hosting: Hunet
r37
  cikkekfotók        
hírek   2018. december 6. csütörtök   04:12
nincsen hozzászólás

szerző: ma
Ha decemberben jegyet váltasz a Budapest Park koncertjeire, jó ügyeket támogatsz vele


  2018 szeptemberében eddigi legsikeresebb évadát zárta a Budapest Park, de az már most látszik, hogy jövőre még magasabb fokozatra kapcsolnak. Már most húsz esemény közül szemezgethet a közönség, ráadásul aki december 1. és 31. között vásárol jegyet a Budapest Park bármely koncertjére, az 50 Ft-tal a Budapest Bike Maffia, a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány és a Mikulásgyár munkáján keresztül támogatja a rászorulókat.
  
  Hetedik évadában is különös figyelmet fordított a Budapest Park a társadalmi felelősségvállalásra – a Pöttömkert rengeteg civil szervezetnek adott helyet; valóra váltották egy súlyosan beteg kisfiú álmát a Csodalámpa alapítvánnyal; gyűjtöttek ruhát a Heti Betevőnek vagy éppen grafikusokkal készíttették el a Quimby dalait, hogy azok is megértsék őket, akik nem hallhatják – a képeket aztán elárverezték, a befolyt összeggel pedig egy hallássérültekkel foglalkozó alapítványt támogattak.
  A tél beköszöntével sem feledkeznek meg a kevésbé szerencsésekről, így decemberben minden egyes eladott jegyből 50 Ft-ot jótékonyságra fordítanak: a Budapest Bike Maffia, a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány és a Mikulásgyár szervezetének ajánlják fel a befolyt összeget egyenlő arányban.
  
  És hogy pontosan milyen koncertek közül válogathatsz? Nemzetközi fronton igazi világszenzációnak számít az amerikai hard rock/modern metal egyik legfontosabb zenekara, a Disturbed első magyarországi koncertje; a Jared Leto vezette Thirty Seconds To Mars először ad önálló koncertet hazánkban; az 50 éve útjára indult Woodstock hangulatát - Janis Joplintól Jimi Hendrixig - is felidézhetjük a legmenőbb hazai színészek tolmácsolásában. A retroláz sem csillapodik, hiszen újra lesz Total Dance Cabrio a Vengaboys és Cascada főszereplésével; jövőre is megrengeti a Parkot Scooter; ATB-vel és Mauro Picottóval idézhetjük fel a hajdani Budapest Parádét; nosztalgiázhatunk az Alphaville, Samantha Fox és a Boney M koncertjeire; illetve visszatér a diszkó királya, DJ Bobo is.
  
  De a hazai zenei színtér színe-java is már biztosan ott lesz 2019-ben a Budapest Parkban. Vészesen fogynak a jegyek az idei évben teltház előtt fellépő Halott Pénz és Majka koncertjeire. Különleges alkalmaknak is szemtanúi lehetünk: 30. jubileumát ünnepli a Tankcsapda; négy év szünet után visszatér a Subscribe; az őskáoszt idézi meg az Edda Művek; cirkusszá varázsolja az egész Parkot a Quimby; egyetlen budapesti nagykoncertjét adja itt Rúzsa Magdi illetve Caramel is, és bűvészshow-val varázsolja el a közönséget a Wellhello. És ha mindez nem lenne elég, igazi slágergyárosokat is köszönthetünk a 2019-es évadban: a Neoton és a TNT is a Budapest Parkban tartja nagykoncertjét, de a tervek szerint tavalyi első parkos buliját is felülmúlja majd Horváth Tamás.
  
  Sőt, hogy könnyebben kibírd a következő szezonig, már beszerezheted a MOL kutakon a Park dupla CD-t, ami megjelenése óta a hazai lemezeladási lista élbolyában szerepel. Széles palettáról választhatsz tehát élményt szeretteid (és persze saját magad) számára, decemberben pedig még jót is teszel vele!



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Ossian - Fővárosi nagykoncert szeptember 14-én a Barba Negrában
´Éljük át a pillanatokat, és merüljünk el a zenében!´ - Megjelent a Transylvanium új nagylemeze
A Thundermother és több csajos banda érkezik 2025-ben
A montreali sludge metal mesterei, a Dopethrone kiadtak egy vadonatúj videót
Kelet-európai életérzés és sírva vigadás - a Dubioza Kolektiv csapatával készített közös dalt a Bohemian Betyars
Hamarosan megérkezik a Wage War pusztító 5. albuma
Új dalt adott ki a Sons Of Silver a hamarosan megjelenő „Runaway Emotions” albumról
Júniusban új albummal jelentkezik a Nothing More
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 winterborn    feltbeats    másnaposok 2    charlie    pattinson    cowboyok és űrlények    hardcore    jet    choice with no voice    dr. living dead    m:pire of evil    volt 2013    zechs marquise    dr. melancholia    rezet    spirit blue    ska-pécs    az erő krónikája    alvin és a mókusok    ensiferum    long play 33 1/3    egek ura    the last airbender    e-nora    the chariot  

r47
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!