hosting: Hunet
r39
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2018. április 27. péntek   04:26
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Budapest Park - színesebb felhozatal


  Az évről évre bővülő, egész nyáron át nyitva tartó programhelyszín nagynevű külföldi előadókkal, különleges művészeti programokkal, az éjszakai élet felpezsdítésével és menő új arculattal erősít a minden eddiginél erősebbnek érkező szezonjára.
  
  Május 3-án a szemünk előtt felnövő, mára az egyik legprofibb, mégis legőszintébb zenekarnak számító Margaret Island nyitja meg a Budapest Park hetedik szezonját. Az örömzenélést május 4-én egy gigantikus szülinapi zsúr, az idei év első teltházas bulija, a Tankcsapda – Lukács fél évszázad követi. A hamisítatlan zúzás után május 5-én az idén 15 éves Punnany Massif hozza el a 15 legpunnanybb dalt – a zenekar az összes nagy mérföldkövét érintő best of koncerttel készül. Május 6-án pedig a tragikusan fiatalon elhunyt Fábián Julira emlékezünk. A koncert programja Juli életpályáját követi végig azokon a dalokon keresztül, amiket Juli írt és rögzített, azon zenészek-énekesek tolmácsolásában, akikkel a legtöbbet lépett fel, és akikkel a legszorosabb baráti viszonyt ápolta. A koncert bevételeit jótékony célra fordítják a szervezők: az újonnan létrehozott Fábián Juli Alapítvány számlájára kerül.
  
  Az öt hónapon át nyitva tartó szórakozóhely a nyitóhétvégén túl is számtalan érdekességgel – lemezbemutatókkal, születésnapi koncertekkel- készül, és minden eddiginél több külföldi világsztárt vonultat fel, a legkülönfélébb stílusokból. Az elektronikus zene rajongói Bonobonak, a Scooternek, a Bloody Beetrootsnak, Paul Kalkbrennernek és a Die Antwoordnak, a keményebb műfajban utazók a Body Countnak, a Rise Againstnek, a Bullet For My Valentine-nak és az Asking Alexandriának, a Queens of the Stone Age-nek, az Alice In Chainsnek és Billy Idolnak, a poposabb vonal kedvelői pedig LP-nek és a Modern Talkingnak örülhetnek. De a blues és a reggae szerelmesei is találhatnak maguknak csemegét Joe Bonamassa illetve az Alborosie & The Shengen Clan koncertjein.
  
  Egymásra nyíló videóablakok, villódzó szürreális képek, papaya, avokádó, tukán madár. Folyamatos látványorgia jellemzi a Budapest Park idei arculatát, amit a tehetséges grafikus, Pápay Fanny tervezett. Egyszerre mutatja be az internet képi világát a maga szürreális módján, és idézi meg a nyolcvanas évek esztétikai motívumkészletét. A Budapest Park kiadványainak és programfüzeteinek a tervezőgrafika szakon végzett Kőmíves Kristóf adott új köntöst, a helyszínen a feliratok helyett pedig izgalmas alkalmazott eligazító ábrákat tervezett. Pápay Fannyval közösen merítettek a 80-as évek vizuális szimbólumaiból, a popkultúra aranykorszakának képi világát egyedi módon jelenítik meg a kortárs internet kultúra formanyelvének segítségével.
  A Budapest Park elszeparált kis helyszíne, a délutántól nyitva tartó Nagyszünet egy kellemes, nyugodt, zöld terület – ez ad helyszínt különböző különleges programoknak - akusztikus koncertek, kertmozi a Sony Movie Channel kultikus filmjeivel, színház, utcaszínház, újcirkusz produkciók -, miközben limonádéval, kávéval, sörrel vagy hűsítőkkel várja az érdeklődőket.
  Ki ne szeretne nyáron a csillagos ég alatt bulizni?! Éppen ezért a Budapest Park a legkúlabb partysorozatokat hívta meg idei szezonjában – beköltözik többek közt a Necc Party, a Neonhullám, a Lithium és a Lidocain Night is, hogy a koncerten felgyülemlett adrenalint a közönség egy hajnalig tartó féktelen bulizással vezethesse le.
  
  A ​Budapest ​Park nem mindig a nagy gyerekeké, ugyanis minden hónap első vasárnapján átváltozik Pöttömkert​té. Érdekes, izgalmas és interaktív ​gyerekprogra​mokkal, előadásokkal és koncertekkel – május 6-án például az Eszter-lánc mesezenekarral – várja a vidámságra vágyó kisgyermekes családokat.
  
  Az így is hatalmas tömeg befogadására képes Budapest Park idén további új, exkluzív helyszínekkel bővül. A Heineken Lounge mellet idén a Mastercard Skyboxból, a Szentkirályi Party Páholyból és a Takarék Skyboxból nyílik majd a legjobb kilátás a nagyszínpad koncertjeire.
  Ha mindez nem lenne elég, több formabontó aktivitás is helyet kap idén a Budapest Parkban. A Telekom VR –ral bármikor benézhetsz a kulisszák mögé, hogy tényleg testközelből láthasd a legnagyobb sztárokat. A színpad több pontjára felszerelt kamera segítségével ráadásul egy kis időre a fellépő bőrébe is bújhatsz – 15 perc hírnév pedig mindenkinek jár! Készítsd el életed legjobb fotóját a Takarék Giga Selfie segítségével! Fényképezd le a tízezres tomboló tömeget, mosolyogj szépen, majd az óriási felbontású képen zoomolj magadra! És végül, de nem utolsó sorban ne felejts el magadnak szuvenírt vásárolni a kibővített merch pultokban, ahol idén először a BP Shop által külön a Budapest Park számára tervezett darabokból válogathatsz. És végül a legfontosabb dolog: hagyd kint a valóságot!



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
NOT_FOUND
Műfaji és földrajzi határokon átívelő élményeket hozott a negyedik Bartók Tavasz
Együtt, egymásért! - Kárpátaljai est a Fonóban
Három Vámos – mesterségük: fényképész
Hat városban tartják meg a II. Halász Ferenc Országjáró Tehetségkutatót
Tavasz, muzsika, Európa
Női fókusz - Eve Arnold, Nanna Heitmann, Susan Meiselas, Inge Morath, Marilyn Silverstone
A Tatabányai Bányászati és Ipari Skanzen újjászületett!
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 toxic waltz    sigur rós    billy gibbons     ivan &the parazol    sienna miller    lantos zoltán    verbunk-punk    pop ivan    ryan gosling    meex    dreyelands    salt    maxxwel    frogshow    beszámolót erről    tombs    steven wilson    spacesh!t    soulburners    bikelinefest    close your eyes    harloch    tirpunk     ryan gosling    wongraven  

r43
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!