hosting: Hunet
r36
  cikkekfotók        
magazin [jótékony célú rendezvény]  2016. május 4. szerda   16:07
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Belvárosi kutyafesztivál


  Időpont: 2016 május 7. szombat, 10-18 óra
  Helyszín: Budapest, V. ker. Olimpia Park sétánya
  
  Az izgalmas programokon, - melyre minden állatbarátot szívesen látunk -, számos közismert művész és sportoló segíti a rendezvény sikerét. A délelőtt folyamán ott lesz Radics Gigi, Novák Péter, Bebe, valamint a női-és férfi vízilabda válogatott tagjai is.
  
  A fővárosban átlagosan minden második családban gondoskodnak legalább egy házi kedvencről. A családban tartott kutya nem csupán rengeteg szeretetet ad, de gyermekeinket felelősségre, rendszerességre, toleranciára is neveli. Egy örökbefogadott árva állat pedig emberségünkről, szeretetünkről, felelős gondolkodásunkról tesz tanúbizonyságot, így példát mutat családunknak, környezetünknek, embertársainknak is. Ezért is példaértékű a Vigyél Haza Alapítvány és a Belváros- Lipótváros Önkormányzatának összefogása, hogy közös családi programokkal tegyék emlékezetessé ezt a napot, ugyanakkor szórakoztatóan hívják fel a figyelmet a felelős kutyatartásra és az árva állatok örökbe fogadására.
  
  A felelős gazdiknak jó hír, hogy az alapítvány jóvoltából az első 100 jelentkező, kutyusa nevével és a gazdi adataival, gravírozott kutyabilétát kap ajándékba. A nagyon kutyás eseményen azokat is tartalmas programokkal várjuk, akiknek még nincsen házi kedvencük. Kutya Sétáltató Nap keretében - az alapítvány önkéntesei segítségével - mindenki kipróbálhatja, milyen érzés lehet egy kedves kutyus gazdájának lenni.
  
  Az egész napos rendezvényen, minden szolgáltatás ingyenes: Kutya-gazdi fotózás, kutyakozmetika, állatorvosi tanácsadás, kutya-elsősegély és fizioterápia bemutatók, mikrochip leolvasás- és regisztráció, kutyakereső alkalmazás, kutyás ügyességi játékok, belvárosi kutyabarát éttermek, kávézók bemutatkozása, és számos, a felelős kutyatartást népszerűsítő esemény várja az érdeklődőket.
  
  A Szabad a Gazdi - a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal felelős állattartást népszerűsítő programja -, kvízjátékokkal, ajándékokkal várja azokat, akik szívesen felmérik és bővítik kutyatartással kapcsolatos tudásukat. Vendégük Radar, a NÉBIH Látótárs Projektje keretében örökbefogadott leendő vakvezető kutya és nevelőgazdája, akit a kölyöknevelésről kérdezhetnek.
  
  Az idén nyolc éves alapítvány külön szeretettel várja, azt a 700 családot, akik közreműködésükkel árva kutyát fogadtak örökbe az elmúlt 8 évben, és azokat az állatbarátokat is, akik a FÖRI Illatos úti Állategészségügyi Szolgálat telepéről választották kedvenceiket: Azokat az önzetlen családokat, akik korábban árva állatot fogadtak örökbe, és eljönnek kutyájukkal együtt, külön meglepetések is várják az első 50 jelentkező kutyáit, - akik korábban az Illatos útról fogadták kedvencüket örökbe, és ezt a kutya érvényes oltási könyvével igazolják – az alapítvány ingyenesen ivartalanítja.
  
  Az árva és sérült kutyák örökbeadását népszerűsítő eseményt, egy példamutató gesztus teszi emlékezetessé. A segítségre szoruló, árva állatoknak azok a fiatalok is segítenek a helyszínen, akik maguk is segítségre szorulnak.
  A Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány, idén létrehozta önálló munkahelyét a Premier Kultcafét, ahol a dolgozók jelentős része megváltozott munkaképességű és fogyatékossággal élő személy.
  
  Miután a nemrégiben elnyerték „Kutyabarát kávézó” minősítést, a csapat elhatározta, hogy a családra, szerető gazdira vágyó kutyusok ügye mellé áll, legyenek akár lelkileg, testileg sérültek, nekik is fontos, otthont, szeretetet adni.
  A Vigyél Haza Alapítványon kívül a színvonalas programot segíti, a NÉBIH Szabad a Gazdi program, Vizslafotózás.hu és Hollósi Zsófi, aKutyabarát.hu, a Magyar Kisállat Fizioterápiás Társaság, Pásztohy Panka, a Mentsük meg a kiskutyám mesekönyv alkotója, valamint az EBOVO egyesület, és a Hangya Közösség is.
  
  A rendezvénnyel párhuzamosan, a Belváros önkormányzata szervezésében, az Olimpiai parkban Belvárosi Családi Pikniket is tartanak, egész napos, gyerekprogramokkal, így a két esemény nagyszerűen kiegészíti egymást. A pikniken óriás torta,zenei programok, kézműves foglalkozások, mutatványosok, játszótéri programok, cirkuszi sátor és sportprogramok várják az érdeklődő családokat.
  
  Az esemény fővédnökei: Szentgyörgyvölgyi Péter Belváros-Lipótváros polgármestere, és Dr. Bognár Lajos helyettes államtitkár, országos főállatorvos



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
NOT_FOUND
Műfaji és földrajzi határokon átívelő élményeket hozott a negyedik Bartók Tavasz
Együtt, egymásért! - Kárpátaljai est a Fonóban
Három Vámos – mesterségük: fényképész
Hat városban tartják meg a II. Halász Ferenc Országjáró Tehetségkutatót
Tavasz, muzsika, Európa
Női fókusz - Eve Arnold, Nanna Heitmann, Susan Meiselas, Inge Morath, Marilyn Silverstone
A Tatabányai Bányászati és Ipari Skanzen újjászületett!
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 carcass    bloc party    as they burn    markus schrodt    disney    cd pince    antal nimród    jason staham    like a strm    the girl with the dragon tattoo    zöld darázs 3d    kyuss    a nyughatatlan    oasis    deák bill    damon albarn    natalie portman    vallenfyre    enforcer    30 seconds to mars    soilwork    torture squad    kassandra    primal scream    dorothy  

r45
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!