hosting: Hunet
r36
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2018. február 5. hétfő   16:16
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
III. Indoor Sörfesztivál a 100 éves Gellértben
Korlátlan sörkóstolással nyit újra sörhotel

  Az ország legnagyobb sörkocsmájává válik február 16-18 között a Gellért Hotel. Az idén 100 éves szálloda falai közt mintegy 100 féle sört kóstolhatunk számolatlanul, a csúcsgasztronómia híveit pénteken és szombaton ötfogásos sörvacsora valamint a pazar panorámájú Lakosztályétterem várja, vasárnap pedig egy izgalmas Sörbrunch, korlátlan étel- és italfogyasztással.
  
  Hamarosan elérkezik a habos nedű szerelmeseinek legszebb téli hétvégéje, a III. Indoor Sörfesztivál, amikor is a Danubius Hotel Gellért összes termeiben korlátlanul folyik majd a sör, mintegy száz féle változatban, köztük kis és nagyüzemi sörök, hazai valamint cseh, német, angol, belga italok, és whisky-s hordóban érlelt sörkülönlegességekminden mennyiségben. A bevállalósabb sörrajongóknak pálinka, sörpárlat és ír whisky kostolás is dukál, de mindezt a felelős alkoholfogyasztás jegyében – hirdetik a szervezők.
  
  A habos folyam mellett természetesen a sörrel párosítható ételek is előkerülnek, nem is akármilyen kínálatban. Varju Vili, a Bock Bisztró és a Vendéglő a Kisbíróhoz, valamint Frideczky András a Gellért Söröző séfjének sörpárosa a fogások és a hozzájuk kínált sörök párosításával szenzációs ízvilágot kínálnak pénteken és szombaton a Sörpáros Sörvacsora keretében. Az asztalra kerül majd – mások mellett - sörtésztában sült fürjtojás sörmajonézzel, gyömbéres kacsaleves kacsanyelvvel mangalica karaj „kolbász bőrrel”, sörös árpagyönggyel, valamint mogyorós csokoládékrém, tejfagylalttal és sör sabayon-nal.
  
  A Gellért Szálló védjegyének számít a csodás panorámájú 422-es lakosztályban helyt kapó Lakosztályétterem. A limitált létszámú fine dining vacsorát a szálloda centenáriumi évének tiszteletére először, a III. Indoor Sörfesztiválon is megrendezik, ahol ez alkalommal a kortárs gasztronómia kiválósága, Orosz Gábor, a KIOSK Budapest executive chef-jének prémium kategóriás menüje kerül majd terítékre. A fogásokat pedig különleges italsor kíséri.
  
  Vasárnap egy pazar Sörbrunch Capriccio zárja a III. Indoor Sörfesztivált, ahol korlátlan étel-, italfogyasztás és a fesztivál legjobb sörei várják a gourmand-okat. A menüsort Müncz Gábor, a Gellért vezető séfje sörökhöz passzoló ételekből állítja össze, benne meggysörös cékla shot, bécsi burgonyasaláta, füstölt pisztráng vörösbab salátával, jércemell szeletek paprika lekvárral, pácolt libamell savanyított hagymákkal, finomságok a spájzból és sajtfalatok almával, dióval.
  
  Elővételi napijegy 4.990 Ft, korlátlan sörkóstolással, a helyszíni napijegy 5.990 Ft szintén korlátlan sörkóstolással. A Sörvacsorára 8.990 Ft-ért válthatunk jegyet, ami tartalmazza a napijegyet is. A Lakosztályétterem 19.990 Ft, ami ugyancsak tartalmazza a napijegyet is. A Sörbrunch pedig 8.800 Ft, korlátlan étel- és italfogyasztással.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
  szelíd teremtés - a frankenstein-terv    1g records    jonny greenwood    ray davies    animid effect    kells    török ferenc    takáts eszter    the lightning thief    john mayall    kőváry zoltán    nicole holofcener    mike watt    battlecross    jaded heart    beckinsale    arto lindsay    lochnesz    think again    skip the use    alvin lee    motörhead    turisas    soundgarden    slipchaos  

r41
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!