hosting: Hunet
r38
  cikkekfotók        
magazin [program]  2016. július 25. hétfő   04:27
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Budapestre érkezik az eredeti Macskák musical


  Budapestre érkezik világturnéja során az eredeti legendás angol Macskák musical, amelyet Trevor Nunn rendezett, és amely 30 évig a londoni West End, a New York-i Broadway és sok más város legsikeresebb musical produkciója volt, Cameron Macintosh és Andrew Lloyd Webber produkciós cége a Really Useful Group produkciójában. A mostani produkció plusz meglepetést is tartogat a Macskák rajongóinak, ugyanis két új meseszép dalt írt a zeneszerző, Andrew Lloyd Webber.
  
  A világ körüli turnén szereplő londoni CATS előadás Budapesten a Syma csarnokban 2016. november 17, 18 és 19-én lesz látható 4 alkalommal.
  
  T.S Eliot (Irodalmi Nobel-díjas költő) „Macskák könyve” és Andrew Lloyd Webber fantasztikus, élő zenekarral előadott zenéjéhez adaptálódik a rendező Trevor Nunn, Gillian Lynne koreográfus és a díszlet és jelmeztervező John Napier mágikus színpadi alkotása. Andrew Lloyd Webber zenéje, az elképesztő látványvilágot bemutató díszlettervezés, a szereplő macskák egyéniségét és történetét kifejező rendkívüli jelmezek és a váratlanságával lenyűgöző koreográfia teszi egyedülállóvá az előadást. A CATS 1981, május 11 óta csak Londonban majdnem 9000-szer került előadásra.
  
  A Brodway és a West End egyik leghosszabb ideje futó és legsikeresebb show-jának világ turnéja már több mint 300 városban varázsolta el a közönséget szerte a világon. A Macskák musical a fantasy, dráma és a romantika keveréke. Eddig több mint 50 millió ember látta, 26 országban mutatták be és 10 nyelvre fordították le. Idén május 11-én ünnepelték meg a 35 éves játszási rekordját. Novemberben a magyar közönségnek is lehetősége nyílik megtapasztalni az eredeti CATS által nyújtott csodálatos érzést.
  
  A mostani produkció plusz meglepetést is tartogat a Macskák rajongóinak, ugyanis két új meseszép dalt írt a zeneszerző, Andrew Lloyd Webber.
  
  A leghíresebb színpadi előadók közül sokan a CATS egy-egy szerepével kezdték sikereiket. Például Elaine Paige (Grizabella), Wayne Sleep (Mungojerrie), Bonnie Langford (Rumpleteazer), Paul Nicholas (Rum Tum tugger), Brian Blessed (”régi Mózes”), Sarah Brightman (Jemima), Rosemarie Ford (Bombalurina ´&´ Grizabella).
  
  Az utazó társulat a londoni Palladium színházban is megfordult 2014-ben, ahol Nichole Scherzinger játszotta Grizabella szerepét olyan kirobbanó sikerrel, ami kiugró állomása lett Nichole Scherzinger nemzetközi karrierjének. Nichole után a nálunk Brian May-el közös koncertjeiről ismert Kerry Ellis vette át Baby Griz, majd Grizabella szerepét a londoni Palladium-ban. Az életüket eltáncoló és eldaloló, nagyon is emberi tulajdonságokkal bíró macskák történetének turné előadásairól a meghatározó világsajtó is elismerően írt, kritikáiban dicsérte a darabot a teljesség igénye nélkül a Times, a Daily Mirror, a Metro, és a Daily Express is.
  
  Novemberben a Syma csarnokban a CATS előadás angol szövege magyar fordításban is látható lesz a színpad két oldalán elhelyezett kivetítőkön, megduplázva az élményt, amelyet T.S Elliot gyönyörű versei jelentenek.
  
  Jegyek kaphatók 2016. július 25-től a Jegy.hu-n, az InterTicket, valamint az Eventim honlapjain és országos jegyirodai hálózatában.
  
  



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
NOT_FOUND
Műfaji és földrajzi határokon átívelő élményeket hozott a negyedik Bartók Tavasz
Együtt, egymásért! - Kárpátaljai est a Fonóban
Három Vámos – mesterségük: fényképész
Hat városban tartják meg a II. Halász Ferenc Országjáró Tehetségkutatót
Tavasz, muzsika, Európa
Női fókusz - Eve Arnold, Nanna Heitmann, Susan Meiselas, Inge Morath, Marilyn Silverstone
A Tatabányai Bányászati és Ipari Skanzen újjászületett!
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 arcturus    hollyhell    violator    pacino    suffocation    music television    carbovaris    gutenberg halott    boz cordolla    phoenix    set your goals    the idoru    gyöngyvér    the koffin kats    trouble    pacino    spirit of pink floyd show    safe house    carnifex    trentemoller    simon roman - ének    lovasi    letz zep    peter watkins    the sherlocks  

r44
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!