egy újabb mérföldkő a zenekar életében” – mondja Endi.
  „Egy ilyen Aréna koncertet több hónap próba és kreatív ötletelés előz meg. Az biztos, hogy az új lemez dalait is bele kell illeszteni a koncertműsorba, ami ilyenkor a legnehezebb feladat, hiszen nem tarthat örökké az a koncert sem” – teszi hozzá Késmárki Zsolt„Egy biztos, hogy a legnagyobb slágerek nem maradhatnak ki ezúttal sem.”



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amanna bemutatja legújabb dalát „Valamiér´”
Trash Boat kiadja a „Break You” című legújabb dalát
Megérkezett a Banks Arcade a Self Help című vadonatúj dala
Együtt érkezik a Dürer-be a Hatebreed és a Crowbar
Megjelent Bognár Szilvia - Király Nóra - Kovács Zoltán: Parallel című albuma
Einstürzende Neubauten alien pop music az Akváriumban
Rifflord: Dél-Dakota metal titánjai visszatérnek
A Paraline új videoklippel tiszteleg Kurt Cobain előtt: „One Shot, One Kill”
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 zonaria    in mourning    deák bill blues band    systemhouse33    herbaliser    steve vai    twilight of the gods - allstar bathory tribute    jackass 3d    bilocate    metalcamp    pomogácsok brutal monsters    negura bunget    zagar    dance or die!    valerian swing    omega diatribe    metalcamp    ladánybene 27    magyar atom    simon pegg    mike watt    novelists    enrico rava    alan wilder    desultory  

r46
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!