hosting: Hunet
r40
  cikkekfotók        
előzetes [buli]  2015. december 23. szerda   04:32
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Újabb fellépők a Szigeten


  Karácsonyi csomaggal készültek a fa alá a Sziget szervezői, benne ott van a Bastille, a Bloc Party, a CHVRCHES, Nicky Romero és a Sum41. Egy alkotói pályázatot is kiírtak „feltűnő és megkerülhetetlen” installációk tervezésére a 2016-os Szigetre. És jó hír, hogy december 31-ig még a legnagyobb kedvezménnyel lehet jegyet venni. Boldog Ünnepeket!
  
  
  
  Az ifjú brit sztárzenekar, a Bastille legújabb dalaival érkezik újra a Szigetre, a Nagyszínpad kora esti sávjába. Megnyerő és intelligens indie- és szintipop zenéjükért jó pár millió fiatal rajong szerte a világban, több mint 8 millió lemezt adtak el Nagy-Britanniában és Amerikában, jelölték őket a legrangosabb zenei díjakra. A londoni kvartett már régóta dolgozik az új lemezen is, 2016 augusztusában – az olyan klasszikusok mellett, mint a Pompeii vagy az Of the Night - már biztos, hogy a Sziget közönsége is ismerni fogja az új dalokat.
  
  Tíz éve, a 2000-es években elindult nagy indie-hullám egyik legkarakteresebb zenekaraként robbant be a köztudatba a brit Bloc Party, akik zseniális debütáló lemezük után is megőrizték egyéni hangzásvilágukat és a közönség szeretetét. 2016-ban új felállásban és új lemezzel térnek vissza a Szigetre, az A38 sátorba.
  
  2012-ben megjelent első dalai óta a skót szintipop trió, a CHVRCHES az egyik legizgalmasabb produkció, amivel a kortárs popzenei színtéren találkozni lehet: a debütáló The Bones Of What You Believe lemez egyszerre volt friss, izgalmas és emlékezetes. A 27 éves Lauren Mayberry és két zenésztársa már körbeturnézták Európát és az Egyesült Államokat, a hatalmas várakozást követően 2015 szeptemberében jelent meg második nagylemezük, karrierjük csúcsán érkeznek első alkalommal Magyarországra, szintén a Sziget A 38 helyszínére.
  
  
  
  Az Arénában lép fel Nicky Romero, a kivételes tehetségű, ambiciózus holland house-electro house DJ és producer. Bombasztikus trackjeiről, formabontó remixeiről ismert, eddigi rövid, de annál tartalmasabb pályafutása során fellépett a világ legrangosabb szórakozóhelyein és leglátogatottabb elektronikus zenei fesztiváljain. Jelenleg a világ húsz legjobb DJ-je közé tartozik a DJ Magazine rangsorolása alapján. Legfrissebb kislemeze, a magyar Stadiumx-szel közös Harmony december 21-én jelent meg.
  Deryck Whibley Sum 41-ja punkzenékre fogékony rajongók nagy kedvence. Avril Lavigne ex-férje Steve Jocz dobossal 1996-ban alapította meg a kanadai Ajaxban a mára kultikussá váló együttest, amely a kétezres évek elején a Blink 182-val együtt az új punk korosztály példaképévé vált. Olyan generációs himnuszokat köszönhetünk nekik, mint az In Too Deep vagy a Still Waiting, koncertjeiken garantált a pogó és a tombolás. A banda a Nagyszínpad koraesti előadója lesz.
  
  A friss fellépők bejelentése mellett szabadtéri szobrok, izgalmas installációk, meghökkentő műalkotások terveit is várja a Sziget Fesztiválköztársaság „művészeti minisztériuma”. A pályázatra 2016. február 15-ig lehet jelentkezni, a legjobb,-szebb,-izgalmasabb,-látványosabb alkotások a jövő évi Sziget fő tereit fogják díszíteni. „Az egyedi látványvilág segítségével szeretnénk megerősíteni a látogatókban azt a tudatot, hogy a Sziget nem csak egy fesztivál a sok közül, hanem ezt az élményt csak itt kaphatják meg” – mondja a főszervező, Gerendai Károly. „Ráadásul ez egy olyan elevenen formálódó közösségi tér, melynek meghatározó szereplői a kreatív polgárai. Ezért is kérjük őket: alakítsák kedvük szerint, tegyék minél egyedibbé és szerethetőbbé.”
  
  A pályázat részletei ide kattintva



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Nulladik Változat 35 éves jubileum „Négy képzeletbeli srác” valósága
AWS - Innen szép nyerni lemezbemutató koncert a Budapest Parkban
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
Dan Patlansky Budapesten
Új dallal jelentkezett az Esti Kornél - Semmi se ment meg minket egymástól
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Gary Moore emlékest és Tommy Katona koncertek Budapesten
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 tintin    hazai termék    the orange strips    life as we know it    hollyhell    sacha baron cohen    the clash    nils petter molvaer    panic! at the disco    leander    necrophagist    korog    illdisposed    the smurfs movie    ektomorf    unleashed    till we drop    butcher babies    kings of leon    anna and the barbies    stereochrist    mad caddies    bleed from within    white stripes    five finger death punch  

r46
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!