hosting: Hunet
r36
  cikkekfotók        
előzetes [buli]  2014. november 11. kedd   04:27
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Anna and the Barbies 10 éves jubileumi és lemezbemutató koncert
2014. november 14. (péntek), 20:00, Syma Csarnok

  Az idén tízedik születésnapját ünneplő Anna and the Barbies zenekar november 14-én tartja jubileumi nagykoncertjét a SYMA Csarnokban.
  
  A zenekart 2004 őszén, Budapesten alapította a két testvér, Pásztor Anna és Pásztor Sámuel. A megfelelő zenésztársak megtalálását követően, egy rövid próbaidőszak után belevetették magukat a pesti klubélet sűrűjébe. Mindjárt a harmadik fellépésük egy nagyszabású, egész estés R´n´B – Hip-Hop koncert volt a Moulin Rouge-ban, gyönyörű látvány és rengeteg sztárvendég kíséretében.
  Az első albumra négy évet kellett várni, 2008-ban jelent meg a zenekar Medallion című lemeze. Még ebben az évben Lenny Kravitz előzenekaraként játszhatott a banda a teltházas Papp László Sportarénában. 2010-ben látott napvilágot a második album, Gyáva Forradalmár címmel, amely már sokkal egységesebb anyagot tartalmazott, valamint ekkorra alakult ki az Anna and the Barbies jelenlegi felállása is: Pásztor Anna – ének, Pásztor Sámuel – gitár, ének, Hernádi Dávid – basszusgitár, Vághy Tamás – billentyűk, Bubnó Márk – dob.
  2012 őszén megjelent ÁNEM! című albumukat a közönség mellett már a szakma is elismerte, amit 2013-ban Fonogram díjjal jutalmazott, mint az év legjobb rockzenei albumát!
  Ekkor már az Anna and the Barbies az ország egyik legtöbbet koncertező zenekarává nőtte ki magát, állandó fellépői lettek a hazai fesztiváloknak, Márti dala című szerzeményük (melyben közreműködött a Quimby zenekarból ismert Kiss Tibi) országos sláger lett, a dal hónapokig vezette a rádiók játszási listáit. 2013 év végén jelent meg a Csillagokkal Álmodom című akusztikus koncertlemezük, majd elindult a 2014-es turnéjuk, melynek csúcspontja a november 14-ei jubileumi koncert a SYMA Csarnokban!
  
  Az Anna and the Barbies koncerteken olyan energiák szabadulnak fel a színpadon, amelyek mellett az sem tud ülve maradni, aki először hallja a nem csak fergeteges színpadi elemekkel tarkított, hanem mélyebb szövegvilággal is átszőtt produkciót. A zenekar dinamikus, erőtől duzzadó megszólalást produkál, ami „leszakítja a fejeket”, „kikezdi a mellkasokat” és amelyet légies őserővel celebrál a banda frontembere Pásztor Anna.
  
  Ezeket az energiákat felturbózva viszi színpadra a zenekar november 14-én a SYMA Csarnokban, hogy méltóképp megünnepelhesse tízedik születésnapját! Az este különlegessége, hogy a zenekar ezen a jeles eseményen mutatja be először élőben a november elején megjelent Szabadesés című új albumát.
  Annára és zenekarára jellemző sodró lendület, extravagáns színpadkép és látvány a nem mindennapi show-val együtt garantált. A koncert vendége a gitáros legenda Tátrai Tibor, valamint az egyedi hangszerelésű, magával ragadó formáció, az AIRTIST lesz. Az új lemez dalai mellett felcsendülnek az Anna and the Barbies eddigi pályafutásának legnagyobb slágerei, de erre az alkalomra „leporolnak” néhány feledésbe merült régebbi nótát is! Táncosok, vendégek, sok-sok meglepetés és őrült rock-cirkusz várja a rajongókat a zenekar fennállásának legnagyobb buliján!
  Felkészülni, öveket becsatolni és Kezdjetek El Élni!
  
  Vendég:
  Tátrai Tibor
  AIRTIST



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Nulladik Változat 35 éves jubileum „Négy képzeletbeli srác” valósága
AWS - Innen szép nyerni lemezbemutató koncert a Budapest Parkban
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
Dan Patlansky Budapesten
Új dallal jelentkezett az Esti Kornél - Semmi se ment meg minket egymástól
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Gary Moore emlékest és Tommy Katona koncertek Budapesten
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 michael douglas    legion of the damned    steve zahn    semmiből a semmin Át    csak szexre kellesz    deicide    guns n roses    jarolics tamás    villámtolvaj     ulver    kiskalász    emi    palaye royale    péterfy bori és a love band    Ébredj velünk    pacino    iggy pop    ill nino    ragadozók    the all-american rejects    valentin nap    new roses    death to all    factorial-x    crescendo  

r47
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!