hosting: Hunet
r31
  cikkekfotók        
magazin [album]  2015. május 8. péntek   13:12
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Fluor Tomiék csókos koncerttel készülnek az EFOTT-ra


  A Halott Pénzes srácoknak az iskolakirándulások, az Animal Cannibals tagjainak a fakutyázás, a Wellhello rapperének pedig a féktelen bulik ugranak be a Velencei-tó hallatán. Szinte nincs is olyan ember, aki ne kötődne ezernyi szállal a környékhez; aki mégis élményhiányban szenved, idén július 14-19. között a 40. EFOTT-on pótolhatja lemaradását.
  
  Vízparti ejtőzés, lángos, sör, felejthetetlen koncertek és élmények sokasága: ezzel és számos meglepetéssel várja a látogatókat az idén jubiláló EFOTT. A Velencei-tóhoz visszatérő vándorló fesztivál egészen biztos, hogy 2015-ben is nagyot szól majd, erre pedig a fellépők is teljes gőzzel készülnek, akik számos kellemes emléket őriznek a rendezvény régi-új helyszínéről.
  Naná, hogy az egyik idei nagy kedvenc, a Wellhello is színpadra lép az egyetemisták fesztiválján. Természetesen a fehérvári születésű Fluor Tominak van mit mesélnie velencei kalandjairól. A zenekarral idén különösen csókos bulira készülnek.
  
  ”Gyerekkoromban sokat jártunk a tóhoz, majd a haverokkal is ünnepeltünk itt jó néhányszor. Idén óriási bulit tervezünk a zenekarral, a szaxisunk például még több lánnyal csókolózik majd, mint eddig, szóval irány az első sor, csajok!„ – buzdít Tomi, aki viszont abban bízik, hogy idén még több virágos fejpántos lánnyal találkozik. Ő ugyanis, értük rajong. „A legutóbbi EFOTT-élményem igencsak keményre sikeredett. Csak annyi van meg, hogy az Animal Cannibals-es fiúkkal kissé féktelenné vált a buli. Mindenesetre nem lennék a sofőrünk helyében, amikor reggel megpróbál összeszedni minket.
  ”Mindig van mit átbeszélni a fiatalabb generációval, ezért is kellett olyan hosszúra nyújtani azt az ominózus estét. És amire nem emlékszik Tomi, az az esés…„ – reflektált Fluor történetére Qka MC, aki RicsiPível együtt idén is házigazdája és fellépője lesz a fesztiválnak. „Az EFOTT-hoz hasonlóan mi is betöltöttük idén a negyvenet. De nem csak ezt az évfordulót ünnepeljük majd: a Takarítónő idén lesz 20 éves, vagyis egyidős az egyetemista közönséggel – na, jó ez öregesen hangzott, pedig mi nem vagyunk azok! – jelentette ki a rapper, aki a mai napig őrzi egy velencei fakutya verseny második helyének kupáját. „Akkor mindent beleadtam, de Fresh Andi megelőzött. Nagyjából borítékolható, hogy idén is benne leszünk minden jó mókában, legyen szó vízisportról vagy katapultálásról.
  
  A Halott Pénzes srácok igazi fesztiválarcok, akik egy-egy jó koncertélményért akár hosszú órákat is utaznak. Az egyetemista közönség kifejezetten közel áll a szívükhöz, a tóparthoz kötődő élményeiket pedig idén egy igazán emlékezetes EFOTT koncerttel egészítik majd ki.
  ”Rengeteg gyerekkori élmény, családi és iskolai nyaralások emléke köt a Velencei-tóhoz, amit remélünk idén egy tavalyihoz hasonló fergeteges EFOTT koncerttel gazdagítunk majd. Akkor délután léptünk színpadra, és már a beálláskor több ezer ember jött felénk. Hatalmas volt! Idén igyekszünk még inkább odatenni magunkat, színesítjük a repertoárt és vendégművészek érkezése is várható„ – árulta el a Halott Pénz zenekar DJ-jeként is ismert Boros „Venom” Gábor.
  
  EFOTT – idén Velencén is, csak szabadon...



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 oliver stone    ingyenes    darker half    symphorce    pi élete    eat pray love    david byrne    russell crowe    360° at the rose bowl    monuments    rezet    vince vaughn    pretty maids    chris rea    stadt    midriff     ivan &the parazol    pantera    tilos az Á    dead can dance    devin townsend    holy man’s glory    mila kunis    irie maffia    coffins  

r42
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!