hosting: Hunet
r39
  cikkekfotók        
kultúra [előadás]  2016. december 7. szerda   04:39
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Mesterkurzust indít Molnár Levente operaénekes


  Felkészítő mesterkurzust indít a Virtuózok tehetségkutató harmadik évadának előválogatójára Molnár Levente világhírű operaénekes Csíkszeredán. Célja, hogy az erdélyi fiatalok egyelő eséllyel indulhassanak a tehetségkutató castingján.
  
  A Művészeti Alap Értékek Egyesülete (Artstart4U) - melynek elnöke Molnár Levente világhírű, erdélyi származású operaénekes - felkészítő mesterkurzust szervez a Virtuózok tehetségkutató harmadik évadának előválogatójára. Az egyesület és Levente számára mindig is kiemelten fontos volt a fiatal, erdélyi tehetségek támogatása, érvényesülésük elősegítése. Ez a felkészítő is ezt a célt szolgálja. A Bethlen Gábor Alap támogatásával szervezett mesterkurzus olyan erdélyi fiatalok jelentkezését várja, akik érdeklődnek a klasszikus zene iránt. A 2 napos felkészítőt neves, elismert szakemberek tartják, ami biztosíthatja, hogy az erdélyi fiatalok egyenlő eséllyel indulhassanak a Virtuózok castingján.
  A kurzus tanárai Megyimóreczné Schmidt Ildikó (aki például Boros Misit és Boateng Kármen Stephany-t készítette fel a tehetségkutatóra), Tornyi Beáta (hegedű), Lakatos György (az idei korcsoport-győztes Váradi Gyuszi tanára), Kovács Lóránt (fuvola), Bolyky Zoltán (karmester, a Virtuózok zenei vezetője) és Molnár Levente (ének).
  A felkészítőt december 16-án és 17-én tartják Csíkszeredán, a Nagy István Művészeti Líceumban. A két napos kurzus ingyenes, jelentkezni az mcsaba36@gmail.com vagy az office@virtuozok.hu címeken lehet !
  
  Molnár Levente alig harminc éves, de fiatal kora ellenére hihetetlen pályafutással büszkélkedhet. Az érettségi után, 18 évesen debütált az aradi Nemzeti Színházban, 21 évesen pedig már a Magyar Állami Operaházban játszotta sorra a főszerepeket. Nemzetközi kiugrására 2007-ben a Cardiff-i Énekversenyen került sor, ahol döntősként Carlo Rizzi vezényletével mutatkozott be. Egy évvel később már a londoni Covent Gardenben énekelt, 2009-ben pedig a müncheni Bayerische Staatsoper társulatának tagja lett. Molnár Leventéért versenyeznek a legnagyobb dalszínházak, így a fiatal bariton folyamatosan járja a világot. Az elmúlt években Berlinben, Bécsben, Bordeaux-ban, Münchenben, Londonban, Tokióban, New Yorkban és Madridban is meghódította az operaszínpadokat, dolgozott például Juan Diego Florezzel és Rost Andreával, valamint Marco Armiliato, Ascher Fisch, Zubin Mehta és Kent Nagano világhírű karmesterekkel. Molnár Levente naptára 2018-ig megtelt felkérésekkel. Jelenleg Londonban, a Royal Operaházban énekel.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Mi komolyan vesszük a könnyűzenét is - Áprilisban jazzel folytatódik a Semmi komoly, ősztől pedig új helyszínre is költözik
Európa egyik legjobbja Pannonhalmán – Nagyböjti koncertsorozat a Capella Savariával
Elfajzott művészet II.
Ritkán játszott hegedűversenyt szólaltat meg Kokas Katalin a Danubia Zenekarral
Szervátiusz Jenő-díjasok 2003-2013.
Gyermelyi Művésztelep 30. (1994 - 2024)
Várják a jelentkezéseket a Cziffra Fesztivál Mesterakadémiájára
Tavaszi műsor a füsziben
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 artisjus    dean white    hellalive    s dance    a strom of light    rezet    stereomilk    barbears    the girl with the dragon tattoo    scarlett johansson    thaurorod    jake e. lee    them crooked vultures    frequency    psycroptic    voices of destiny    koncert    master boot record    rezet    malevolent creation    jeff scott soto    before the dawn    franz ferdinand    falco    amberian dawn  

r48
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!