hosting: Hunet
r40
  cikkekfotók        
magazin [album]  2018. október 12. péntek   16:20
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Az élmény összeköt – stratégiai megállapodást köt a Lexus és a Müpa


  Stratégiai partneri együttműködésre lép a Müpa, Magyarország egyik legismertebb kulturális márkája, a régió egyik legmodernebb kulturális intézménye, és a környezetbarát hibrid elektromos modelljeiről ismert prémium autómárka, a Lexus.
  
  A világ legzöldebb prémium luxusautó-márkájaként ismert, Magyarországon 98%-ban környezetbarát hibrid elektromos autókat értékesítő Lexus és a Müpa, Magyarország egyik legismertebb kulturális márkája és Európa egyik legmodernebb kulturális intézménye bejelentette, hogy stratégiai együttműködésre lépnek. A kulturális értékek megőrzése és a művészet támogatása iránt hosszú évek óta elkötelezett Lexus neve a környezetbarát prémium autókon túl a műértő közönség számára az immáron saját jogon is nemzetközi rangú Lexus Design Awardról, a fiatal filmművészeket felkaroló Lexus Short Films kezdeményezésről, vagy épp a Velencei Filmfesztivál főtámogatójaként is ismert. A Müpa a megnyitása óta eltelt közel tizenöt évben világszerte ismert és elismert kulturális branddé vált, amely egyedülálló módon fogja össze a különböző művészeti ágakat, otthont ad komoly-, kortárs-, könnyű-, jazz- és világzenének, operának, új cirkusznak, táncnak, irodalomnak, filmművészetnek egyaránt.
  
  „A Müpa értékmegőrző és értékteremtő szellemisége, amely a hagyományok megőrzése mellett szem előtt tartja a legmodernebb kortárs művészeti ágak és irányzatok bemutatását, tökéletes párhuzamba állítható a Lexus márkafilozófiájával, amely a világ leginnovatívabbnak tartott prémium autógyártójaként ötvözi a forradalmi technológiákat és a legfejlettebb környezetbarát hibrid elektromos meghajtást a tradicionális japán értékekkel és kézműves hagyományokkal. Utóbbiakra kiváló példa a Lexus márka egyik alapértéke, a hagyományos japán vendégszeretet, az Omotenashi, vagy épp az autóink kézműves összeszerelési minőségéről gondoskodó takumi mesterek munkája, míg az előbbi a legújabb generációs hibrid elektromos hajtásban, vagy épp a világelső vezetéstámogató és aktív biztonsági rendszerekben ölt testet, amelyek már az önvezető autózás előhírnökének tekinthetőek. Éppen ezért rendkívüli megtiszteltetésnek tekintjük, hogy a Lexus a Müpa stratégiai partnere lehet” – fogalmaz Kárpáti László, a Lexus magyarországi márkaigazgatója.
  A Müpa stratégiai partnereként a Lexus öt környezetbarát hibrid elektromos autót bocsát az intézmény rendelkezésére, amelyekkel többek között az intézményben fellépő világsztároknak nyújtanak majd limuzinszolgáltatást. A két márka hosszútávú együttműködésének köszönhetően innovatív és különleges aktivitásokban vehet majd részt a Müpa közönsége is.
  
  „Magyarország és a régió vezető kulturális intézményként küldetésünknek tartjuk, hogy a legújabb művészeti formák, izgalmas kulturális trendek és kezdeményezések bevezetésén, valamint a hazai és nemzetközi élvonalba tartozó művészek, fiatal tehetségek bemutatásán túl új művek létrehozását támogassuk, illetve a nemzetközi kulturális kapcsolatainknak köszönhetően hozzájáruljunk a magyar előadóművészek nemzetközi megismertetéséhez is. Büszkék vagyunk arra, hogy párbeszédet generáló, kérdéseket felvető művészeti eseményekkel és szolgáltatásokkal, az élményre, kreativitásra és interakcióra építő programjainkkal a fiatalabb generációt is arra inspiráljuk, hogy tudatos kultúrafogyasztóvá, a Müpa-közösség részévé váljon. Fontosnak tartjuk, hogy a társadalmi felelősségvállalás és így a környezettudatosság területén is értéket közvetítsünk úgy a közönségünk, mint kiváló hazai és nemzetközi művészeink, a Magyarországra látogató világsztárjaink felé. Éppen ezért nagy örömünkre szolgál, hogy a fenntartható fejlődés gondolatához kapcsolódva a világ legzöldebb prémium autógyártójának tekintett és a környezetbarát hibrid elektromos hajtás szinonimájává vált Lexusszal léphettünk stratégiai együttműködésre” – emeli ki Káel Csaba, a Müpa vezérigazgatója.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. március 22.
Sari Schorr Budapesten
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
2024. március 23.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
A BFZ 2024–25-ös évada
Kétszázadik mesterkurzusát tartja meg szombaton a Fesztivál Akadémia Budapest
Rómában és Amszterdamban lép fel Kelemen Barnabás a világ legpatinásabb zenei intézményeiben
Felolvasás és kiállításmegnyitó a Cervantes Intézetben - A nők és a diplomácia
XXIV. Nemzetközi Tervezőgrafikai Biennálé A Képzőn
Legendás fellépők és izgalmas zenei felfedezések – idén is vár a Budapest Ritmo
Sci-fi világot teremtenek fényszobrász alkotások Budapesten
 kiemelt 
Március végén érkezik az U.D.O.
  
Touchdown című új lemezével, és Peter Baltes egykori Accept-es basszusgitárossal az oldalán érkezik március 27-én Udo Dirkschneider és zenekara, az U

Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 lost society    balázs elemér    hemlock    víg mihály    mindenki szereti a bálnákat    jean michel jarre    metalcampsabaton    omnium gatherum    volt fesztivál    cate blachett    trident    21 jump street     brian de palma    steven tyler    ramones    wass albert    slaughter to prevail    érdi tamás    jude law    dawnstar    gifts from enola    winters bane    pro-pain    octopoly    ac/dc  

r47
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!