hosting: Hunet
r37
  cikkekfotók        
magazin [program]  2016. május 11. szerda   16:22
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Világpremier: „Activia Fusion Vízijóga” a Városligeti-tó közepén
Csatlakozz Oravecz Nórához, Szalóki Ágihoz és jógázz élőzenei kísérettel a Városligeti-tó víztükrén!

  Az Activia Fusion különleges, ingyenes rendezvényre hív minden jógaszeretőt május 21-én. Ötvözzük az élvezeteket az egészséges életmóddal ezen az egyedülálló délelőttön, és jógázzunk komolyzenei kíséret mellett a Városligeti-tó víztükrén, Kriston Adrienn jógaoktató instruálásával, Budapest egyik legkedveltebb parkjában!
  
  Mindazok, akik május 21-én 10 órától kilátogatnak a Városligeti-tóhoz, olyat látnak majd, amit hazánkban - sőt lehet, hogy az egész világon - még soha senki! Több tucat ember jógázik majd a tó vízén, egy különleges színpadon, mialatt a Miskolci Nemzeti Színház Kamarazenekara komolyzenei darabokkal biztosítja a kellemes és nyugtató zenei aláfestést.
  
  Az órákra az Interneten lehet jelentkezni, és a szervezők egyaránt várják azokat, akik a jelentkezést követően a tavon, a víz felszínén szeretnének jógázni, és azokat is, akik regisztráció nélkül inkább csak nézőként vagy a teraszon jógázva szeretnének részesei lenni ennek a lélegzetelállító programnak.
  
  A rendezvényen aktívan részt vesz Oravecz Nóra és Szalóki Ági is, akik szintén közös jógázásra várnak mindenkit. Nóra elmondta: „Hozzám hasonlóan sokan élnek pörgős életet, amiben kész mutatvány időt találni magunkra. Ám ha nálad is, ahogy nálam is a testi-lelki egyensúly élvez prioritást, akkor megtalálod a módját, hogy időt szoríts egy kis énidőzésre a naptáradban. Pontosan emiatt szántam rá magam arra, hogy az edzések mellett elkezdjek jógázni is, hiszen a meditáció mellett ez az a valami, ami sokat segít a testi-lelki egyensúly megtartásában. Szóval ez a nap egy nagyszerű alkalom lesz arra, hogy a kedvenc budapesti elvonulós-kikapcsolós helyszínemen próbáljak talpon maradni”, míg Szalóki Ági Sri K. Pattabhi Jois indiai astanga jógamestert idézve a következő tanácsot fogalmazta meg: „Gyakorolj, a többi jön magától
  
  A jóga egyre népszerűbb mozgásforma, amelyben a testi-lelki egyensúly egyaránt fontos, és ez jellemzi az Activia Fusion termékeit is, amelyekben a hófehér joghurt két izgalmas ízből összeállított gyümölcságyon fekszik, ezáltal ötvözi az egészséges életmódot az élvezettel. A Kamarazenekar, a csodás környezet és különleges tavon végezhető ászanák gondoskodnak a kikapcsolódásról. Az esemény különlegessége továbbá, hogy habár világszerte egyre többen jógáznak, egy tó felszínén vízijógázni csak keveseknek volt lehetősége.
  
  Az Activia Fusion Vízijóga rendezvény nyilvános és mindenki számára ingyenes. Annak érdekében, hogy biztosan maradjon hely a limitált víziszínpadon, a szervezők kérnek minden érdeklődőt, hogy ezen a weboldalon regisztráljanak valamely jógaóra-időpontra.
  
  Az órák 45 percesek lesznek, Kriston Adrienn instruktor vezetésével, kezdőknek és haladóknak is megfelelő gyakorlatokkal. A Városligeti-tóban és partján május 21-én (esőnap május 23.) 10 és 14 óra között az Activia Fusion 3 egymást követő jógaórával várja a mozgásforma szerelmeseit, illetve mindazokat, akik most ismerkednek a jógával, vagy csak szeretnének néhány órára kiszakadni a rohanó városi forgatagból.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 szenteleki gábor    hol van ilyenkor a rendőrség?    díva    arriba    minimax    myra    marco mendosa    kaltenbach    rock története    zack snyder    fertőzés    kanada káosz    akela    vam design center    red sparowes    stam1na    fish    mark hoppus    megahertz    gru    brainlust    vreid    kitty in a casket    arvas    sweetest devilry  

r41
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!