hosting: Hunet
r39
  cikkekfotók        
hírek   2016. augusztus 15. hétfő   13:17
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Kutyapékség nyitott, már sülnek a finom kutyakekszek


  Speciálisan kutyáknak készít kekszeket egy új magyar családi pékség. A Cukor & Virág megálmodóinak eltökélt szándéka volt egy hiánypótló négylábú csemege megalkotása, amely minden esetben minőségi alapanyagokból, egyedileg kézzel készül, finom és még egészséges is.
  
  Elindult Magyarország első funkcionális kekszeket gyártó kutyapéksége. A Cukor & Virág Kutyapékség természetes alapanyagokból készít egészséges és ízletes jutalomfalatokat kutyáknak. A családi tulajdonban lévő pékségben a kekszek minden esetben minőségi alapanyagokból, egyedileg, kézzel készülnek. A sütésnél emberi fogyasztásra is alkalmas alapanyagokat használnak fel, a termékekbe nem kerülnek vágóhídi hulladékokból előállított állati fehérjék, ahogyan tartósítószerek és egyéb adalékok sem. A kutyakekszek ráadásul nem csak ízletesek, hanem egészségesek is.
  
  ”A kutyakekszek termékfejlesztése során olyan alapanyagokat választunk, amelyek az ebek számára már ősidők óta ismertek, szervezetük le tudja bontani őket, és be is tudja építeni a kutyák testébe. A kutyakekszek ezek mellett olyan anyagokat is tartalmaznak, amelyek a kényelmi termékként szolgáló száraz és konzervtápokban nem, vagy csak kis mennyiségben fordulnak elő. Kutyakekszeink ezáltal a kutyák táplálóanyag-igényeit is segítik kielégíteni és így komplettálni a napi bevitelt. Ezzel együtt fontos megjegyezni, hogy kutyakekszeink nem gyógykészítmények, csupán helyes étrend kiegészítése esetén segíthetnek bizonyos tápanyagok bevitelében, illetve elkerülésében és ezen keresztül segíthetik az allergiás reakciók csökkentését, megszüntetését„ - mondta a Cukor & Virág Kutyapékség egyik megálmodója, Németh-Kakuszi Krisztina.
  
  Az egyelőre webshopként működő kutyapékség létrehozását a tulajdonosok saját menhelyi kutyájával megélt tapasztalatai inspirálták.
  
  ”Sajnos Cukor kutyánk mindkét hátsó lábán műtéti úton kellett korrigálni. Mivel a műtét utáni lábadozás során nem volt hajlandó megenni a porcerősítő tablettákat, így összetörtük és kekszet sütöttünk a tablettákból. Ez már gyorsan elfogyott... Nem sokkal a műtétek után előjött az allergiája is, így az állatorvos javaslatára elkezdtük otthon tesztelni, hogy milyen ételekre érzékeny. Egy idő után a praktikum megkövetelte, hogy saját magunk készítsünk ´száraz tápot´ a kutyáinknak, így innen már csak egy lépés volt a kutyapékség létrejötte. Azóta rengeteg visszajelzést és segítséget kaptunk kutyás barátainktól, ismerőseinktől és idegenektől. Termékeinket folyamatosan fejlesztjük annak érdekében, hogy mindig a legfinomabb falatokkal kényeztethessük kutyáinkat„ - tette hozzá Krisztina.
  
  A kutyapékség létrehozásának hosszú hónapokig tartó áldozatos munkája meghozta az eredményét, az első visszajelzések alapján nem csak a kutyák és gazdáik, hanem a szakma elismerését is kivívták.
  
  ”A tulajdonos és egyben a termék fejlesztője invitált az üzemébe, hogy szakértői szemmel és tapasztalattal, mint élelmiszer-biztonsági szakértő és mint praktizáló állatorvos mondjak véleményt a termékről és az üzemi körülményekről. Meglepődve tapasztaltam, hogy az általános takarmányüzemekhez képest kicsi üzem különösen rendezett, és jól szervezett. Az ötlet kiváló, az üzem példaértékű, a termékek pedig maximálisan szolgálják az ebek egészségét „ - mondta Dr. Deim Zoltán Ph.D. állatorvos, igazságügyi szakértő.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 30.
Glenn Hughes: Deep Purple - Burn lemez 50 éves jubileumi turné budapesti állomással!
2024. május 9.
Esti Kornél a Budapest Parkban
2024. május 12.
Budapest Garden Party: Zenei - Gasztrofesztivál
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Wolf Hoffmann (Accept) sajnálja, hogy már nem barátok Peter Baltes-szel
Játék egy félidőre - Térfélcsere címmel megérkezett a Road készülő nagylemezének második előfutára
Új kislemez az Iceboyz-tól
Glorious Failures - Vadiúj dallal ünnepel a 25 éves Insane
Megjelent az Exodikon második nagylemeze, a Chaosophilia
Kétezer boltban csak magyar zene szól egy napig, zeneipart működtető nők népszerűsítik az ügyet
Elfajzott művészet II. meghosszabítva
Legendás ütőhangszeres művész érkezik a Skanzenbe Mohammad Reza Mortazavi a KANDELA Fesztiválon lép fel
 kiemelt 
Palaye Royale a Barba Negrában!
  
2024

Rockmaraton 2024
Vonósnégyesre átdolgozott heavy metal himnuszokkal érkezik Anneke van Giersbergen
Berúgja az évet a Dead Daises: új dal, album és koncert novemberben
Il Divo koncert szeptemberben: 20 éves jubileumi turnéjukon sem hagyják ki Budapestet
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 martonosi györgy    nitzer ebb    grape    mike portnoy    karácsony artúr    world war z    michael bay    balaton sound 2012    billie joe armstrong    kaltenbach open air    obsidian kingdom    headbanger    epica    nvyllund    terrorized    full of hate    mighty boosh    tűzzománc    stone temple pilots    lovreck    parway drive (aus)    efott    nikson    the last charge    mastodon  

r42
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!