hosting: Hunet
r35
  cikkekfotók        
előzetes [buli]  2018. március 19. hétfő   12:34
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
TRIP Hajó március - április havi programjai


  A tavasz beköszöntével egyre színesedik a TRIP hajó programjai. Márciusban és áprilisban a legkisebbeknek és szüleiknek szóló PomPom Spring Party mellett a Fonogram nyertes Ørdøg következő budapesti koncertje is itt kerül megrendezésre, sőt első külföldi fellépőt is köszönthetnek, a Freeborn Brothers személyében, akik Lengyelországból érkeznek. Természetesen a lágyabb, költői hangulat kedvelőit sem hagyják cserben, Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert Libikóka estje is a tavaszi programkínálat része. Azoknak, akiknek egy fél éjszaka soha nem elég, a Mystery on Danube a partyja, ahol TRIP és a Chily team szervezésében reggel 8-ig tart az este.
  
  Várnak mindenkit szeretettel a fedélzeten!
  
  március 23. 21.00 Perfect Pill & Alone In The Moon közös lemezbemutató + Stabbed
  március 25. 20.30 Freeborn Brothers PL és Deadly Mantis HU
  március 30. 21.00 Chily Team & TRIP present: Mystery On the Danube
  március 31. 23.00 ★ The Dubstep Story / 1st Birthday ★ Shiverz (UK) ★ TRIP
  április 7. 20.00 Öcsi 50! Blues-Rock Fesztivál
  április 13. 20.30 Ørdøg, Uzipov, Aebsence
  április 15, 20.00 Libikóka - Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert
  április 20. 20.30 Láttalak, Hallottalak, Elkövetlek lemezhallgató buli – Darvas-Czitrom projekt
  április 21. 16.00 PomPom Spring Party - The Family Rave
  április 21. 21.00 Rock the River: Ed Philips & the Memphis Patrol vs. Guns N´ Destruction
  
  Perfect Pill & Alone In The Moon közös lemezbemutató + Stabbed
  március 23. szombat 21.00 Kapunyitás: 20.00
  
  Dupla lemezbemutató koncert lesz ez az este. A Perfect Pill és az Alone in the Moon legújabb lemezét hozza el A TRIP Hajóra, Budapest legújabb vízen úszó koncerthelyszínére, vendégük pedig a hazai színtér egyik legfrissebb progresszív metál zenekara, a Stabbed lesz.
  
  Jegyár:
  Early bird: 1000 Ft
  Elővételben: 1200 Ft
  Helyszínen: 1500 Ft
  
  Perfect Pill
  A Perfect Pill hatóanyaga a dallamos rockzene, amelyet grunge és progresszív elemek tesznek még összetettebbé. A zenekar a 2015-ös Shape of Things to Come című EP-je után idén tavasszal új lemezzel jelentkezik. A MAZE című albumról eddig megmutatták a lyric-trip videóval kiegészült Nothing´s Unclear-t és a címadó dalt. Legutóbbi megjelenésük egy skandináv krimi hangulatú klip, mely a Mission című dalra készült. Most legújabb lemezüket mutatják be.
  
  Alone in the Moon
  Az Alone in the Moon 2015 nyarán tűnt fel a budapesti zenei színtéren Collection of Great Generational Anthems c. debüt albumával. A lemez sikert aratott a stílus iránt elkötelezett hallgatók körében, szakmai elismertségét pedig a magas pontszámú albumajánlók mellett az is bizonyítja, hogy a zenekar a Cseh Tamás Program 2016-os szezonjában 274 jelentkező közül bekerült a támogatott 25 induló előadó közé. A támogatásból három hanganyag készült. A Glamour Grunge EP (2017 június) az irodában tespedő, meg nem értett forradalmár mindennapjait írja le az első album grunge-és stoner rockos mixtúrájának egyszerűbb, kiábrándultabb verziójaként. A Budapest Nihil kislemez (2018 január) a budapesti indie rock szintér paródiája, egyben a zenekar első magyar nyelvű dalát is tartalmazza. A 2018 márciusában megjelenő második nagylemez Ruin Pop címmel egy pszichedelikus punk óda az önpusztító budapesti éjszaka szereplőihez, az élményekre éhes friss egyetemistától a talponállók világmegváltó gondolatokkal és reménytelen sorsokkal teli világáig.
  A 2018 márciusában megjelenő Ruin Pop c . nagylemez egy pszichedelikus punk óda az önpusztító budapesti éjszaka szereplőihez, az élményekre éhes friss egyetemistától a talponállók világmegváltó gondolatokkal és reménytelen sorsokkal teli világáig...
  
  Stabbed
  Rendhagyó, éles dinamikai váltásokkal és dühvel átitatott találkozása ez a groove- és a posztmetálnak, ami az eltérő stílusok dacára egyben van, kerek és kirobbanóan energikus. 2016-os indulásuk óta számos fővárosi, és vidéki koncerten megmutatták elsöprő lendületű műsorukat. 2017-ben bejutottak a Wacken Metal Battle Hungary döntőjébe, és többek között a FEZEN Fesztiválon is játszottak. Nem mindennapi keverék az, amit a Stabbed játszik, van benne a Meshuggah-féle matekos szigorból, vannak Tool módra progos részek, de az Opeth és a Katatonia sötétsége is visszaköszön pár helyen, amihez még súlyos sludge/doom témák, és Mastodon-rokon lüktetések is társulnak.
  
  Freeborn Brothers PL és Deadly Mantis HU
  március 25. vasárnap kapunyitás: 20:30
  Deadly Mantis: 21:00 óra
  The Freeborn Brothers: 22:00 óra
  
  A Deadly Mantis zenekar a Spacetaxi utódzenekarának tekinthető abban az értelemben, hogy a tagok közül hárman, Báthori Gábor, Gelsei Gergő és Somogyi Krisztián úgy gondolták hogy együtt maradnak és új dalokat írnak, valamint a régiek közül néhányat újraértelmeznek, ám ezúttal egy sokkal lendületesebb és energikusabb kivitelben. Ehhez megtalálták a megfelelő ordibátort, Szabó Tamást, aki civilben mi más lenne, mint ovóbácsi. A dalok témái maradtak az élet apró örömei és bosszúságai körül, de amíg a régi anyag sokszor egy nőiesebb nézőpontból látta a valóságot (lévén a női ének miatt), mostantól a tesztoszteron-túltengés hatása alatt álló hiper-macsó álláspont kap nagyobb teret.
  
  jegyár: 1.000 HUF
  
  Chily Team & TRIP present: Mystery On the Danube
  Korai Trancemission -- Antropomorf -- Chily team
  március 30. péntek 21:00
  
  A Chily Team új helyszínre invitál Titeket, négylábú barátaitokat, valamint drótszamaraitokat, egy nem mindennapi, táncolós estére a Dunán. Pánikra semmi ok, nem a hideg vízparton piknikezünk, hanem egyenesen a TRIP Hajón látunk vendégül minden bulizni vágyót. Kooperációnk ez alkalommal Antropomorf-fal és a Korai Trancemission-nel lesz, az alábbi módon:
  
  21.00 - 22.00 Antropomorf
  22.00 - 00.00 Korai Trancemission
  00.00 - 02.00 AlphaKey (Psytrance, Funkedelic)
  02.00 - 04.00 With the Flow (Psytrance)
  04.00 - 06.00 Sto.Fan feat Bottah Rankin (Reggae Dub)
  06.00 - 08.00 Mash b2b Drone Attack (Progressive PsyChill, PsyTech)
  
  Az óriási táncteret a Dharmatronic dekorálja
  A kényelmes, puffokkal berendezett, leülős részlegünk falait vetítéssel tarkítjuk. A rendezvényen több shop és szórakoztató elem is tiszteletét teszi:
  • Psycho stick - ördögbot
  • Graphixie - ékszer
  • Módra TextilDesign - egyedi festett pólók, táskák
  • Fimoverzum - egyedi gyurma ékszerek
  • Agni Triom Circus - uv aktív arcfestés, led zsonglőr show
  
  Belépőjegy:
  1500.- elővételben (a buli napjáig)
  2000.- a buli napján és a helyszínen
  
  ★ The Dubstep Story / 1st Birthday ★ Shiverz (UK) ★ TRIP ★
  március 31. 23.00
  
  THE DUBSTEP STORY presents 1st Birthday w/SHIVERZ (UK)
  Nehéz szavakba önteni az elmúlt 12 hónapot. Amin ezidő alatt átesett csapatunk az szinte leírhatatlan.
  Köszönjük a hónapról hónapra megjelenő mosolygós arcoknak a részvételt, a rengeteg segítséget és támogatást, köszönjük a világ legjobb arc vendégfellépőinek a megállíthatatlan vibe-okat. Köszönjük Lesz Pub, köszönjük Under Budapest, köszönjük Gödör Klub, köszönjük Dürer Kert...
  Sokan sejthettétek, hogy márciusi bulinkra a #riddim szcéna közel legmeghatározóbb alakját hívjuk el, az igazi hentest, a Monsters egyértelműen legerősebb alakját... a THE DUBSTEP STORY bemutatja --->Shiverz dabutcher !!!
  A köret természetesen most is a legégetnivalóbb gyerkőcökből áll: STØY,Secondphace, Habee és Ori G egyre több helyre kap meghívást, büszkeségeink erről a buliról sem maradhatnak le.
  
  🎂 SHIVERZ (UK) 🎂 (Monsters)
  🎂 Habee 🎂 (The Dubstep Story)
  🎂 Secondphace 🎂 (The Dubstep Story)
  🎂 Ori G 🎂 (The Dubstep Story)
  🎂 Støy 🎂 (The Dubstep Story)
  
  Jegyelővétel:
  🎂 Kedvezményes: 2500 HUF
  🎂 Normál: 3000 HUF
  🎂 Sanur Presszó (Budapest, Lövőház u. 23, 1024)
  Open: H-V 9:00 - 23:00
  
  Öcsi 50! Blues-Rock Fesztivál
  április 7. szombat 20:00 kapunyitás: 19:00
  
  Johnny Biglip Band: 20.30h
  All in 5: 21.15h
  Zappa - Syrius emlékzenekar: 22.00h
  AKIMER: 22.45h
  
  Vendégek:
  Tátrai Tibor -- Takáts Tamás -- Micheller Myrtill -- Nagyváradi Erzsébet – Frenk - Sipeki Zoltán --Pataki László
  
  Jegyek:
  2500 Ft (elővételben)
  3000 Ft (helyszínen)
  
  Ørdøg, Uzipov, Aebsence
  április 13. 20:30 kapunyitás: 20:00
  
  A Fonogram hazai hard vagy heavy metal album kategóriájának nyertese, az Ørdøg zenekar a TRIP Hajó színpadán. Az Uzipovval, és az Aebsence-szel kiegészülve ígér felejthetetlen estét.
  
  Jegyárak:
  1900 Ft - elővét
  2400 Ft - helyszín
  
  Libikóka - Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert zenés pódiumestje
  április 15. 20.00
  Jegyár: 2800 Ft
  
  Az ismert író és a népszerű zeneszerző közös estjén anyáink, apáink történetei kerülnek elő. Úgy, ahogy régen, társaságban volt szokás, dalban, mesében mondva el. Zene, irodalom és színház találkozása az este, új írások és a szerzők közös dalai. Műhelytitkok és songok a Játszótér című Grecsó-Hrutka zenés darabból, és persze anekdoták, melyek nem a sublótba valók.
  Hintázzanak velünk!
  
  Az alkotókról:
  Grecsó Krisztián 1976-ban született Szegváron, Újlipótvárosban él, az Élet és Irodalom munkatársa. A csongrádi Batsányi János Gimnáziumban érettségizett. A békéscsabai Kőrösi Csoma Sándor Főiskolán végzett, mint tanító, de sohasem tanított. A József Attila Tudományegyetem magyar szakát 2001-ben fejezte be. Öt évig élt Békéscsabán, a Bárka folyóirat szerkesztője volt. Volt a Nők Lapja vezető szerkesztője és a Szépírók Társaságának alelnöke, 2009-től vezeti az Élet és Irodalom próza és esszé rovatát. 2016 őszén mutatta be a Vígszínház az általa színpadra írt Molnár klasszikust, A Pál utcai fiúkat (zene: Dés-Geszti), melyet zajos sikerrel játszanak.
  
  Hrutka Róbert - zeneszerző, előadó
  1989-től napjainkig több mint 200 lemez elkészítésében működött közre zenészként, szerzőként és producerként. A hazai könnyűzenei élet meghatározó muzsikusa. 2001 és 2008 között számtalan slágert komponált Jamie Winchesterrel, melyet több száz sikeres koncerten elő is adott. Ezután szólókarrierbe kezdett és két albumot is kiadott: a Szabadság-vírus és a Hét nap után címűt. Nagylemezt írt Für Anikónak, Udvaros Dorottyának, Tompos Kátyának. Számtalan magyar filmhez szerzett zenét, többek közt a Kincsemhez is.
  
  Láttalak, Hallottalak, Elkövetlek lemezhallgató buli – Darvas-Czitrom projekt
  április 20. péntek 20:00 kapunyitás: 20:00 óra
  
  Eljött a várva-várt lemezbemutató, amely során bemutatjuk Darvas Benedek és Czitrom Ádám: Láttalak, Hallottalak, Elkövetlek című zenei karikatúra-albumát. A szerzők az elmúlt 30 év ikonikus magyar underground zenekarait és előadóit idézték meg. Saját számokat és szövegeket alkottak 14 zenekar stílusában. (pl. Európa Kiadó, Trabant, Balaton, Kispál és a Borz, Quimby, stb.)
  Az est folyamán közös meghallgatásra kerül a lemez és bemutatják az alkotók által készített werkfilmet is, amelyben az érintett zenekarok tagjai nyilatkoznak az anyagról és egymásról. Majd egy kötetlen beszélgetés keretében mesélnek a szerzők az alkotás folyamatáról, és élőben előadnak olyan számokat, amelyek végül nem kerültek fel az albumra. Moderátor: Vass Norbert.
  
  Az esemény végén: Tematikus buli DJ Popdavec-cel, hajnalig.
  Az est házigazdája: Sickratman
  jegyár: 1500 Ft, amihez a helyszínen ajándék CD jár
  
  
  PomPom Spring Party - The Family Rave
  április 21. 16.00-18.30
  
  Tavaszköszöntő családi buli egy hajón Palotai Apuval. FAMILY RAVE ON A SHIP?! Kellhet még más? A TRIP hajón, a Batthyány tér mellett állomásozó, egykor volt tengerjáró belsejében nagyot táncolhatunk a gyerekekkel, de akár a taton is rophatjuk, ha a napisten is velünk van. Sőt még a Dunával es Parlament látképével is szelfizhetünk, ha ez még valakinek hiányozna. 🙈
  A nagy öreg DJ Palotai a kedvünkért korán felkel és jól megpörgeti a lemezeket és lábakat. Lesz big beat, jungle, akár kis hiphop is - csupa pompom ritmus. A kisteremben lesz UV arcfestés, tetkózás, babapihenő-csörgető és gyerekjátszó szoba, a kreatív asztalon origamizás és sirályozás - legyen az akármi is. 🤡
  
  PROGRAM 16:00-18:30
  Nagyterem 🐦Palotai Apu odarak - előtte tánctanítás - legyen hiphop?
  
  Kisterem 🐤 UV Arcfestés, tetkózás
  #baba - babafetrengô, labdamedence, csörgőbörgő
  #ovis - kreatív játékok, alagút, nagy építőkocka, óriás színező
  #workshop: kreatív asztalon siràlyozás, origamizás
  Pelenkázó, gyerek-és felnőttitalok
  
  🙋🏻 Egyéni jegy: 1500 ft - felnőtteknek és gyerekeknek egyénileg vásárolva a jegy ára 1500 ft. Ha csak ketten jöttök (1 felnőtt és 1 gyerek), így éri meg a vásárlás.
  👨👩👧👦 Családi jegy: 4500 ft - max. 4 főig jogosít belépésre családoknak. Azaz 2 felnőtt + 1 vagy 2 gyerek Illetve 1 felnőtt + 2 vagy 3 gyerek belépésére jogosít fel.
  👩👩👧 👨👩👧👦 Családi maxi jegy: 5500 ft - Max 5 főig nagycsaládoknak. Ha 3 gyerekkel vagy a nagyival jönnétek: 2 felnőtt + 3 gyerek vagy 3 felnőtt + 2 gyerek belépésére jogosít fel.
  Csak járóképes babáknak, kicsiknek kell jegyet vennetek. Ha hordozóban lesz a baba, akkor ingyen bulizhat. Belépés CSAK GYEREKKEL. :)
  
  Rock the River: Ed Philips & the Memphis Patrol vs. Guns N´ Destruction
  április 21. koncert, 21:00 kapunyitás
  Rock the River - Legendák találkozása a TRIP Hajón
  
  Időutazás részese lehetsz április 21-én az impozáns TRIP Hajón, ahol akár szelfizhetsz, pacsizhatsz vagy vodka szódáddal koccinthatsz Elvis-el, Axl Rose-al de akár Slash-el is. Rongylábazhatsz a Jailhouse Rock-ra vagy csápolhatsz a Sweet Child O’ Mine -ra… Kell ennél több egy szombat estére?
  
  Monumentális show-val pörgeti fel Budapestet a mára már szinte csak külföldön turnézó Ed Philips and the Memphis Patrol. A hazai rajongókat nem elfeledve, a legénység különleges műsorral fogja borzolni minden idegpályánkat. Az időutazás során a delíriumos extázist a Guns N’ Destruction segít elérni, a Guns N’ Roses legmenőbb dalaival.
  
  Ed Philips and the Memphis Patrol együttes 2011-ben alakult. A zenekar Elvis Presley korai, főként rockabilly stílusú dalait adja elő rendkívül hitelesen, ugyanakkor mégis újszerű felfogásban Elvis művészetét átemelve a 21. századba. A koncerteken a banda amerikai katonai egyenruhában lép fel. A bulik energikus és robbanékony stílusa a rockabilly fénykorát idézi. Koncertjeiket a megszokottól eltérő színpadkép és a látványos show-elemek teszik egyedivé.
  A dalokat friss és új hangszerelésben adják elő, olykor jelentősen eltérve az eredetitől, de mindvégig megmaradva az ötvenes évek főként rockabilly hangzásánál, valamint Elvis ének stílusánál.
  
  A legénység tagjai:
  Ed Philips – ének
  Sonny Mr. rhythm and blues – gitár
  Zedy – nagybőgő
  Little Tommy – dobok
  
  A Guns N’ Destruction zenekart a Hollywood Rose korábbi tagjai alapították 2009-ben, abból célból, hogy a Guns N’ Roses örökségét az azt megillető legmagasabb színvonalon és módon mutassák be - mind a megjelenést, mind a színpadi és zenei munkát tekintve - a nagyközönségnek. Több száz koncert és európai fellépés - Németország, Ausztria, Horvátország, Csehország, Romania, Szlovákia, Svájc - után 2018-ban sincs megállás!
  
  A zenekar:
  Kanyesz (ex-Hollywood Rose) ritmus gitár és vokál
  Sunny (ex-Hollywood Rose) szólógitár
  Daniel (UP) basszusgitár és vokál
  Peter „Axl” (Rocket Queen) ének
  Steven (Kiss Forever Band, Love Gun)
  
  Jegyárak:
  elővétel: 2000 Ft
  helyszín: 2500 Ft



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. március 22.
Sari Schorr Budapesten
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
2024. március 23.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal démonok csapnak le a Barba Negrára áprilisban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
Sting Budapesten- Egy újabb felejthetetlen koncert a Budapest Arénában
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
 kiemelt 
Crypta: brazil death metal démonok csapnak le a Barba Negrára áprilisban
  
Második lemezét mutatja be április 12-én Budapesten a Crypta

Március végén érkezik az U.D.O.
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
Republic 35
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 akela    run for power    palov & mishkin    spielberg    tony soprano    rosa parks    gusto mastivo    noctem    sunday fury    metal    victor hugo    guns n’ roses    armored dawn    redneck zömbiez    johnny english    the halo effect    werk akadémia    mtv hungary    atlasz gábor    winterborn    kapcsolat    subways    kaptár    unearth    kristin davis  

r48
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!