hosting: Hunet
r38
  cikkekfotók        
film [filmpremier]  2014. szeptember 10. szerda   18:05
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Egy mindenkiért, mindenki egyért


  Október elsején 20:20-tól új sorozat indul az M1 műsorán: Alexandre Dumas számtalan feldolgozást megért regényének hősei ezúttal a BBC látványos akciókkal teli, pazar kiállítású tévésorozatában lépnek elénk.
  
  Az ifjú és forrófejű d´Artagnan azzal a céllal érkezik Párizsba, hogy párbajra hívja ki apja gyilkosát, akiről csak annyit tud, hogy egy Athos nevű muskétás. Meg is találja Athost, aki azonban mit sem tud a kérdéses gyilkosságról, d´Artagnan tiszta szíve és vakmerősége azonban azonnal megnyeri barátjának őt is és társait is, Porthost és Aramist. Nyomozásuk egy sötét összeesküvésre derít fényt, melynek nem mellékesen az is célja, hogy a muskétások hitelét rontsa.
  
  Szenvedély, hősiesség és testvériesség tartja össze a királyi testőrség eme elitszázadának tagjait, akik közé ettől kezdve D´Artagnan is tartozni szeretne. Királyuk és királynéjuk szolgálatában olykor ki kell védeniük a saját hatalmi játszmáit űző Richelieu bíboros fondorlatait, akinek legveszélyesebb fegyvere nem más, mint a gyönyörű, de gátlások nélkül gyilkoló Milady de Winter.
  
  A Csehországban forgatott brit tévéfilmsorozat tíz epizódja a Dumas regényéből ismert szereplőket egy-egy vadonatúj kalandban engedi útjára, miközben köztük újszerűen bonyolult és árnyalt kapcsolatrendszert épít fel epizódról epizódra. A sorozat mesterien teremti meg az egyensúlyt az akció-, kaland- és vígjátékelemek közt, miközben megkapó helyszíneivel és aprólékosan kidolgozott jelmezeivel magával ragadja a nézőt.
  
  A négy muskétás szerepét négy ifjú színész, Luke Pasqualino, Tom Burke, Howard Charles és Santiago Cabrera alakítják, míg a további állandó szerepekben olyan ismert arcok tűnnek fel, mint Peter Capaldi (Egy kis gubanc), Ryan Gage (A hobbit – Smaug pusztasága) és Hugo Speer (Alul semmi), az epizódok vendégsztárjai közt pedig olyanokat találunk, mint Jason Flemyng, JJ Feild, Tara Fitzgerald, Sean Pertwee és Vinnie Jones.
  
  A muskétások első epizódjában Lajos király titkos levelét vivő muskétásnak nyoma veszett, ezért Treville kapitány a királyi testőrség legtalpraesettebb embereit küldi el az eset tisztázására. Richelieu bíboros azonban eközben politikai céljai érdekében alá akarja ásni a muskétások tekintélyét a király előtt. Míg a bíborost egy titokzatos és veszedelmes szépség, Milady segíti ármánykodásában, addig a muskétások csapatát egy újonnan Párizsba érkezett ifjú, D´Artagnan erősíti.
  
  A muskétások – október 1-től 20:20-kor az M1 műsorán.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Áprilisban ismét mozikban a klasszikus Indiana Jones trilógia!
Carte Rouge - Vörös térkép
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi - Portraits of a Life
Új, hivatalos előzetest és plakátot kapott Hajdu Szabolcs új filmje, a Kálmán-nap
Utaztál okosba’? Akkor nézd meg premier előtt a Kék Pelikant!
Pasolini hét - Az Élet trilógiája a Art+ Cinema-ban
Monty Python klasszikusok ismét a mozikban!
A dohánypajta
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 saviours    born from pain    marry me in vegas    maria brink    the last charge    timberlake    hitchcock    michael fassbender    emmure    king´s x    uma thurman    friendly fires    protest the hero    ahab    adam young    tosca    slaughter at the engagement party    chris pontius    dave gahan    atlasz gábor    elefánt    rimszkij-korszakov    british sea power    rumahoy    massive aggressive  

r42
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!