hosting: Hunet
r34
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2018. július 10. kedd   04:39
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Napközben is bőven van mit csinálni az EFOTT-on
Ma nyitja kapuit a fesztivál

  Július 10-16. között a szervezők csordultig töltik a Velencei-tó partját programokkal, a Csak szabadon... életérzésnek kedvezve. A különleges élményekkel készülő Civil Tér, a turisztikai, kulturális és sport lehetőségek várhatóan teltházas érdeklődést hoznak. Jessie J, John Newman, Lost Frequencies, Dub FX, a Volbeat és a legnagyobb magyar sztárok koncertjei mellett biztosan nem lehet majd unatkozni az idei EFOTT-on.
  
  Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóíja elnevezéshez hűen olyan napközbeni programokkal várja a velencei tópartra érkezőket, amelyekkel más fesztiválokon nem, vagy csak elvétve találkozhatunk. Idén a sporttevékenységek mellett az eddiginél is több turisztikai és civil megmozdulás lesz. A fesztiválozók hazai fellépőkkel mehetnek lovaskocsis bortúrára vagy kirándulhatnak az Ingókövekhez, de akár a Velencei-tavat is körbetekerhetik. A szervezők trendkövető beállítottságának köszönhetően, idén is újítanak: már tematikus quíz esttel, pálinka- és szörpfőzde látogatással is be lehet melegíteni az estére. Az igazi kalandvágyók akár át is vitorlázhatják a tavat, miközben a hangulatot olyan előadók biztosítják, mint Horváth Tamás, a Punnany Massif vagy Dub FX.
  
  – Ez a fesztivál nem csak a koncertekről szól. Aki már ellátogatott hozzánk, pontosan tudja, hogy itt nem lehet unatkozni. Szeretjük megmutatni az adott terület szépségeit, és hiába vagyunk több éve Velencén, még mindig tudunk újdonságokat felfedezni. A turisztika mellett persze a Civil Tér is egy fontos mozgatórugója az EFOTT-nak, ahol bármely generáció megtalálja a saját érdeklődésének megfelelő kitelepülést, programot vagy beszélgetést – mondta el Maszlavér Gábor fesztiváligazgató.
  
  A civil programok megszervezésében az EFOTT idei házigazdája, az Eötvös Lóránd Tudományegyetem hallgatói segédkeznek, akik meglepő és különleges, ám a mai világot hűen tükröző témákkal színesítik a fesztiválozók időtöltését: a Civil Tér központjában világutazás, társadalmi mobilizáció, Trollfoci történet, VB kerekasztal témákban barangolhatnak az érdeklődők, vagy részt vehetnek kémiai kísérletekben, a fantasztikus világ kedvelői pedig a Bosszúállók, a Trónok Harca és az Éhezők Viadala elemzéseiben merülhetnek el. Természetesen a felsőoktatás is központi szerephez jut, ám itt kötetlen hangulatban lehet majd beszélgetni oktatókkal és hallgatókkal egyaránt, az egyetemi kitelepülések keretein belül.
  
  További ínyencség lehet a fesztivál napközbeni programjai közül a milliomos képző, a dodgem, az interaktív kamion, a VR Lounge, a szabadulószoba, a börtönjárat és a sokak által kedvelt color party, vagy akár a MOL-limózás olyan zenészekkel, mint JumoDaddy, a Blahalouisiana, Peter Jabin vagy a Depresszió tagjai.
  
  EFOTT, csak szabadon.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 gazember lászló    backpackers’ spring    azfeszt    boysetsfire    kalan mikla    johnny knoxville    roar    kill ferelli    bury tomorrow    mr. bean    radics béla    szántó faszi    hills have eye    kovács patrícia    lemez kuckó    exhumer    verge    mission: impossible    psycroptic    steve morse    twister    roger faxon    uli jon roth    hammer concerts    hollywoodoo  

r47
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!