hosting: Hunet
r37
  cikkekfotók        
hírek   2016. április 27. szerda   20:09
nincsen hozzászólás

szerző: Tíí
Kwabs a SZIN-en
2016.08.24-28. - Szeged, Újszegedi Partfürdő



  A korábban bejelentett nemzetközi nevek - így például Jasmin Thompson, a Dubioza Kolektiv, a Foreign Beggars vagy a 2Unlimited – mellé sorakozott a BBC Sound of 2015 listás Kwabs is. A hazai sort pedig a 30Y, a Vad Fruttik, Paddy and the Rats, a Belga és a Honeybeast erősíti. A korábban Greener Festival díjas SZIN idén is a fentartthatóságot tűzte zászlajára, emellett elkészítették a világ legbulisabb fesztivál teleportáló gépét.
  
  Érkezik tehát a Szegedi Tisza-partra generációjának nagy teghetsége, a ghánai származású, de londoni születésű Kwabs, aki tavaly fantasztikus koncertet adott a Szigeten, így garantált, hogy a SZIN közönségét is elvarázsolja majd. A finoman melankolikus, neo-soul és „Synth&B” stílusban utazó Kwabs Walk című kislemeze az egész kontinensen hatalmas sikert aratott, több országban, köztük nálunk is vezette a slágerlistákat. A jelenlegi angol pop/soul szcéna egyik legizgalmasabb előadóját a közönség és a kritika is egyaránt dicsőíti. Tavaly szeptemberben jelentkezett bemutatkozó nagylemezét ezúttal a SZINen mutatja be a hazai közönségnek.
  
  
  A tavaly elindított „Te vagy a Főnök interaktív fesztivál beszavazó show”–ról a SZIN 2016 szervezői elárulták, hogy brutálisan sok szavazatot kaptak a hazai fesztiválzenekarok legjobbjai is. Az eddig sem szegényes hazai fellépők listájára immár felkerült a 30Y, a Vad Fruttik, az ír punk rock kocsmazenét játszó miskolci zenekar, a Paddy and the Rats, a Belga, és a szegedi Honeybeast is.
  
  Szeged mission
  A SZIN szervezői megalkották a világ legbulisabb fesztivál teleportáló gépét: a SZIN FÜLKE az ország bármely pontján felbukkanhat, és a fiatalok azonnal belekóstolhatnak Szeged SZINES fesztiválhangulatába. A SZIN FÜLKE küldetése - túl azon, hogy minél többen átéljék ezt a hangulatot – az, hogy kiSZINezze a tanulással és a robotolással túlcsordult szürke hétköznapokat A SZIN FÜLKE ahol felbukkan, ott kedvezményes bérleteket, SZIN 2016 relikviákat is találhatnak a nyár végi fesztiválra készülők.
  
  SZIN 2016, a fenntartható fesztivál
  Gőzerővel készülnek a SZIN 2016 installációi, amelyeket csak és kizárólag újrafelhasznált anyagokból állítanak össze, zöld energiával működnek, és a szervezők elmondása szerint brutális hangulatot varázsolnak Szeged gyönyörű Tisza partjára! A Szegedi Ifjúsági Napok egyedüli magyar fesztiválként a Greener Festival Awards-on is bezsebelt egy jutalmat, ami hatalmas megtiszteltetés, egyben felelősség is. SZIN 2016: „Küldetésünk, hogy a felszabadult fesztiválozás közben, a jövő generációival megkedveltessük a zöld energiák hétköznapi felhasználását, megtanítsuk velük a környezettudatos élet fontosságát nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is.”
  
  SZIN 2016 kedvezményes bérletek!
  A Szeged Napja Ünnepségsorozat és XXII. Szegedi Borfesztivál (2016. május 13-22.) ideje alatt a SZIN FÜLKE ontja magából majd a kedvezményes bérleteket, napi jegyeket és SZIN relikviákat!
  
  Egyedi bérlet árak:
  - a XXII. Szegedi Borfesztivál minden napján 15.990Ft –os elővételes bérlet mellé ajándékok járnak
  - a XXII. Szegedi Borfesztivál minden napján adott órában bestiálisan kedvező 13.990Ft-ért lehet hozzájutni a SZIN 2016 bérletünkhöz.
  - az SZTE nappali tagozatos diákjai 12.990Ft-os áron 2016. június 30-ig vehetnek bérletet (csak a JATE Klubban és az SZTE Ajándékboltban)
  - a szegediek pedig a XXII. Szegedi Borfesztivál minden napján 5490Ft helyett, 4990Ft-ért vehetik meg a SZIN napijegyeiket (szegedi lakcímkártya felmutatásával)
  
  A SZIN 2016 szervezői sejtelmesen még annyit elárultak, hogy a XXII. Szegedi Borfesztivál első napján (2016. május 13.) jön az idei Szegedi Ifjúsági Napok teljes fellépői listája, valamint olyan fesztivál élmény meglepetéseket is tartogatnak még számunkra, amelyek biztosan felejthetetlenné teszik az idei nyár végét!
  
  Jegyek vásárolhatóak a Ticketportal hálózatában.
  Az alábbi jegyzetben jegyekkel kapcsolatos információk olvashatók.
  Friss információkért cserébe érdemes figyelemmel követni a fesztivál honlapját, Facebook-oldalát és eseményét!
  
  Íme, a tavalyi aftervideó, mely tükrözi a SZIN hangulatát:
  




Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Ozzy robban a Crack Cocaine-nal. Új dal Billy Morrisonnal és Steve Stevensszel!
A brit doomgaze a Sugar Horse bejelentette új albumát: Grand Scheme Of Things-et
Blackened Rose sötét melankolikus himnusza az elveszett szerelemről
Foreign Hands- Új album, keményebb hangzás
Giga Totális Metal koncert - Pokolgép évek: Éjszakai bevetés 35! címmel - a Barba Negrában április 27-én
Vendetta- TX2 legkeményebb ütése
Naponta négy fiatal fontolgat öngyilkosságot, nekik is szól a Konyha új dala
Megjelent az Exodikon Chaosophilia című új nagylemeze - Klippremier: Untermensch - A manipulátorok lélektana
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 nuclear assault    pintér csaba    skillet    ripoff raskolnikov    1349    zoolander    kate hudson    blake lively    yonderboi    world war z    begotten silence    gyilkos természet    a-team    kettős tamás és a vadszamarak    +she+    feltbeats    sentinels     specials    freedom is a lie    bugz    tűzvihar    pygmalion    kelet-nyugat    végső állomás    lo fi stereo  

r45
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!